Dodaj do ulubionych

Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców

IP: 85.134.181.* 27.10.08, 14:58
Szkoda mi Was Panowie z zarządu, że musicie się z takim bezmózgim bydłem
męczyć na co dzień.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr kuppelweiser Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.as.net.pl 27.10.08, 15:10
      Tak się kończy jak klubem rządzą kibice. Zawsze się tak kończy.
      Dopóki zarzad wyznaje filozofię że najważniejsi są kibice którzy by
      życie oddali za klub i idzie tym kibicom na rękę prędzej czy później
      kończy się to rozróbami. Panowie z was są menadżery jak z koziej
      dupy trąbka. Klub ma być dla tysięcy (i to najlepiej
      klikudziesięciu) ludzi na trybunach w Katowicach a nie
      kilkudziesięciu pajaców, których nie interesuje sport tylko oprawy
      rozróby wyjazdy itp.
    • Gość: Cocu Kibice GieKSy: Jak uwaliłem swój klub w 15 minut. IP: 212.160.104.* 27.10.08, 16:00
      Gratulacje śle cała Polska :)
    • norton2 Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 27.10.08, 16:01
      Wykastrować to bydło na żywca w TV TRWAM i wysłać na Syberię wraz z
      pis-em!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 16:23
        huraaa-początek mkońca tego śmiesznego klubiku ,szkodatylko
        prawdziwych kibiców ,którzy przegrali z jełopami w dresach po
        hilfkach.Byłem pare razy na bukowej i zawsze dominowała patologia na
        trybunach .Wielu kibiców nie rozumiało słowa po naszymu ....
        • Gość: GieKSa Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: 194.9.52.* 27.10.08, 16:45
          a co teraz jestes przeciep smieRdzielu ? ....
          zal mi takich jak ty

Tylko GieKSa !
          • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:41
            Żal mi takich debili jak ty ,ale to zmora 21 wieku co widać na
            Bukowej i nie tylko patologiczny debilu.
            • Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 17:45

patologie to ty mosz w galotach!

