Dodaj do ulubionych

łyżworolki w Katowicach

IP: 83.238.174.* 25.04.09, 23:10
Czy są jakieś fajne miejsca w Katowicach lub okolicy, gdzie można
pojeźzić na rolkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: magnetic Re: łyżworolki w Katowicach IP: *.wifi-networks.pl 26.04.09, 09:13
      Witam. Sporo ludzi jeździ na rolkach w parku w Chorzowie w okolicach Stadionu
      Śląskiego. Wydaje mi się, że to jest najlepsze miejsce w okolicach Katowic.
      • Gość: margo Re: łyżworolki w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 14:15
        jeszcze dolina trzech stawów - polecam :-))
        • Gość: ;) Re: łyżworolki w Katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 13:05
          A ja tam smigam gdzie się da. Wole z południowych okolic Katowic jechac do centrum jak mam jakąs sprawę na rolkach czy rowerze niż cisnąć się autobusem/ samochodem, bo za ten czas mozna 2 razy obrócić. Kondycję sobie wyrobiłam że hohoho:D No ale jak najbardziej dolina, ale straszne tłumy tam są teraz, no a jak w okolicach dalszych pomieszkujesz, to park chorzowski, pogoria...
          • Gość: harc mistrz =----> Re: łyżworolki w Katowicach IP: *.c194.msk.pl 29.04.09, 14:43
            Widziałem NOCNYCH ŁYŻWOROLKARZY. (!!!)
            Uprawiających ten sport na pustych nocą ulicach.
            Jak nadjeżdżał z tyłu lub z przodu samochód, to zjeżdżali na bok i zatrzymywali
            się, aby potem dalej kontynuować szybką jazdę po całej szerokości asfaltu.
            (HKP)
            ...
            SZEROKIEJ DROGI, ŁYŻWOROLKARZE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka