Gość: KAMUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:34 Żenada powtórek i amatorka, czy może jednak nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: Telewizja Silesia 13.03.09, 00:02 no cos ty :) w sobote koledy byly na antenie. chyba nie maja czym zapychac ramowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art75 Re: Telewizja Silesia IP: 95.222.239.* 07.02.20, 08:48 Jestem ze Slaska place extra za tv silesia.Wescie to zmiencie albo zamknicie bo to wstyd dla Slaska!!!!Glos zle podlozony od kilku dni same dretwe programy i powtorki non stop.Telegazeta z programem z przed kilku lat chyba.To jest telewizja?Wy chyba trzy kasety macie i je w kolko puszczacie.Zmiencie to albo zrezygnujcie bo tego sie nieda ogladac.Art75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The-saurus Re: Telewizja Silesia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.09, 01:18 Jaka tam "Silesia" ? Przeciez to samochwalstwo. Za duze i za malo znane "buty" dla tych gorolików-kombinatorów-geszefciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed A kto to jest Hołda IP: *.cust.tele2.pl 15.03.09, 12:52 TVS oferuje tylko niezły serwis informacyjny, na pewno lepszy od Telewizji Katowice. Reszta to kicz. Mnie interesuje, kim jest Hołda, właściciel tej stacji. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: A kto to jest Hołda IP: *.chello.pl 15.03.09, 15:02 Masz rację, warto dodać, że informacje w TVS robią ci, którzy odeszli z TV Katowice, mając dosyć panującego tam nepotyzmu i zerowego zainteresowania władz efektami, jakością programów, a także pracy za grosze dla dziennikarzy przy zupełnie innych stawkach dla obsługi, produkcji i administracji, rosnącej tam przez rodzinne pączkowanie wśród już zatrudnionych. Hołda jest ogólnie znanym biznesmenem, któremu wszystko, czego się dotknie, wychodzi. Wieść niesie, że najnowsza zabawka, jaką jest TVS, może się stać pierwszym wyjątkiem od tej reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: A kto to jest Hołda IP: *.cust.tele2.pl 15.03.09, 16:34 Piszesz "ogólnie znany biznesmen", ale co to znaczy? Wiem, że ma osiedle w Brynowie. Ktoś mi powie, w jaki sposób nabył te ekskluzywne grunty? I co robił wcześniej? W jakiej branży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabel Re: A kto to jest Hołda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:52 Cos mi sie wydaje, że "znany biznesmen" moze miec kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: A kto to jest Hołda IP: *.cust.tele2.pl 15.03.09, 23:06 Ale jakie kłopoty? Wypił za dużo, czy zjadł za mało? Jak zaczynacie o czymś mówić, to kończcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam Re: A kto to jest Hołda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:18 Pan Hołda to bardzo biedny człowiek, który wdepnął w g....wienko, bo zamiast wykształconego fachowca od marketingu i reklamy zatrudnił ... lokalnego sprzedawcę z Piekar :-) Ot i cała wtopa - tylko czemu nikt tego błędu nie naprawia? Panie Hołda - Pobudka!!! Za chwilę nie będzie co naprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: A kto to jest Hołda 23.03.09, 21:47 Jego problem = ze na Slasku sie nie zna i wiekszosc Slazakow brzydzi sie tym czyms, co sie zwie TVS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam Re: A kto to jest Hołda IP: *.chello.pl 25.03.09, 04:35 Słuszna uwaga, tylko tych "zamiast" jest o wiele więcej. Dlaczego zamiast powielania kiepskich programów, które dawno temu przejadły się w tv Katowice, nie zrobić czegoś nowego? Czy zamiast tych samych twarzyczek, łącznie z panem, opowiadającym o kwiatkach, nie można pokazać nowych? Przecież nie wszyscy widzowie, którzy to samo oglądali przez 10 lat gdzie indziej, już umarli? Pozostaje zamiast TVS oglądać cokolwiek innego i zapomnieć o tv regionalnej, bo jedna i druga są żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Telewizja Silesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:15 To ten Marcin Baron co z bratem Lukaszem Baronem ukradli laptopy z radia? Pisalo o tym w dzienniku Zachodnim. piekary.bloog.pl/id,3074229,title,CZARNY-HUMOR-nie-tylko-polityczna-lipa,index.html?ticaid=67b8f Odpowiedz Link Zgłoś