Gość: Mokabu IP: *.dsl.bell.ca 16.01.09, 22:25 A taka mialem nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mejl Re: Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: 85.134.173.* 16.01.09, 22:35 cholera a juz myślałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
allures Re: Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska 16.01.09, 23:09 Ach to by była najpięknieszja decyzja 2009 roku jeśli nie dekady:) A co do stanowiska i sukcesów powołanej grupy to poprostu brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi please no! IP: *.eimperium.pl 18.01.09, 18:37 jesteście okrutni dla tego człowieka. tyle inwestycji trzyma na swoich barkach. tunel, centrum, drogi, tramwaje, autobusy, szkoły, przedszkola, biurowce, apartamentowce... nic nie powstanie jeśli on odejdzie. nie przerywajcie dobrej passy miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
silling nieladnie tak sobie z ludzi zartowac 16.01.09, 22:52 nieladnie tak sobie z ludzi zartowac juz sie ucieszylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Re: Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: 194.9.52.* 16.01.09, 23:50 a mialem nadzieje ze odchodzi !!! to by byl cud !!! no ale cuda sie nie zpelniaja :( zero zapewne dalej bedzie super,mega prezydentem i co to on nie zrobil..... PORZADNY KANDYDAT NA PREZYDENTA MUSI BYC W KATOWICACH ABY W KONCU OBALIC TEGO NIEROBA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek666 Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 23:54 Gratuluje gazeto - nagłówek rodem z faktu. żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanka Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 00:09 Szkoda, że to tylko żart. Wreszcie przewietrzył by się urząd. Wywiało by też wielu zausznuków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: 83.141.106.* 17.01.09, 02:24 a juz chcialam powiedziec -U made my day! a tu taaaakie rozczarowanie, nikt mu kuku nie chce zrobic i zaden dziennikarzyna zle nie pisze.K..on ma WSZYSTKICH w kieszeni.ach zal mi d...sciska. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska 17.01.09, 05:40 Już dawno powinien ustąpić ze wszystkich stanowisk.To najgorszy nierób od czasów neolitu.A wszystkie urzędniki mu dupę liżą bo boją się że ich zwolni.Wiem o tym bo pracowałam w wydziale geodezji.Strach i chamstwo to dewiza sołectwa wsi katowice.Gdzie im do Krakowa, Poznania,Wrocławia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Tutuł na poziomie tabloidu, malinowska do "Faktu" IP: *.chello.pl 17.01.09, 07:24 Na tym polega to gorące, smarkate dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.ett.net.pl 17.01.09, 08:14 Już się ucieszyłam a tu takie rozczarowanie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kce Zgadzam sie ze tytul rodem z Faktu lub SE, ale... IP: *.chello.pl 17.01.09, 08:33 widac wiekszych ambicji Gazeta nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Zgadzam sie ze tytul rodem z Faktu lub SE, al 17.01.09, 10:39 Postowcie na jego miejsce kandydatura jakigoś zabrynicznego gnoja ale złotoustnego aktywisty. Tyla jich tam czeko na odkrycie! Potym bydymy mieć postymp w Katowicach Krytykujonc Uszoka do tego zmiyrzocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Zgadzam sie ze tytul rodem z Faktu lub SE, al IP: *.ett.net.pl 17.01.09, 11:33 a skąd wiesz;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliczny tytuł! Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.chello.pl 17.01.09, 10:51 Prezydent nawet z doradcami nie wie o tym, że poprzednie ekipy, wydające takież gazetki latami zrezygnowały z tego luksusu, żeby się więcej nie kompromitować? Przegląd Katowicki wydawał Związek Górnośląski, a Pegaza kulturalnego bodaj bratanek prezydenta. Pogratulować błyskotliwości obecnej ekipie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca społeczna??? Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.domainunused.net 17.01.09, 10:59 Gazeto a może tak by rozszerzyć pojęcie na czym polega praca społeczna tegoż ciała od promocji miasta? Przychodza do pracy za darmo w soboty, niedziele, harują do nocy po godzinach. Nie! wykonują swoje czynności w ramach stosunku pracy za którą pan Bojarun bierze pensję, a pan radny dietę radnego. Towarzystwo wzajemnej adoracji skoro tylko panowie dwaj wiedzą o sukcesach tego ciała promocyjnego. Żenada! Gazeta urzędowa "Nasze Katowice" też jak wynika z wypowiedzi które przytaczacie jest robiona społecznie. W samej gazecie jest informacja kto personalnie i zespołowo robi gazetę - pracownicy pana Bojaruna. Rozumiem że pracują społecznie na urzędowym sprzęcie. Jeżeli tak jest faktycznie to komus się tu wszystko pomieszało. Będzie miała co robić inspekcja pracy. Ma rację radny Zydorowicz - po co komu gazeta dublująca wszystko to co było w innych. Zazenował mnie jeden z numerów przed świętami - pełno zdjęć ze Święta Niepodległości. Chyba coś sie ciału społecznemu - doradczemu pomieszało. Czekamy na dalsze sukcesy ciała doradczego. Coś się wydaje że prezydent Uszok zdając sobie sprawę z kompletnej porażki pomysłu swojego rzecznika od spraw wszelkich szybko ewakuuje się z tonącego okrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiazwei Przeczytałem zajawkę i już chciałem zacząć 17.01.09, 14:55 świętować i krzyknąć : hura!!! Ale flaszkę i tak wypiję z żałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.chello.pl 17.01.09, 15:36 Nieudacznik, nie moge patrzec jak niszczy Katowice dzien po dniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesia City Cente eee a juz myslalem ze przestal byc preziem :( IP: *.gprs.plus.pl 17.01.09, 17:35 a to jakas lipa ten artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.hsd1.ma.comcast.net 17.01.09, 17:58 A juz sie ucieszylam i nadzieje we mnie wstapila.....ale mnie nabraliscie!!!!! Jak tylko ustapi albo go wywala ze stolka prezydenta to prosze mnie pierwsza o tym poinformowac!!!!!!Blagam!!!! W podziekowaniu za odwazna decyzje zaniose mu bukiet kwiatow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.centertel.pl 17.01.09, 19:05 a ja dam na mszęzeby Duch Święty go natchnął i zeby sam ustąpił ze stanowiska Prezydenta Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.eimperium.pl 18.01.09, 18:50 on jest 4-tą osobą Hann-iu. on zna wyroki... prędzej prokuratura zrobi krok w sprawie ceglanej albo kaczor otworzy archiwa ipn niż to się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Piotr Uszok ustąpił ze stanowiska IP: *.cable.smsnet.pl 17.01.09, 18:53 Zydorowicz to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH O kurcze! A już chciałem świętować tą nowinę! IP: *.silesiamultimedia.com.pl 17.01.09, 20:40 A tutaj niestety takie rozczarowanie i dalej ten beznadziejny sołtys rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyuszok nie wk... ludzi :( IP: *.centertel.pl 17.01.09, 21:13 aż podskoczyłem z radości, że ten (...) poszedł w diabły a tu (...) nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johannes Re: nie wk... ludzi :( IP: 94.220.105.* 18.01.09, 14:19 Jak taki ryl moze tak dlugo rzadzic? Odpowiedz Link Zgłoś