Gość: lolo IP: 212.160.234.* 30.11.03, 23:13 jak można we mgle zatrzymywać pojazdy dostało się mu za to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: Kierowca próbował przejechać policjanta w Ryd IP: *.artcom.pl 30.11.03, 23:54 jak sie kierowca nie zatrzymuje i jedzie na policjanta to powinien policjant przeszczelic mu opony i go ma juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Kierowca próbował przejechać policjanta w Ryd IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 01:31 współczuję rannemu ale muszę to powiedzieć-panowie policjanci- stójcie także nacodzień tam gdzie można złapać piratów,złodziei i całą reszte bandziorów.Bo jak na razie to oni są górą i nie widać by szło ku lepszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Zdrowy rozsądek IP: *.proxy.aol.com 01.12.03, 05:59 Zatrzymywanie samochodów w gęstej mgle może sugerować brak zdrowego rozsądku policjantów, mogących doprowadzić do nieszczęśliwego wypadku, w którym może uczestniczyć nawet kilka pojazdów. Policjantom czasami wydaje się, że prawa fizyki ich nie obowiązują. Wyskoczenie przed nadjeżdżający samochód powoduje potem przykre rozczarowanie obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Lolo, ty pieprzony głąbie! IP: *.kzkgop.com.pl / *.crowley.pl 01.12.03, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wyjazd USA IP: *.olsztyn.mm.pl 01.12.03, 13:33 Co sądzisz na temat nowych przepisów loterii wizowej USA www.zielona-karta.x.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Kierowca próbował przejechać policjanta w Ryd IP: *.ds.uni.wroc.pl 01.12.03, 18:33 Chciałbym podziękować serdecznie wszystkim debilom, którzy wypowiedzieli się tutaj. Tak się składa, że ten wypadek zdarzył się 80 metrów od mojego domu, byłem tam zaraz po tym jak to się stało. W momencie, kiedy policjant zatrzymuje samochód, a koło niego stoi oznakowany radiowóz, to nie mam batakierowca musi się zatrzymać. I jeszcze jedno, debile, kiedy ten maluch zatrzymał się 5 m przed tym policjantem, wszystko było dobrze, bo to nie jest zbyt uczęszczana droga. Zaczęło się źle dziać, kiedy ten pijak z premedytacją go rozjechał. Życzę Wam spotkania tego samego, lub jemu podobnego kierowcy na drodze, niekoniecznie we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojok Re: Lolo, ty pieprzony głąbie! IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.03, 18:48 jak mozna! przeciez to jest policjant a to cos wiecej niz normalny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś