Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:01 witam, mozecie polecic jakis salon optyczny w Katowicach? oprocz vision express..nie znalazlam nic sensownego:-( pozdrawiam i dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: salon optyczny IP: *.chello.pl 03.11.08, 20:04 To, co wymieniasz, z sensem nie ma nic wspólnego /mała reklamka?/, moja koleżanka kilka razy tam jeździła, zanim się przyznali, że sami zepsuli ustawienie wielofunkcyjnych szkieł, a na dodatek drogo i niewiele do wyboru! Nie polecam też Fielmana w Chorzowie, gdzie wynajęta pani doktor tak podwyższyła mi dioptrie, że okulary były nie do użytku! Na dodatek maiły być Zeissa, a były bezfirmowe i z rysą! Żadne salony, tylko niewielkie, wieloletnie zakłady znanych optyków - polecam serdecznie, bo przerobiłam już sporo. I nie podaję żadnych namiarów, każdy okularnik kogoś takiego zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon optyczny IP: *.chello.pl 03.11.08, 23:28 Dobry był sklep optyczny w Szopienicach przy przy stanku tramwajowym, dawno jednak nie byłam i nie wiem czy jeszcze tam jest a przede wszystkim czy jest ten sam optyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon optyczny IP: 217.153.211.* 04.11.08, 08:23 a może jednak.... dla kogoś kto dopiera zaczyna być "okularnikiem", pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: salon optyczny IP: 217.153.211.* 04.11.08, 08:26 mialo być do Ala....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: salon optyczny IP: *.chello.pl 04.11.08, 19:08 Proszę bardzo, 1.pan Staciwiński naprzeciw Rialta, tylko lepiej przed południem /nie jest tani/,2. mały zakład na Kościuszki, nad pl. Miarki po lewej, 3.albo najbardziej ukryty na Koszutce, wejście od podwórka do przychodni zdrowia, tylna część kamienicy przy Korfantego, od frontu chyba kwiaciarnia i fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-k Re: Też mnie to interesuje, IP: *.chello.pl 04.11.08, 16:51 gdzie w Katowicach i okolicy można kupić przyzwoite , firmowe oprawki, no i oczywiście żeby było w czym wybierać. W wyżej wspomnianym vision express już od dawna bryndza, a ceny sztucznie wywindowane aby było z czego robić promocje na tzw. wiek, urodziny , itp , itd. Oni już poszli na ilość o jakości zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Też mnie to interesuje, IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.11.08, 17:22 Polecam spacer i odwiedziny napotkanych po drodze optyków. Wawelska, Mickiewicza, Kościuszki... to już co najmniej 5 miejsc wartych odwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś