Dodaj do ulubionych

rowna taryfa

IP: *.eranet.pl 21.10.08, 22:08
ladne te wyklejone taksowki ;-) a tak na powaznie to o co tak
wlasciwie chodz?

Obserwuj wątek
    • martyna.kulka Re: rowna taryfa 22.10.08, 12:43
      jest podobna jakaś ogólnopolska organizacja która przygotowała wielką kampanie
      społeczną na rzecz unifikacje wszystkich taksówek (w obrębie miast). Oryginalny
      pomysł moim zdaniem jak cholera!
      • Gość: Ecconnomist Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:15
        No jeżeli chodzi o reklamę to dobrze przeprowadzona i nieźle przemyślana. Dobry
        pomysł, taksówkarze sami napędzili reklamę, wkręcili się i nawet chcieli
        protestować. Heyah sobie poradziła w porządku.
        • kierowczyk Re: rowna taryfa 03.11.08, 19:09
          Myślę e to nie do końca sami taksówkarze nakręcili tą reklamę, wystarczy
          popatrzeć że 2 gr za 100 kb to jednak super. w orange jest 25gr za 50 kb czyli
          25 razy więcej. Myślę że to super oferta się sama reklamowała. Skoro można tak
          tanio to czemu ludzie płacą więcej gdzie indziej??
          • Gość: Dean Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 10:38
            Wydaję mi się, że to poprostu konkurencja, jak widać reklama heyah dotarła do
            mnóstwa osób, cała ta akcja przecież z taksówkami, dobrze się stało że nagle
            weszła oferta najlepsza bijąca wszystkie inne. Miejmy nadzieję że napędzi to
            konkurencje i będzie coraz taniej.
    • Gość: Mistrzyk Re: rowna taryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 12:56
      Chodzi o to żeby wszystkie taksówki miały ten sam kolor, docelowo mają
      ujednolicić markę ale nie uda się do Euro. Czytałem trochę i chyba da się to
      zrobić, dosyć ambitny plan, ale jaki będzie efekt na mistrzostwach!! Wszyscy
      będą kojarzyć Polskę, może nie jak Anglię i Londyn ale lepiej tak niż w ogóle
    • Gość: Taryfiarz Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:25
      Pracowałem kiedyś jako taryfiarz, wiem wiem w sumie lubię to określenie. Wiem,
      że bardzo ciężko byłoby to przeprowadzić, ale z drugiej strony podoba mi się.
      Teraz pracuję jako dostawca, też wszystkie fury są takie same, ale jednak
      mechanicznie nie do końca. Jednak z zewnątrz wyglądają tak samo, klientowi nie
      robiłoby to różnicy, lub może mniejszą kiedy wchodzi do poloneza czy mercedesa.
    • Gość: żona "złotówy" Re: rowna taryfa IP: *.domainunused.net 22.10.08, 21:16
      Zwykłe mydlenie oczu. Pod przykrywką ujednolicenia taksówek kryje się dążenie do likwidacji małych firm taksówkowych na rzecz coraz bardziej pleniących się dużych korporacji, które zwykle są tzw. pralniami pieniędzy i należą do...wiadomo kogo. Rekiny zawsze pożeraja małe rybki. A praca taksówkarza, to bardzo ciężki chleb. Bo on praktycznie mieszka w taksówce, a w domu jest tylko gościem. Ale kogo to obchodz?
      • Gość: Samochodowiec Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:26
        Ja uważam wprost przeciwnie, mali taksówkarze zarobią na tym, ujednolicenie
        koloru pozwoli im działać tak jak korporacje, które jeżdżą z własnymi numerami i
        reklamami. Różnice między nimi powoli będą się zacierać. Człowiek biorący
        taksówkę nie będzie myślał o tym z jakiej korporacji jest i czy ma dobrą opinie.
      • Gość: Mielczarz Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 13:27
        Hehe no i wszystko się wyjaśniło. Wcale nie chodziło o taki sam kolor taksówek,
        a szkoda bo to dobry pomysł. Wcale też nie chodziło o jakieś dążenia do
        monopolizacji korporacji hehe. Oferta Heyah przebija wszystkie, ciekawe czy to
        im sie opłaca, pewnie tak.
        • Gość: Frantik Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:35
          Zgadzam się, dobra faza. Ale z drugiej strony trzeba nam jednokolorowych
          taksówek, nie mogli pociągnąć tej akcji razem z taryfami? ale oferta super,
          przerzucam się na heyah.
          • Gość: Messersmidt Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 14:18
            ktoś ma heyah?? próbowaliście tej opcji z rowną taryfą? działa polecacie?? bo
            oferta chyba niezła
    • Gość: Masta Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:19
      Rowna taryfa jest niezła. Czekam na oferty innych sieci, nie wiem czy się
      doczekam bo to w sumie diametralna zmiana, heyah była najwidoczniej na to
      przygotowana, nie wiem jak inni jak narazie nie widać odzewu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka