sztab.kryzysowy 09.01.09, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ślązak Jeronie, jakim Śląsku? IP: *.centertel.pl 09.01.09, 21:37 sztab.kryzysowy napisał: > Gorące dziewczyny na tym Śląsku, pewnie mają węgiel w brzuchu :) a w artykule czytamy: ,,Przed jednym z dąbrowskich gimnazjów z ośmioosobowej grupy tylko dwóch chłopaków ma nakrycie głowy" ,,tłumaczy Paulina, gimnazjalistka z dąbrowskiego "Szenwalda"" itd. Dla waszej, warszawiacy, informacji: Dąbrowa Górnicza leży w Zagłębiu, a nie na Śląsku. Podszkolcie się w geografii, bo w Zagłębiu za takie pomyłki można zostać nieźle zruganym (albo i gorzej ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
misty-girl one też kiedyś zmądrzeją 12.01.09, 18:28 Pewnie, że teraz głupio robią nie nosząc czapek itp. Ale kiedyś, prędzej czy później, wylądują u lekarza z chorymi zatokami, zapaleniem jajnika, podziębionym pęcherzem. Ja, przez własną głupotę, mam już od kilku lat chore właśnie zatoki i średnia to przyjemność. A lat mam dopiero 19. Teraz noszę czapkę, szalik, grubą kurtkę, ale kiedyś czapka lądowała w kieszeni, zaś szalik był zbędnym wymysłem mamy, który, jak wówczas naiwnie sądziłam, do niczego nie jest mi potrzebny. Prawda jest taka, że dopiero na własnych błędach można się czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Jeronie, jakim Śląsku? IP: *.chello.pl 14.01.09, 04:49 > Dla waszej, warszawiacy, informacji: Dąbrowa Górnicza leży w Zagłębiu, a nie na > Śląsku. wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 22:10 Widzę i obserwuję, że dzisiejsza młodzież, szczególnie gimnazjalna, jest głupsza niż stado baranów.Przeważa zachowania stadne.Brak własnego zdania. Ogromna presja rówieśników na zachowanie odbiegające od tzw. normy czyli zdania najgłupszych z tego stada. Gimnazjum to jedna wielka porażka polskiego szkolnictwa. Przejawem tego min.jest to co opisuje artykuł. Poczekamy za parę lat, jak będąsiędobijać do lekarzy specjalistów. Głupota musi niestety zebrać swoje żniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 22:24 a jakiego spodziewać sie rozumku jak guru jest doda i jej podobne "IQ STARS"? A na te gimnazjalistki to nefrolodzy, reumatolodzy i aptekarze zacierają ręce-pewni klienci, biznes będzie się kręcił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Świadczy to o ich indywidualnosci IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 22:22 Tak młodzież jest uczona asertywności i własnego zdania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Świadczy to o ich indywidualnosci IP: *.chello.pl 09.01.09, 23:25 No widze ze wszyscy zapomnieli jak to bylo kiedy bylismy w szkole. Bo z tego co pamietam to te 40 lat temu tez uwazalem ze czapka sprawdza sie przy czyszczeniu butow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Świadczy to o ich indywidualnosci IP: *.chello.pl 10.01.09, 00:00 A Twoje koleżanki ubierały się też wtedy jak pierwsze lepsze k....? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Świadczy to o ich indywidualnosci 12.01.09, 12:09 sam jesteś pierwsza lepsza k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neith Re: Świadczy to o ich indywidualnosci IP: 77.236.7.* 12.01.09, 22:46 prawda w oczy kole? no niestety, ale to akurat prawda, że teraz większość gimnazjalistek ubiera się bardziej wyzywająco niż niejedna studentka (obecne licealistki zaczynają dorównywać poziomem gimnazjalistkom...) - ja mam 22 lata i jak czasami widzę 13-,14-latki w spódniczkach, które wyglądają jak skąpe przepaski na biodra, w bluzkach z dekoltem prawie po pas (swoją drogą żeby jeszcze miały co pokazywać w takich bluzkach...), modne kozaczki z futerkiem, kurteczka odsłaniająca nerki... a makijaż! ohoho - od niektórych mogłaby się niejedna prostytutka uczyć, jak zrobić naprawdę wyzywający makijaż... i to naprawdę jest smutne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 02:35 Też nie noszę czapek, ale nie jestem głupia aby marznąć. Kurtka z ocieplanym kapturem rozwiązuje sprawę. Fryzury nie niszczy a w głowę ciepło. Do tego jeszcze przepaska na czoło i uszy. Jest mi cieplej niż kiedyś, gdy chodziłam w czapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Strój ma znaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:17 Strój ma znaczenie szczególnie wtedy, kiedy z jego kusego powodu leży się w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Strój ma znaczenie IP: *.centertel.pl 10.01.09, 14:53 > Strój ma znaczenie szczególnie wtedy, kiedy z jego kusego powodu leży się w tru > mnie. Ee tam... W dzisiejszych czasach są przeszczepy i dializy, z powodu nerek tak zaraz to się nie umiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strój ma znaczenie IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 14:59 Ale nie masz pojęcia o czy mówisz!Dializa obyś tego nie musiał doświadczać żadna przyjemność..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Brzuszki gimnazjalistek sie boją! IP: *.range86-138.btcentralplus.com 10.01.09, 15:35 Jest jeszcze gorzej niz myslalem,polki bojom sie z murzynami bez gumek,czyli ta liczba malych murzyniatek to tylko awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred dziwne IP: *.centertel.pl 10.01.09, 19:58 widzę młodzież gimnazjalną, młodszą i starszą w czapkach. opaskach i milionach innych wynalazków. Znaleźli grupę debili i generalizują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Rośnie pokolenie IP: *.bb.sky.com 11.01.09, 18:31 wiecznych rencistów. Bo, że to się na nich zemści, jest oczywiste. Zobaczymy za 10 lat modna młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikut Polska dziewucha to po prostu łatwa dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:39 Bo jeżeli musi nawet ciało pokazywać w dwudziestostopniowy mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
janu5 Goły brzuch na mrozie a potem bezpłodność 11.01.09, 21:25 I wyciąga się ręke do budżetu po dofinansowanie invitro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Goły brzuch na mrozie a potem bezpłodność IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 18:03 no ciekawe, bezpłodność z mrozu, hmm, chyba się muszę na studia wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Goły brzuch na mrozie a potem bezpłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:11 ano ciekawe mroz>zapalenie jajnikow>zrosty w jajowodach>bezplodnosc>in vitro jeszcze cos wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Goły brzuch na mrozie a potem bezpłodność IP: *.bb.sky.com 13.01.09, 18:39 ta... daj mu ulotkę na akademię medyczną, może się jednak cofnie. Oby już nie wracał. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Nie tylko zimą... 12.01.09, 06:41 widać tłumy w różnym wieku z większymi, lub mniejszymi oponami na brzuchach. To mało apetyczny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Ciekawe 12.01.09, 09:21 "Dwa dni temu byłam u fryzjera. Gdybym włożyła coś na głowę, wszystko by mi się zburzyło - tłumaczy Paulina" czy to znaczy ze spi na stojaca? pytam sie bo sam scinam sie na krotko i nie mam problemow z ukladaniem wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karczoch Baba fleja IP: *.chello.pl 12.01.09, 10:06 Polska fleja, smród z dupy, ale fryza trendy. Ciekawe, jak często taka się kąpie, zmienia bieliznę, myje włosy? A dżinsy to pewnie nosi tak długo, aż kolor zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anilka a potem IP: 80.50.234.* 12.01.09, 11:51 takie skutki: mrinmapi.blog.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToHell Niunie musza sie jak najszybciej ustawic IP: 193.254.155.* 12.01.09, 15:49 ..ze sponsorami (pardon: Z CHLOPAKAMI) aby miec 10000x wiecej niz rodzice i kolezanki. Kazda lolita wie ze tylkiem osiagnie duuuuuuuuuuzo wiecej niz nauka i praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Ale co za debil wymysla takie fasony kurtek IP: 94.246.152.* 12.01.09, 16:01 na zimę. Wszystko jest coraz mniejsze, takiej oszczędności na materiałach jak teraz, to w życiu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojkaj2 Re: Ale co za debil wymysla takie fasony kurtek IP: *.helion.pl 12.01.09, 16:51 No właśnie - gdybym chciała być modna na młodziezowo, to np. sztuczne futerko tylko do pasa i każdy sweter, marynarka itd wystaje dołem i wygląda... dziwnie i flejtuchowato. Ale szacun dla panienek, ktore latają z gołymi brzuchami w mróz. Ja tam muszę mieć kurtkę za tyłek - zimne pośladki nie są miłym doświadczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianka73 Głupie dziewuchy!!! 12.01.09, 17:42 Głupie dziewuchy i głupie chłopaczyska!!! Niewolnicy mody i własnych głupich poglądów. I głupi rodzice, że nie pilnują albo chociaż nie tłumaczą swoim pociechom, jakie będą (już niedługo) opłakane skutki nienoszenia czapek i szalików albo noszenia tych idiotycznych (ale modnych, a to przecież najważniejsze)krótkich kurteczek. Ja też kiedyś nie chciałam słuchać rodziców i do końca życia będę miała problemy z zatokami i gardłem. Ale co my tam "starzy" wiemy, młodzi są najmądrzejsi. Ale wcale mi ich nie żal. Dobrze im tak. Za głupotę trzeba płacić. Pozdrawiam zdrowoozsądkowców w czapkach, szalokach i normalnej długości kurtkach lub płaszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_ucho Ale mega pedofilski tytuł. 12.01.09, 18:19 Ale mega pedofilski tytuł ;o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl "Lodem pluć IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.01.09, 18:20 a fason trzymać" - jak to mawiają... W gimnazjum to dzieciarnia w najgłupszym wieku. Wydaje im się że już dorośli - a jak jest, to każdy widzi. "Moda" jest najważniejsza, choćby nie wiem jak głupia była. Jak czapki będą modne to będą je nosić nawet w sierpniu. Parę lat temu modne były takie "eskimoskie" kozaki z pomponami. Wyglądało to idiotycznie ale było modne - to i dzieciarnia nosiła. Teraz modne co innego - i widać stada klonów na ulicach. Kilka osób na klasę może się wyróżnia - reszta przemielona przez "modę" i to co na bazarach sprzedają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: "Lodem pluć IP: *.bad.pppool.de 12.01.09, 19:11 w takim razie młodzież nie nadąża za modą, bo w tym roku modne są kaptury obszyte jakimś liskiem, które się nosi zamiast czapki i nie niszczą fryzury, więc są praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
znowumizginelo la boga dajcie im święty spokój, nie chcą niech 12.01.09, 18:43 nie noszą czapek, nie dziwne że chcą chorować żeby nie chodzić do 'szkoły' hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinnamon_junkie Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.skomur.pl 12.01.09, 20:56 Po dziennikarsku przesadzone i przegeneralizowane. Jeśli chodzi o kwestię odkytych nerek, to problem tkwi gdzie indziej- innych fasonów zwyczajnie nie ma, lub jest bardzo mało. Pamiętam z własnych lat "okołogimnazjalnych", jak trudno było mi znaleźć kurtki, spodnie, bluzki, nawet swetry! które nie odkrywałyby nerek i brzucha, a przy tym nie wyglądały, jakbym podkradała ciuchy babci. Odpowiedz Link Zgłoś
antrejka może to braki w poczuciu własnej wartości 13.01.09, 00:37 Mam szczęście, że mam syna, który od dzieciństwa nie przejmował się opinią reszty - nosił 'Rembrandtowski' beret w podstawówce (sam chciał); a teraz nosi czapkę, szalik i rękawiczki, a nawet kalesony, żeby było mu ciepło. To chyba z niepewności i strachu przed tym jak inni ją/go widzą wynika cierpienie z zimna nastolatków... niech jedna/jeden przyjdzie w czapce, opatulony szalem i za chwilę już będzie na to moda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simonne Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.web.vodafone.de 13.01.09, 15:47 mam 36 lat i od 2-3 zmagam sie z konsekwencjami niewlasciwiego ubierania sie w zimne,mrozne dni. Moja Babcia zawsze powtarzala ze "zlapie wilka", hahaha-odpowiadalam w duchu. Teraz krwawie z drug rodnych za kazdym razem gdy zmarzne, miesiaczka trwa w zimie 10 dni i klopoty z pecherzem sa dla mnie codziennoscia. I zdaje sobie sprawe ze kazda nastolatka ktora przeczyta moj wpis popuka sie w czolo, 20 lat temu zrobilabym to samo. Wiec nie zamierzam ostrzegac ze czeka Cie modna i zgrabna dziewczynko wiele wizyt u ginekologa i nefrologa oraz prawdopodobnie maciezynstwo, ktore skonczy sie tylko na marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trwfgr Brzuszki gimnazjalistek mrozu się nie boją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 09:29 HAHAHAHAHA. co za pedałek napisał tytuł ? :D Odpowiedz Link Zgłoś