Gość: kibic. IP: 85.134.181.* 27.10.08, 14:58 Szkoda mi Was Panowie z zarządu, że musicie się z takim bezmózgim bydłem męczyć na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr kuppelweiser Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.as.net.pl 27.10.08, 15:10 Tak się kończy jak klubem rządzą kibice. Zawsze się tak kończy. Dopóki zarzad wyznaje filozofię że najważniejsi są kibice którzy by życie oddali za klub i idzie tym kibicom na rękę prędzej czy później kończy się to rozróbami. Panowie z was są menadżery jak z koziej dupy trąbka. Klub ma być dla tysięcy (i to najlepiej klikudziesięciu) ludzi na trybunach w Katowicach a nie kilkudziesięciu pajaców, których nie interesuje sport tylko oprawy rozróby wyjazdy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cocu Kibice GieKSy: Jak uwaliłem swój klub w 15 minut. IP: 212.160.104.* 27.10.08, 16:00 Gratulacje śle cała Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 27.10.08, 16:01 Wykastrować to bydło na żywca w TV TRWAM i wysłać na Syberię wraz z pis-em!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 16:23 huraaa-początek mkońca tego śmiesznego klubiku ,szkodatylko prawdziwych kibiców ,którzy przegrali z jełopami w dresach po hilfkach.Byłem pare razy na bukowej i zawsze dominowała patologia na trybunach .Wielu kibiców nie rozumiało słowa po naszymu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: 194.9.52.* 27.10.08, 16:45 a co teraz jestes przeciep smieRdzielu ? .... zal mi takich jak ty Tylko GieKSa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:41 Żal mi takich debili jak ty ,ale to zmora 21 wieku co widać na Bukowej i nie tylko patologiczny debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 17:45 patologie to ty mosz w galotach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 18:24 Patologia jest wszędzie ,wystarczy tylko podgrzać atmosferę.Jo widza że tu są sami święci. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 tych neandertali powinno się wywieźć do lasu 27.10.08, 18:47 w wagonach bydlęcych i strzałem w tył głowy zakończyć ich zasrany żywot- bez wahania bym wydał takie polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: tych neandertali powinno się wywieźć do lasu 28.10.08, 22:37 Byłbyś dobrym kapo w Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:49 A ty mosz w rodzinie patologia gamoniu widać po imieniu jaka z ciebie cipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:50 Co to za chłop co się podpisuje krzyś -ci... nie chłop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 18:58 a niechaj i ci tak bedzie, biedny człecze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.toya.net.pl 27.10.08, 19:09 Zlikwidowac klub gks to najlepsze rozwiazanie.na slasku za dużo jest klubów .są dwa najbardziej utytułowane Ruch Chorzów i Górnik Zabrze.gks to zbieranina samych dresiarzy i bezmózgowców ,a ten klub nigdy nie miał nic wspólnego z piłką nożną.do Chorzowa jest blisko więc tam niech się udawają prawdziwi kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.proxnet.pl 27.10.08, 19:15 Proponuję zamknąć wszystkie kluby poza rUCHEM CHOrZÓW. Wtedy wszyscy i wszystkie miasta będą niebiescy i niebieskie.... Do kolegów bardzo blisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GKS Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:21 Przypomnij se mądralo jak ruch groł w ogonie drugiej ligi ile kibiców chodziło do wos na mecze. Na Gieksa chodziło 8-10 tys. na IV liga. Niestety, wszystko poszło w złym kierunku. Myślę, że spowodowały to błędy niedoświadczonych młodych działaczy, którzy za szybko uwierzyli w swoje umiejętności i za bardzo zaufali grupie smarkoczy którzy zaczęli rządzic na "Blaszoku". Poru podciepów zawaliło cały misternie budowany wizerunek klubu, który i tak nie miał najlepszej opinii w środowisku piłkarskim w Polsce. Tym bardziej trzeba było wziąć się za tych głupków co psują obraz naszego ukochanego klubu. Postać Artura Łoja który klęczy i ma łzy w oczach najlepiej odzwierciedla uczucia jakie teraz targają normalnymi kibicami czy sympatykami klubu z Bukowej. Przykro patrzeć na to wszystko. Po prostu brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.toya.net.pl 27.10.08, 21:09 no i co z tego ze chodziło więcej na 4 lige hehe lepiej żeby przysżło 50 ludzi a na poziomie ,niż 8 tysięcy tępych dresiarzy zebranych prosto z melin.Bo czemu kibicowac szczerze jak w piłke grać nie umią ,a waszym jedyne motto ma na celu wzbudzać nienawiść do kibiców Ruchu :/ Tu szkoda słów.Bo jesteście Anty-klubem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.proxnet.pl 28.10.08, 00:30 Wasze wpisy świadczą o nienawiści do GieKSy... Gdzie tylko trochę o GKS tam zaraz głupkowate uwagi z Chorzowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek kibole to bezmózgi IP: *.kat.3s.pl 27.10.08, 19:19 zamknąć na tym stadionie i niech się pozabijają nawzajem, jedyny pożytek z tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szcześniak Re: kibole to bezmózgi IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 19:47 Panowie z Zarządu wyście toby chcieli zjaść ciastko i mieć ciastko. Co to za przepraszanie za zbiorowa odpowiedzialność i przepraszanie kogo ? Podobno tego haziajstwa jest niewiele a reszta to porządni kibice. Przecież na tym cały dil polega. TO GDZIE BYLI CI PORZADNI JAK GRSTKA CH...ÓW ROZRABIAŁA ? BALI SIE CZY PODZIWIALI TE WYCZYNY ? O porządek powinni dbać porządni a nie policaje. TAK to jest zbiorowa KARA i wszystkim NAM się należy. Potrzeba z pół roku na wzajemne opamietanie a jak na drugi raz zaczną szumieć to może potem gazety napiszą ilu smyków-kiboli wywieźli do Piekar na urazowkę. Damy se rade bez Policji. I będzie spokój, raz na zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
znickt mamy najdebilniejszych kibcow w Polsce 27.10.08, 19:57 Pora by w szkolach wrocily szlaczki w zeszytach by debile mogly sie wyzyc, zamiast tych durnych opraw przy ktorych sie debile spelniaja jakby zrobili cos wielkiego. Zrozumcie to debile! normalnego kibica gowno obchodza wasze oprawy doping, wyjazdy, zadymy, zgody.My chcemy zobaczyc mecz naszego ukochanego klubu i tyle. Nikomu normalnemu nie potrzebna zadna ideologia by kibicowac za GIEKSA ..a tak w sumie to na jaki ch...sie produkuje tutaj -rece opadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.labranet.jamk.fi 27.10.08, 20:38 Jeśli jakość klubu ocenia się po kibicach to ten klub jest na straty - połowa komentarzy na forum jest z błędami i niepoprawną polszczyzną... Mieszkam w Katowicach i lubię GKS, ale jak to ma tak dalej wyglądać to albo zaczną egzekwować normalne kary materialne - z komornikiem włącznie, albo niech GKS skompletuje sobie drużyne do Futbolu amerykańskiego bo w piłce nożnej nie ma czego szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
bahus-bahus Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 27.10.08, 21:08 Zawaliliście to kibice gejksy !!!!!!! Pisałem wam o mobilizacji na 3 mecze a wy co narobiliście ?? Gdzie teraz sprzedacie patelnie, kurtki, gdzie powróżycie z ręki?? Gdzie przechowacie swoje Tabory, gdzie złotem zaszpanujecie?? No gdzie ?? - odpowiem wam na DNIE hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rU GieKSie gratulujemy kibiców :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 22:26 Brawo. 25000 :) Hehe. Brawo prawdziwi kibice. Oby Wam miasto wycofało dofinansowanie... Ile ja się nasłuchałem o KIBICACH GKSu :) Oj oj. A na filmach ze zdarzenia saaaaaame świętoszki :) BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
flashsc Kibice GKS-u to największa hołota pod słońcem 27.10.08, 22:37 To że najwięcej burd z udziałem "kibiców" GKSu Katowice odbywa się na stadionach to już wiadomo od dawna. To największa hołota wśród "kibiców". Nie potrafią się zachować nawet u siebie. ZAMKNĄĆ stadion do końca sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrojkolorowaLiGoTa Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 00:00 debile to ostatnio buszuja po tym forum... a widzac wpisy "kibicow" sasiadow to moge stwierdzic ze nie sa kibicami tak jak ta grupka ktora zrobila ta burde bo powinni zrozumiec ze kibice GieKSy to Ci ktorzy zdzieraja gardla na meczach i robia piekne oprawy i niesprawiedliwe jest ich ocenianie przez pryzmat tych kilkudziesieciu "debili" bo w kazdym klubie sie tacy znajda. no ale coz, rozumie ze przemawiaja przez was kompleksy... aha no i nie wiem jak pilka na Slasku ma byc silna jesli wsrod nas tyle nienawisci... Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 07:56 Jakie mogą mieć kompleksy kibice Ruchu wobec Gejksy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zawodzia Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:14 Panie Prezydencie zlikwidować ten klub całkowicie!!! Za dużo podziałów na śląsku.Będzie bezpieczniej!!dać tym durniom kilowy i niech se dewasyją z przodku na ścianie i na powierzchnie nawet niech nie wychodzą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:08 nie z takiego bagna GieKSo wychodziła.!!!a smRód jak chce mieć więcej kibiców od nas to niech se ich wychowa a NIE liczy ze GieKSiorze bedą na cicha jeżdzić ( niGdy)predzej bedą unas na Roosevelta Park..nasz 15* bedzie dydykowany do GieKSy a przeciw r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:42 Nie zapominaj że połowa waszych kiboli mieszka na wulcach !!!!!! A za darmowego krupnioka to nawet by na Radzionków łazili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:46 małe dyRdymały Śląska p(i)a$t-smRód w wodzisławiu razem wszystkich 2000 buhaha ,ostatnio na odrze nas samych zaboli 2600.!!!z czym do normalnych ludzi no z czym? jak uwas przyjdzie na cichą po raz pierwszy 10 000 to wtedy pogadamy.smRód nie ma szans.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:43 A smród to był jak cie matka rodziła szczewolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Najbardziej medialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:50 Nie ulega wątpliwości że gejksa to teraz najbardziej medialny klub na Ślonsku ale nie za zasługi sportyowe ale za patologie ich niby kibiców .Patologii z Bukowej godomy raus !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySMrODY Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.41.173.164.sub.mbb.three.co.uk 28.10.08, 14:59 CIEKAWA PERPEKTYWA ???? :-) 100% GKS !!!!! PIERWSZO,DRUGO,TRZECIO,CZWORTA TO NIEWAŻNE DLA NAS JEST !!!! NAJWAZNIEJSZY JEST GKS !!!!!! p.s. POZDRO DLA WSZYSTKICH 100% GKS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.jaskom.pl 28.10.08, 09:49 Zarząd zamknął stadion?? Proszę zauważyć, że zamknął na mecze na które by i tak przyszło max. 2 tys. Czemu nie na całą runde wiosenną. Takim ruchem nikomu krzywdy nie zrobią (pewnie dogadali się z tym buractwem z blaszoka). Współczuć mozna tylko tym normalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.pke.pl 28.10.08, 10:24 jak czytam te wpisy stinkersów to jedynie mam dobry humor z rana hehehheeheh wy se godac 'raus' na szczęście ino możecie:))) Albo jak to Tusk do Kaczora pówiedział: "chcieć, to wy sobie możecie" LOL! ech, ale co wam pozostało jak nie pisanie?:) przynajmniej to umiecie, szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rU Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 12:52 Taaaa... Miej sobie dobry humor :) Coś Ci powiem. Mam takie porównanie. Wiem, że to porównywanie Ferrari z 126p, ale do rzeczy... Bywając w Niemczech nie raz byłem na meczach np. Bayernu Monachium. Jakoś się nie bałem tam iść. Tam widziałem kibiców. Prawdziwych kibiców. Takich którzy kochają swoją drużynę i nigdy by jej czegoś takiego nie zrobili. Będąc w Katowicach poszedłem kilka razy na GieKSe... Masakra. Gdzieś tutaj wyżej czytałem, że wszyscy byli grzeczni a oceniam ich tylko po gróbce 50 debili. Hahaha... Chłopie byłem, widziałem - nie mówi mi, że to co się działo na tym stadionie to zrobiło 50 osób. Bo, aż mi Cię żal. 90% tego dziadostwa się 'bawiło' w ten sposób. Dlatego nie możecie siebie nazywać kibicami!! Bo nimi nie jesteście. Szczerze mówiąc. Klub powinni zamknąć. I zacząć od totalnego 0. Bo teraz to tez pokazują 0, ale nie o takie chodzi... I powinni to robić zdala od 'kibiców'... Wtedy się może udać. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek.zdzisiek Szkoda 28.10.08, 12:53 Szkoda. GKS z mozołem próbuje się odradzać, a tu paru idiotów wbija niż w plecy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike1970 Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.airproducts.com 28.10.08, 14:32 Mam nadzieję, że po czymś takim ... miasto KATOWICE wycofa się z finansowania budowy nowego stadionu dla GIEKSY ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żółty chorzów Won smRody IP: *.chello.pl 28.10.08, 15:38 Najwiecej maja do powiedzenia patologiczne smRody co z siekierami po ulicach lataja.Idzcie na cichą cmoknijcie legie w zad i szybciutko do domu bo jeszcze na dobranocke nie zdażycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:12 Jak widać po wypowiedzi jełopa o nicku ,,żółtu Chorzów'' -nazwa miasta z dużej litery patologiczny analfabeto po hilfce. A smrody to masz w majtkach cyganku patologiczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żółty chorzów Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 17:05 A co ty smRodzie chorzów zaliczosz do miasta bo jo do prowincji a cyganow patologiczny jełopie to poszukaj na cichej a niebieskie Katowice to tylko słychać po takich wypowiedziach panienek jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:46 Mieszkam w Katowicach i nie widuje gejksiarzy debilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żółty chorzów Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:09 A smRodek znowu swoje.Zawsze znajdzie się jeden niebieski szczur który chowa się w piwnicy bo na ulicy w Katowicach nigdy żadnego niebieskiego smRoda nie widziełem ale zapomniałem że niebieska patologia zawsze była najmocniejsza na necie i tylko na nim.A teraz debilku zjedz kolacje zobacz dobranocke i idz spać bo jutro do szkoły zaśpisz więcej dzieciaku nie zawracaj głowy prawdziwym kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:29 he he szkoda mi cie gamoniu , ale debile też muszą mieć swoje miejsce na świecie ,a w Katowicach wybrali sobie blaszok na Bukowej. Zmień lekarza bo ten cie okłamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:21 Co tam ?cisza?-mama wyłączyła kompa ,albo brakło kasy na Internet Caffe !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:14 cisza, bo z takim jak ty to szkoda gadać. mieszkasz, mówisz w Katosach, ubierz swoje barwy to zobaczymy jaki bedziesz kozak net napinaczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:29 z cipkami nie rozmawiam o piłce dziewczynko ,nie mieszkam w Katosach tylko w Katowicach buraczku . A w barwach klubowych to zawsze na meczyk śmigam i jak na razie cyganiątka mi w droge nie wchodzą . Jak masz problem to zmień tampon cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:34 niezły sobą poziom prezentujesz. ale to twoje i rodziny zmartwienie. a twoje smieszne epitety świadczą o twoim mega kompleksie. mnie to nie boli, wręcz przeciwnie, bawi i to jak:) a smigaj sobie w tym szaliczku ... do czasu:) a o niebieskich Katowicach to sobie śnij, śnij buahahhahahaaha To było, minęło - BEZPOWROTNIE, to cie chyba bardzo jednak boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:39 Widać po waszej frekwecji na meczach 1000-2000 śmiech na sali nas więcej na wyjazdy śmiga cyganku ale pewnie cie mama nie puszcza . Niebieskie Katowice zawsze były i będą ,a od teraz początek końca śmiesznej gejksy cieniasie. Takich debili jak siedzą na blaszoku to powinni wystrzelać -narka cyganku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:42 ROFTLLLL!!!!! tym wpisem pokazałeś jakis kumaty:))))) jesteś zakałą kibiców swojego klubu. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:44 he he he zakałe to twoja mama urodziła cieniasie cygański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:53 ulżyło ci?:) fajnie poćwicz nad konstruktywna gadką, bo na razie jesteś w tym miękki. to sie przydaje w życiu, zapewniam cie. bo tu na forum kariery nie zrobisz ..., no chyba że chcesz buahahahhahaa co za koleś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:58 Fajnie się tak ponabijać z ciebie ,jeszcze Niebiescy wygrali i są w ćwierćfinale PP ale ty masz swój świat i ostatnie miejsce w 1 lidze bez widoku na lepsze czasy . Mam nadzieje że spadniecie do 2 a potem do 3 ligi tam gdzie wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:05 jazda dalej:) a co mnie obchodzi jakis tam ruch? ale widac ciebie ten GKS to mierzi, ciekawe dlaczego? dostałeś po pysku czy jak? a może to, że w bezposrednim rankingu to GKS jest lepszy? a może to, że to my przejmujemy wasze tereny? no sam powiedz. zresztą, mam gdzieś juz gadke z półdebilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:12 Moje życie jest Niebieskie a twoje życie jest c h u j o w e ,,Jakiś tam Ruch'' debilku ta twoja gejksa to do pięt nie dorasta Niebieskim . Ruch Chorzów legenda bez końca ,a wasz koniec już bliski więc pakuj swój cygański tabór i do Rumunii brudasie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:29 brudasie??? to chyba nie do mnie, stinkersie! chciałbyś konca GKS, ja wiem hehheheehe Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rU Re: Niebieskie Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 22:54 Kolejni prawdziwi kibice :P Skoro Cię tak śmieszy 'niebieski' to po jaką cholerę z nim konwersujesz?? Śmiejesz się z jego poziomu a sam nie jesteś lepszy... Jeśli by się mnie ktoś spytał czy kibicuję GKSie to bym się ośmiał... Do tego doprowadziliście ten klub. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kolorowaLGT ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 00:21 jak sie jest kibicem sukcesu albo przeciepem to tak sie robi ale GieKSa slynie z wiernych kibicow i to was tak drazni mozecie miec majstrow ile chcecie a my to mamy w dupie i tyle. obojetne ktora liga w moim sercu na zawsze GieKSa i zawsze bede chodzil na mecze i dopingowal chocby w okregowce i nie tylko ja co juz potwierdzilismy w 4tej lidze, wtedy dopiero bedziecie mieli kompleksy... ale coz... Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:56 Ciekawe ile masz lat ? jak ja przeżywałem mistrzostwo Polski to wasz klubik dopiero raczkował i do dzisiaj jeszcze nie chodzi bo jest chory nieuleczalnie. A takich kibiców jak to na szczęście Ruch nie potrzebuje ci ,którzy odpadają przy bramach Ruchu idą na Bukową bo tak wszystko wpuszczają.Więc nie pisz pierdół ,a jeśli chodzi o 4 lige to już niedługo i zobaczymy ile lat będziesz jezdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks katowice Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 29.10.08, 15:35 widac jakich smrody maja kibicow internet i bzdury pisac i z policja sie czymia chwdp gks katowice jest byl i bedzie na zawsze wierni Odpowiedz Link Zgłoś
bahus-bahus Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 29.10.08, 23:50 1964 to jest data powstania gejkaesu. W 1964 roku na Ślonsku prym wiodą 2 drużyny górnik Zabrze i Ruch Chorzów. Moje pytanie skąd klub gejkaes ma swoich kibiców ?? Ci młodzi bo tak ich wychowali rodzice bądź dzielnica na której mieszkają. Rodzice tych młodych to albo dawni kibice wyżej wymienionych klubów albo ludzie napływowi. Wniosek: Każdy kibic gejkaesu ma albo domieszkę żabskiej lub Niebieskiej krwi albo jest potomkiem goroli. Podsumowanie: Nie piszcie że kluby sąsiednie myślą o was jako potencjalnych kibicach bo w waszej krwi i tak płynie cząstka ich krwi, a jak nie płynie to gorol i Ślonskie kluby to pomyłka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.pke.pl 30.10.08, 06:23 o Boże, płynie we mnie niebieska krew, co ja teraz zrobie? Wszystko wokół mnie jest niebieskie, a tu takie coś;/ Już 1 listopada mamy kolejne niebieskie święto, dalej, 6 grudnia przyjdzie do nas niebieski Mikołaj, dalej, niebieska gwaizdka i dzieciątko .... och, a zaraz za nimi niebieski Sylwester, a po nich Trzech niebieksich króli .... itd. Ale to wszystko nic, mam też i niebieską krew, cholera ..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:14 Wszyscy arystokraci mieli błękitną krew !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:19 ale mi to wielki ruch to sa cioty i dzlodzieje wegla i zlomu nazbieraja troche maja na mydla lub na nowe adidasy z kopia w 20 jednego uwazaja sie za chuliganow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:20 to sa pizdy nie ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:21 gks katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:22 PSEUDO KIBICE KOCHAJA SLASKA STOLICE GKS KATOWICE Odpowiedz Link Zgłoś