Gość: jadejot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:10 Alojz....pieprzysz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bergman1 Alojz z mdp4 odezwij sie 14.06.09, 22:20 szukamy piłkarzy z ML lata 84 87 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Alojzy Pietrzyk: To nie ja obaliłem Suchocką IP: *.3s.pl 14.06.09, 22:51 alojz rzęzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Alojzy Pietrzyk: To nie ja obaliłem Suchocką IP: *.chello.pl 14.06.09, 23:23 Co za megaloman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Alojzy Pietrzyk: To nie ja obaliłem Suchocką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 07:53 "...Jeśli czasami pogroziliśmy Balcerowiczowi, to tylko dlatego, żeby zyskać przed załogami na wiarygodności - objaśnia ówczesną politykę związku..." Dedykuję to wszystkim szeregowym związkowcom - ciemniakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Alojzy Pietrzyk: To nie ja obaliłem Suchocką IP: *.chello.pl 15.06.09, 20:42 ....i nawet, Alojzy Piepszyku, gdybyś.... I tak okradła emerytów i rencistów z należnych Im emerytur i rent. I mimo,że wprowadziła religię kuchennymi drzwiami do szkół, to i tak będzie się smażyć w piekle, czego serdecznie Jej życzę. A jak tam toże będę to podchajcuję jeszcze pod kocioł, aby toto się mocniej smażyło i skwierciało. Odpowiedz Link Zgłoś