• Gość: ww Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 18:24
                Patologia jest wszędzie ,wystarczy tylko podgrzać atmosferę.Jo widza że tu są
                sami święci.
              • mil1231 tych neandertali powinno się wywieźć do lasu 27.10.08, 18:47
                w wagonach bydlęcych i strzałem w tył głowy zakończyć ich zasrany żywot- bez
                wahania bym wydał takie polecenie
                • acid.jazz Re: tych neandertali powinno się wywieźć do lasu 28.10.08, 22:37
                  Byłbyś dobrym kapo w Auschwitz.
              • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:49
                A ty mosz w rodzinie patologia gamoniu widać po imieniu jaka z
                ciebie cipka
                • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:50
                  Co to za chłop co się podpisuje krzyś -ci... nie chłop
                  • Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 27.10.08, 18:58
                    a niechaj i ci tak bedzie, biedny człecze:)
    • Gość: Katowiczanin Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.toya.net.pl 27.10.08, 19:09
      Zlikwidowac klub gks to najlepsze rozwiazanie.na slasku za dużo jest
      klubów .są dwa najbardziej utytułowane Ruch Chorzów i Górnik
      Zabrze.gks to zbieranina samych dresiarzy i bezmózgowców ,a ten klub
      nigdy nie miał nic wspólnego z piłką nożną.do Chorzowa jest blisko
      więc tam niech się udawają prawdziwi kibice.
      • Gość: Witek Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.proxnet.pl 27.10.08, 19:15
        Proponuję zamknąć wszystkie kluby poza rUCHEM CHOrZÓW. Wtedy wszyscy i wszystkie miasta będą niebiescy i niebieskie.... Do kolegów bardzo blisko!
      • Gość: kibic GKS Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:21
        Przypomnij se mądralo jak ruch groł w ogonie drugiej ligi ile
        kibiców chodziło do wos na mecze. Na Gieksa chodziło 8-10 tys. na IV
        liga. Niestety, wszystko poszło w złym kierunku. Myślę, że
        spowodowały to błędy niedoświadczonych młodych działaczy, którzy za
        szybko uwierzyli w swoje umiejętności i za bardzo zaufali grupie
        smarkoczy którzy zaczęli rządzic na "Blaszoku". Poru podciepów
        zawaliło cały misternie budowany wizerunek klubu, który i tak nie
        miał najlepszej opinii w środowisku piłkarskim w Polsce. Tym
        bardziej trzeba było wziąć się za tych głupków co psują obraz
        naszego ukochanego klubu. Postać Artura Łoja który klęczy i ma łzy w
        oczach najlepiej odzwierciedla uczucia jakie teraz targają
        normalnymi kibicami czy sympatykami klubu z Bukowej. Przykro patrzeć
        na to wszystko. Po prostu brak słów.
        • Gość: Katowiczanin Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.toya.net.pl 27.10.08, 21:09
          no i co z tego ze chodziło więcej na 4 lige hehe lepiej żeby
          przysżło 50 ludzi a na poziomie ,niż 8 tysięcy tępych dresiarzy
          zebranych prosto z melin.Bo czemu kibicowac szczerze jak w piłke
          grać nie umią ,a waszym jedyne motto ma na celu wzbudzać nienawiść
          do kibiców Ruchu :/ Tu szkoda słów.Bo jesteście Anty-klubem!!
          • Gość: Witek Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.proxnet.pl 28.10.08, 00:30
            Wasze wpisy świadczą o nienawiści do GieKSy...
            Gdzie tylko trochę o GKS tam zaraz głupkowate uwagi z Chorzowa...
    • Gość: wujek kibole to bezmózgi IP: *.kat.3s.pl 27.10.08, 19:19
      zamknąć na tym stadionie i niech się pozabijają nawzajem, jedyny pożytek z tego
      miejsca
      • Gość: Szcześniak Re: kibole to bezmózgi IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 19:47
        Panowie z Zarządu wyście toby chcieli zjaść ciastko i mieć ciastko.
        Co to za przepraszanie za zbiorowa odpowiedzialność i przepraszanie
        kogo ? Podobno tego haziajstwa jest niewiele a reszta to porządni
        kibice. Przecież na tym cały dil polega. TO GDZIE BYLI CI PORZADNI
        JAK GRSTKA CH...ÓW ROZRABIAŁA ? BALI SIE CZY PODZIWIALI TE WYCZYNY ?
        O porządek powinni dbać porządni a nie policaje.
        TAK to jest zbiorowa KARA i wszystkim NAM się należy. Potrzeba z pół
        roku na wzajemne opamietanie a jak na drugi raz zaczną szumieć to
        może potem gazety napiszą ilu smyków-kiboli wywieźli do Piekar na
        urazowkę. Damy se rade bez Policji. I będzie spokój, raz na zawsze !
    • znickt mamy najdebilniejszych kibcow w Polsce 27.10.08, 19:57
      Pora by w szkolach wrocily szlaczki w zeszytach by debile mogly sie wyzyc,
      zamiast tych durnych opraw przy ktorych sie debile spelniaja jakby zrobili cos
      wielkiego.
      Zrozumcie to debile! normalnego kibica gowno obchodza wasze oprawy doping,
      wyjazdy, zadymy, zgody.My chcemy zobaczyc mecz naszego ukochanego klubu i
      tyle. Nikomu normalnemu nie potrzebna zadna ideologia by kibicowac za GIEKSA
      ..a tak w sumie to na jaki ch...sie produkuje tutaj -rece opadaja..
    • Gość: Patryk Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.labranet.jamk.fi 27.10.08, 20:38
      Jeśli jakość klubu ocenia się po kibicach to ten klub jest na straty - połowa
      komentarzy na forum jest z błędami i niepoprawną polszczyzną... Mieszkam w
      Katowicach i lubię GKS, ale jak to ma tak dalej wyglądać to albo zaczną
      egzekwować normalne kary materialne - z komornikiem włącznie, albo niech GKS
      skompletuje sobie drużyne do Futbolu amerykańskiego bo w piłce nożnej nie ma
      czego szukać...
      • bahus-bahus Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 27.10.08, 21:08
        Zawaliliście to kibice gejksy !!!!!!!

Pisałem wam o mobilizacji na 3 mecze a wy co narobiliście ??

Gdzie teraz sprzedacie patelnie, kurtki, gdzie powróżycie z ręki??

Gdzie przechowacie swoje Tabory, gdzie złotem zaszpanujecie??

No gdzie ?? - odpowiem wam na DNIE hehe

• Gość: rU GieKSie gratulujemy kibiców :) IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 22:26
      Brawo. 25000 :) Hehe. Brawo prawdziwi kibice. Oby Wam miasto wycofało dofinansowanie... Ile ja się nasłuchałem o KIBICACH GKSu :) Oj oj. A na filmach ze zdarzenia saaaaaame świętoszki :) BRAWO
    • flashsc Kibice GKS-u to największa hołota pod słońcem 27.10.08, 22:37
      To że najwięcej burd z udziałem "kibiców" GKSu Katowice odbywa się na
      stadionach to już wiadomo od dawna. To największa hołota wśród "kibiców". Nie
      potrafią się zachować nawet u siebie. ZAMKNĄĆ stadion do końca sezonu!
    • Gość: TrojkolorowaLiGoTa Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 00:00
      debile to ostatnio buszuja po tym forum... a widzac wpisy "kibicow" sasiadow to
      moge stwierdzic ze nie sa kibicami tak jak ta grupka ktora zrobila ta burde bo
      powinni zrozumiec ze kibice GieKSy to Ci ktorzy zdzieraja gardla na meczach i
      robia piekne oprawy i niesprawiedliwe jest ich ocenianie przez pryzmat tych
      kilkudziesieciu "debili" bo w kazdym klubie sie tacy znajda. no ale coz, rozumie
      ze przemawiaja przez was kompleksy... aha no i nie wiem jak pilka na Slasku ma
      byc silna jesli wsrod nas tyle nienawisci...
      Pyrsk!
      • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 07:56
        Jakie mogą mieć kompleksy kibice Ruchu wobec Gejksy ???
    • Gość: gość z zawodzia Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:14
      Panie Prezydencie zlikwidować ten klub całkowicie!!! Za dużo
      podziałów na śląsku.Będzie bezpieczniej!!dać tym durniom kilowy i
      niech se dewasyją z przodku na ścianie i na powierzchnie nawet niech
      nie wychodzą!!
    • Gość: zabol ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:08
      nie z takiego bagna GieKSo wychodziła.!!!a smRód jak chce mieć
      więcej kibiców od nas to niech se ich wychowa a NIE liczy ze
      GieKSiorze bedą na cicha jeżdzić ( niGdy)predzej bedą unas na
      Roosevelta Park..nasz 15* bedzie dydykowany do GieKSy a przeciw r.
      • Gość: kibic Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:42
        Nie zapominaj że połowa waszych kiboli mieszka na wulcach !!!!!!
        A za darmowego krupnioka to nawet by na Radzionków łazili.
        • Gość: zabol Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:46
          małe dyRdymały Śląska p(i)a$t-smRód w wodzisławiu razem wszystkich
          2000 buhaha ,ostatnio na odrze nas samych zaboli 2600.!!!z czym do
          normalnych ludzi no z czym? jak uwas przyjdzie na cichą po raz
          pierwszy 10 000 to wtedy pogadamy.smRód nie ma szans.!!
      • Gość: kibic Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:43
        A smród to był jak cie matka rodziła szczewolu
        • Gość: R Najbardziej medialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:50
          Nie ulega wątpliwości że gejksa to teraz najbardziej medialny klub
          na Ślonsku ale nie za zasługi sportyowe ale za patologie ich niby
          kibiców .Patologii z Bukowej godomy raus !!!!!!
      • Gość: antySMrODY Re: ja pRoponuję zamknąć smieRdzące Ryje IP: *.41.173.164.sub.mbb.three.co.uk 28.10.08, 14:59
        CIEKAWA PERPEKTYWA ???? :-) 100% GKS !!!!!
        PIERWSZO,DRUGO,TRZECIO,CZWORTA TO NIEWAŻNE DLA NAS JEST !!!!
        NAJWAZNIEJSZY JEST GKS !!!!!!

p.s. POZDRO DLA WSZYSTKICH 100% GKS !!!!
    • Gość: Paweł Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.jaskom.pl 28.10.08, 09:49

Zarząd zamknął stadion?? Proszę zauważyć, że zamknął na mecze na
      które by i tak przyszło max. 2 tys. Czemu nie na całą runde
      wiosenną. Takim ruchem nikomu krzywdy nie zrobią (pewnie dogadali
      się z tym buractwem z blaszoka). Współczuć mozna tylko tym normalnym.
      • Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.pke.pl 28.10.08, 10:24
        jak czytam te wpisy stinkersów to jedynie mam dobry humor z rana
        hehehheeheh

wy se godac 'raus' na szczęście ino możecie:)))

Albo jak to Tusk do Kaczora pówiedział: "chcieć, to wy sobie
        możecie" LOL!

ech, ale co wam pozostało jak nie pisanie?:)

przynajmniej to umiecie, szacun!
        • Gość: rU Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 12:52
          Taaaa... Miej sobie dobry humor :) Coś Ci powiem. Mam takie porównanie. Wiem, że to porównywanie Ferrari z 126p, ale do rzeczy... Bywając w Niemczech nie raz byłem na meczach np. Bayernu Monachium. Jakoś się nie bałem tam iść. Tam widziałem kibiców. Prawdziwych kibiców. Takich którzy kochają swoją drużynę i nigdy by jej czegoś takiego nie zrobili. Będąc w Katowicach poszedłem kilka razy na GieKSe... Masakra. Gdzieś tutaj wyżej czytałem, że wszyscy byli grzeczni a oceniam ich tylko po gróbce 50 debili. Hahaha... Chłopie byłem, widziałem - nie mówi mi, że to co się działo na tym stadionie to zrobiło 50 osób. Bo, aż mi Cię żal. 90% tego dziadostwa się 'bawiło' w ten sposób. Dlatego nie możecie siebie nazywać kibicami!! Bo nimi nie jesteście.

Szczerze mówiąc. Klub powinni zamknąć. I zacząć od totalnego 0. Bo teraz to tez pokazują 0, ale nie o takie chodzi... I powinni to robić zdala od 'kibiców'... Wtedy się może udać.
    • wujek.zdzisiek Szkoda 28.10.08, 12:53
      Szkoda. GKS z mozołem próbuje się odradzać, a tu paru idiotów wbija
      niż w plecy :(
    • Gość: mike1970 Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.airproducts.com 28.10.08, 14:32
      Mam nadzieję, że po czymś takim ... miasto KATOWICE wycofa się z
      finansowania budowy nowego stadionu dla GIEKSY ...
    • Gość: Żółty chorzów Won smRody IP: *.chello.pl 28.10.08, 15:38
      Najwiecej maja do powiedzenia patologiczne smRody co z siekierami po ulicach
      lataja.Idzcie na cichą cmoknijcie legie w zad i szybciutko do domu bo jeszcze
      na dobranocke nie zdażycie.
      • Gość: kibic Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:12
        Jak widać po wypowiedzi jełopa o nicku ,,żółtu Chorzów'' -nazwa
        miasta z dużej litery patologiczny analfabeto po hilfce.
        A smrody to masz w majtkach cyganku patologiczny !!!
        • Gość: Żółty chorzów Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 17:05
          A co ty smRodzie chorzów zaliczosz do miasta bo jo do prowincji a cyganow
          patologiczny jełopie to poszukaj na cichej a niebieskie Katowice to tylko
          słychać po takich wypowiedziach panienek jak ty.
          • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:46
            Mieszkam w Katowicach i nie widuje gejksiarzy debilku.
            • Gość: Żółty chorzów Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:09
              A smRodek znowu swoje.Zawsze znajdzie się jeden niebieski szczur który chowa się
              w piwnicy bo na ulicy w Katowicach nigdy żadnego niebieskiego smRoda nie
              widziełem ale zapomniałem że niebieska patologia zawsze była najmocniejsza na
              necie i tylko na nim.A teraz debilku zjedz kolacje zobacz dobranocke i idz spać
              bo jutro do szkoły zaśpisz więcej dzieciaku nie zawracaj głowy prawdziwym kibicom.
              • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:29
                he he szkoda mi cie gamoniu , ale debile też muszą mieć swoje
                miejsce na świecie ,a w Katowicach wybrali sobie blaszok na Bukowej.
                Zmień lekarza bo ten cie okłamuje.
              • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 19:21
                Co tam ?cisza?-mama wyłączyła kompa ,albo brakło kasy na Internet
                Caffe !!!!!!
                • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:14
                  cisza, bo z takim jak ty to szkoda gadać.
                  mieszkasz, mówisz w Katosach, ubierz swoje barwy to zobaczymy jaki
                  bedziesz kozak net napinaczu:)
                  • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:29
                    z cipkami nie rozmawiam o piłce dziewczynko ,nie mieszkam w Katosach
                    tylko w Katowicach buraczku .
                    A w barwach klubowych to zawsze na meczyk śmigam i jak na razie
                    cyganiątka mi w droge nie wchodzą .
                    Jak masz problem to zmień tampon cioto
                    • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:34
                      niezły sobą poziom prezentujesz.
                      ale to twoje i rodziny zmartwienie.
                      a twoje smieszne epitety świadczą o twoim mega kompleksie.
                      mnie to nie boli, wręcz przeciwnie, bawi i to jak:)

a smigaj sobie w tym szaliczku ... do czasu:)

a o niebieskich Katowicach to sobie śnij, śnij buahahhahahaaha

To było, minęło - BEZPOWROTNIE, to cie chyba bardzo jednak boli:)
                      • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:39
                        Widać po waszej frekwecji na meczach 1000-2000 śmiech na sali nas
                        więcej na wyjazdy śmiga cyganku ale pewnie cie mama nie puszcza .
                        Niebieskie Katowice zawsze były i będą ,a od teraz początek końca
                        śmiesznej gejksy cieniasie.
                        Takich debili jak siedzą na blaszoku to powinni wystrzelać -narka
                        cyganku
                        • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:42
                          ROFTLLLL!!!!!

tym wpisem pokazałeś jakis kumaty:)))))

jesteś zakałą kibiców swojego klubu.

Tyle.
                          • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:44
                            he he he
                            zakałe to twoja mama urodziła cieniasie cygański
                            • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:53
                              ulżyło ci?:)

fajnie

poćwicz nad konstruktywna gadką, bo na razie jesteś w tym miękki.

to sie przydaje w życiu, zapewniam cie.

bo tu na forum kariery nie zrobisz ..., no chyba że chcesz

buahahahhahaa

co za koleś:)
                              • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:58
                                Fajnie się tak ponabijać z ciebie ,jeszcze Niebiescy wygrali i są w
                                ćwierćfinale PP ale ty masz swój świat i ostatnie miejsce w 1 lidze
                                bez widoku na lepsze czasy .
                                Mam nadzieje że spadniecie do 2 a potem do 3 ligi tam gdzie wasze
                                miejsce
                                • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:05
                                  jazda dalej:)
                                  a co mnie obchodzi jakis tam ruch?
                                  ale widac ciebie ten GKS to mierzi, ciekawe dlaczego?
                                  dostałeś po pysku czy jak?
                                  a może to, że w bezposrednim rankingu to GKS jest lepszy?
                                  a może to, że to my przejmujemy wasze tereny?

no sam powiedz. zresztą, mam gdzieś juz gadke z półdebilem.
                                  • Gość: kibic Re: Niebieskie Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:12
                                    Moje życie jest Niebieskie a twoje życie jest c h u j o w e
                                    ,,Jakiś tam Ruch'' debilku ta twoja gejksa to do pięt nie dorasta
                                    Niebieskim .
                                    Ruch Chorzów legenda bez końca ,a wasz koniec już bliski więc pakuj
                                    swój cygański tabór i do Rumunii brudasie!!!!!
                                    • Gość: Krzyś Re: Niebieskie Katowice IP: *.chello.pl 28.10.08, 21:29
                                      brudasie???

to chyba nie do mnie, stinkersie!

chciałbyś konca GKS, ja wiem hehheheehe

Koniec.
                                      • Gość: rU Re: Niebieskie Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.08, 22:54
                                        Kolejni prawdziwi kibice :P Skoro Cię tak śmieszy 'niebieski' to po jaką cholerę z nim konwersujesz?? Śmiejesz się z jego poziomu a sam nie jesteś lepszy... Jeśli by się mnie ktoś spytał czy kibicuję GKSie to bym się ośmiał... Do tego doprowadziliście ten klub. Kropka.
                                        • Gość: 3kolorowaLGT ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 00:21
                                          jak sie jest kibicem sukcesu albo przeciepem to tak sie robi ale GieKSa slynie z
                                          wiernych kibicow i to was tak drazni mozecie miec majstrow ile chcecie a my to
                                          mamy w dupie i tyle. obojetne ktora liga w moim sercu na zawsze GieKSa i zawsze
                                          bede chodzil na mecze i dopingowal chocby w okregowce i nie tylko ja co juz
                                          potwierdzilismy w 4tej lidze, wtedy dopiero bedziecie mieli kompleksy... ale coz...
                                          Pyrsk!
                                          • Gość: kibic Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:56
                                            Ciekawe ile masz lat ? jak ja przeżywałem mistrzostwo Polski to wasz
                                            klubik dopiero raczkował i do dzisiaj jeszcze nie chodzi bo jest
                                            chory nieuleczalnie. A takich kibiców jak to na szczęście Ruch nie
                                            potrzebuje ci ,którzy odpadają przy bramach Ruchu idą na Bukową bo
                                            tak wszystko wpuszczają.Więc nie pisz pierdół ,a jeśli chodzi o 4
                                            lige to już niedługo i zobaczymy ile lat będziesz jezdził.
    • Gość: gks katowice Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 29.10.08, 15:35
      widac jakich smrody maja kibicow internet i bzdury pisac i z policja
      sie czymia chwdp gks katowice jest byl i bedzie na zawsze wierni
      • bahus-bahus Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców 29.10.08, 23:50
        1964 to jest data powstania gejkaesu.
        W 1964 roku na Ślonsku prym wiodą 2 drużyny górnik Zabrze i Ruch Chorzów.
        Moje pytanie skąd klub gejkaes ma swoich kibiców ??
        Ci młodzi bo tak ich wychowali rodzice bądź dzielnica na której mieszkają.
        Rodzice tych młodych to albo dawni kibice wyżej wymienionych klubów albo ludzie
        napływowi.

Wniosek:
        Każdy kibic gejkaesu ma albo domieszkę żabskiej lub Niebieskiej krwi albo jest
        potomkiem goroli.

Podsumowanie:
        Nie piszcie że kluby sąsiednie myślą o was jako potencjalnych kibicach bo w
        waszej krwi i tak płynie cząstka ich krwi, a jak nie płynie to gorol i Ślonskie
        kluby to pomyłka.
        Pozdrawiam
        • Gość: Krzyś Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.pke.pl 30.10.08, 06:23
          o Boże, płynie we mnie niebieska krew, co ja teraz zrobie?
          Wszystko wokół mnie jest niebieskie, a tu takie coś;/
          Już 1 listopada mamy kolejne niebieskie święto, dalej, 6 grudnia
          przyjdzie do nas niebieski Mikołaj, dalej, niebieska gwaizdka i
          dzieciątko .... och, a zaraz za nimi niebieski Sylwester, a po nich
          Trzech niebieksich króli .... itd.
          Ale to wszystko nic, mam też i niebieską krew, cholera ..;/
          • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:14
            Wszyscy arystokraci mieli błękitną krew !!!!!
            • Gość: gks Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:19
              ale mi to wielki ruch to sa cioty i dzlodzieje wegla i zlomu
              nazbieraja troche maja na mydla lub na nowe adidasy z kopia w 20
              jednego uwazaja sie za chuliganow
              • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:20
                to sa pizdy nie ruch
                • Gość: kibic Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:21
                  gks katowice
                  • Gość: gosc Re: Zarząd GieKSy zamknął stadion dla kibiców IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:22
                    PSEUDO KIBICE KOCHAJA SLASKA STOLICE GKS KATOWICE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka