Dodaj do ulubionych

dobra apteka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 07:33
czy znacie dobrą aptekę w Katowicach lub Mysłowicach? mam dość kolejek w mojej i naburmuszonych min Pań magister robiących łaskę,że udzielą w pośpiechu jakiejś porady przy wtórze "dobrych rad" moherów z kolejki. Chodzi mi o aptekę, w której personel wita Cię z uśmiechem i z radością poświęci Ci swój czas i uwagę.
Obserwuj wątek
    • sergeevna1987 Re: dobra apteka 16.10.13, 16:15
      Doskonale wiem co masz na myśli... ja też miałam dosyć kolejek i niezadowolonych farmaceutek. Jestem z Krakowa zaopatruję się w leki w aptece Volfarm przy ulicy Kalwaryjskiej. Tutaj Panie są zawsze uśmiechnięte i pozytywnie nastawione do klienta. Co więcej, niektóre leki można znaleźć w niższych cenach w porównaniu z innymi aptekami. Pewnie nie bardzo Ci pomogłam, bo nie jesteś z Krakowa. Wiem jednak, że ta apteka ma swoją stronę internetową, tj. av.pl. Może dzięki zakupom internetowym zaoszczędzisz trochę czasu i nie będziesz sobie psuć humoru patrząc na niezadowolone miny sprzedających Pań?
      • yo_anna87 Re: dobra apteka 28.10.13, 18:37
        Ja również znam tą aptekę. Odwiedzam Kraków regularnie, bo studiuję na kwspz. Ta apteka znajduje się bardzo blisko Uczelni, przy ul. Lea. Mogę potwierdzić, że obsługa jest ok i bardzo fajne ceny tam mają. Korzystałam również ze strony internetowej tej apteki, bo w okresie wakacyjnym nie jeździłam na zajęcia. Nie zawiodłam się ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka