Gość: smutasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:27 CZy moglibyście polecić dobrego psychiatrę w Katowicach i okolicach. Mam chyba depresję i bulimię, powoli nie daję sama rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izawojcik1 Re: Psychiatra 27.04.09, 20:35 www.poradnia-julia.pl/ Polecam - sprawdzone. Zapisz sie do pani Agaty Bromowicz. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Psychiatra IP: *.telpol.net.pl 14.05.09, 18:03 Jeżeli masz zaburzenia odżywiania to najlepsza jest Dąbrówka w Gliwicach! Mają stronę w internecie, łatwo znalezć, terapia bezpłatna z NFZ. Będzie dobrze!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owcy474 Re: Psychiatra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.09, 18:44 Najlepsze namiary zna obcy464. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=95095586&a=95276657e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy464 Re: owcy ,owcy nie wstydzisz się IP: *.chello.pl 14.05.09, 22:13 Owcy 474 pisząc te nonsensy myśli,że stalinowskie metody stosowania psychuszki przez prezes Zadróż wobec niepokornych spółdzielców będą zapomniane i nierozliczone .Również łajdackie postępowanie adwokata ,który podejmując się za namową prezes Zadroż reprezentować dwóch wyjątkowych oszustów z Giszowca (oprócz tego damskiego boksera tatusia i filmowca synusia ),który kieruje mnie na badania do przychodni na Podgorną ,która posiada zaprzysiężonych biegłych psychiatrów nie świadczy ,że mogę pomoc Pani .Bardzo mi przykro. Poradnie ,takie jak ta mając zaprzysiężonych biegłych potrafią postawić diagnozę ale nie leczyć .Podobnie jest z mafią spoldzielczą wiemy ,że nas okrada ale nie potrafimy sie jej pozbyć .Pojedyńczy spółdzielcy wygrywają w sądach ,ale mafia dalej trzyma się mocno. Dopóki spóldzielcy w Polsce bedą ludźmi wyjętymi spod prawa ,mafie spółdzielcze będą bezkarne .Myślę ,że przyjdzie czas ,kiedy uzyskamy prawa w Polsce,i mafia odpowie za swoje złodziejskie czyny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owcy474 Re: obcy, obcy, nie leczysz się? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.09, 22:58 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy464 Re: nie musze sie leczyć IP: *.chello.pl 14.05.09, 23:47 owcy ,nie słyszałeś o stalinowskich metodach stosowania psychuszki w sowieckiej Rosji.Ludzi niepokornych ,którzy krytykowali zbrodniczy ustrój zamykano w szpitalach psychiatrycznych.Orzekano u nich tzw. schizofrenię bezobjawową . Ta metoda okazała sie bardzo przydatna do wyeliminowania mnie ,gdy sprzeciwiłam się okradaniu nas przez robienie korupcjogennych remontów przez mafię spółdzielczą ,którą kieruje prezes Zadróż. Również to stręczycielstwo tzn narajeniie oszustom adwokata ,z-cę przewodniczącego rady nadzorczej naszej SM ,który koniecznie chciał mnie wsadzić do więzienia,aby potem można było powiedzieć ,że ta obrończyni okradanych spółdzielców to przecież przestępca ,który ma wyrok wydany przez sąd karny . A jak to się nie udało ,to wymierzono mi policzek ,kierując mnie na badania aby stwierdzić ,czy nie jestem uposledzona umysłowo ,chora psychicznie lub czy nieleczyłam się od uzależnień. Zrobiono mi z mojego życia piekło ,bo ponad dwa lata ciągają mnie po sądach i prokuraturach . Wiem ,że za to należy mi sie zadośćuczynienie.Nie wiem tylko kto za to zapłaci ale,że zapłaci jestem tego pewna . Odpowiedz Link Zgłoś