Gość: Gąska IP: *.eranet.pl 21.10.08, 22:08 ladne te wyklejone taksowki ;-) a tak na powaznie to o co tak wlasciwie chodz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna.kulka Re: rowna taryfa 22.10.08, 12:43 jest podobna jakaś ogólnopolska organizacja która przygotowała wielką kampanie społeczną na rzecz unifikacje wszystkich taksówek (w obrębie miast). Oryginalny pomysł moim zdaniem jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecconnomist Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:15 No jeżeli chodzi o reklamę to dobrze przeprowadzona i nieźle przemyślana. Dobry pomysł, taksówkarze sami napędzili reklamę, wkręcili się i nawet chcieli protestować. Heyah sobie poradziła w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowczyk Re: rowna taryfa 03.11.08, 19:09 Myślę e to nie do końca sami taksówkarze nakręcili tą reklamę, wystarczy popatrzeć że 2 gr za 100 kb to jednak super. w orange jest 25gr za 50 kb czyli 25 razy więcej. Myślę że to super oferta się sama reklamowała. Skoro można tak tanio to czemu ludzie płacą więcej gdzie indziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dean Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 10:38 Wydaję mi się, że to poprostu konkurencja, jak widać reklama heyah dotarła do mnóstwa osób, cała ta akcja przecież z taksówkami, dobrze się stało że nagle weszła oferta najlepsza bijąca wszystkie inne. Miejmy nadzieję że napędzi to konkurencje i będzie coraz taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzyk Re: rowna taryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 12:56 Chodzi o to żeby wszystkie taksówki miały ten sam kolor, docelowo mają ujednolicić markę ale nie uda się do Euro. Czytałem trochę i chyba da się to zrobić, dosyć ambitny plan, ale jaki będzie efekt na mistrzostwach!! Wszyscy będą kojarzyć Polskę, może nie jak Anglię i Londyn ale lepiej tak niż w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taryfiarz Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:25 Pracowałem kiedyś jako taryfiarz, wiem wiem w sumie lubię to określenie. Wiem, że bardzo ciężko byłoby to przeprowadzić, ale z drugiej strony podoba mi się. Teraz pracuję jako dostawca, też wszystkie fury są takie same, ale jednak mechanicznie nie do końca. Jednak z zewnątrz wyglądają tak samo, klientowi nie robiłoby to różnicy, lub może mniejszą kiedy wchodzi do poloneza czy mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona "złotówy" Re: rowna taryfa IP: *.domainunused.net 22.10.08, 21:16 Zwykłe mydlenie oczu. Pod przykrywką ujednolicenia taksówek kryje się dążenie do likwidacji małych firm taksówkowych na rzecz coraz bardziej pleniących się dużych korporacji, które zwykle są tzw. pralniami pieniędzy i należą do...wiadomo kogo. Rekiny zawsze pożeraja małe rybki. A praca taksówkarza, to bardzo ciężki chleb. Bo on praktycznie mieszka w taksówce, a w domu jest tylko gościem. Ale kogo to obchodz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samochodowiec Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:26 Ja uważam wprost przeciwnie, mali taksówkarze zarobią na tym, ujednolicenie koloru pozwoli im działać tak jak korporacje, które jeżdżą z własnymi numerami i reklamami. Różnice między nimi powoli będą się zacierać. Człowiek biorący taksówkę nie będzie myślał o tym z jakiej korporacji jest i czy ma dobrą opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mielczarz Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 13:27 Hehe no i wszystko się wyjaśniło. Wcale nie chodziło o taki sam kolor taksówek, a szkoda bo to dobry pomysł. Wcale też nie chodziło o jakieś dążenia do monopolizacji korporacji hehe. Oferta Heyah przebija wszystkie, ciekawe czy to im sie opłaca, pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantik Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:35 Zgadzam się, dobra faza. Ale z drugiej strony trzeba nam jednokolorowych taksówek, nie mogli pociągnąć tej akcji razem z taryfami? ale oferta super, przerzucam się na heyah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messersmidt Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 14:18 ktoś ma heyah?? próbowaliście tej opcji z rowną taryfą? działa polecacie?? bo oferta chyba niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masta Re: rowna taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 19:19 Rowna taryfa jest niezła. Czekam na oferty innych sieci, nie wiem czy się doczekam bo to w sumie diametralna zmiana, heyah była najwidoczniej na to przygotowana, nie wiem jak inni jak narazie nie widać odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś