zanet14 24.03.09, 06:22 czesc czy ktos was wie gdzie jest najtansze oc.w chwili obecnej jestem w warcie.porownujac cenowo warte a direct jest 100zl roznicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.oker Re: oc 24.03.09, 15:29 Nikt nie napisze Ci gdzie jest najtańsze Oc ponieważ zależne jest to od kilku warunków ; model samochodu rok produkcji miejsce zamieszkania wiek właściciela posiadane zniżki Musisz po prostu podejść sama do kilku ubezpieczalni aby wyliczyli twoją składkę wnioski wyciągniesz sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajtuski_ Re: oc IP: *.za.digi.pl 25.03.09, 09:52 Nigdzie nie trzeba chodzić, składkę można wyliczyć sobie samemu przez internet wchodząc na strony ubezpieczycieli. Następnie przelewamy pieniądze na OC. Polise sobie sami drukujemy albo dostajemy listem poleconym do domu. To wszystko można załatwić nie wstając od moinitora. Najtańszy jest mBank, Allianz direct, CU direct. Oczywiście warto sprawdzić teź innych. Powodzenia i pamiętajcie google moim przyjacielem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczoszki Re: oc IP: 198.36.86.* 25.03.09, 13:50 A ja ci powiem że najtansza jest Compensa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brofran Re: oc 25.03.09, 15:31 Trzeba samemu poszukać . Ja odwiedziłem 2 agentow ( obaj ubezpieczali w kilku firmach ) i najtaniej wyszło mi w " Generali ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Belga Re: oc IP: *.3s.pl 26.03.09, 07:19 W Centrum belg na paderewie jest multiagencja www.hanga.com.pl mają 15 firm ,możesz je porównać i wybrać co najlepsze w wypadku ac i co najtańsze w wypadku oc.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: oc IP: *.chello.pl 26.03.09, 08:43 :) sam jestem też w generali i faktycznie wyszło taniej i na lepszych warunkach niż przedtem w PZU :) ale istotnie , najlepiej sprawdż sama. powodzenia mim Odpowiedz Link Zgłoś