Dodaj do ulubionych

GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub!

IP: *.oracle.co.uk 16.07.09, 08:31
Zdjęcie miażdży :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: 172.28.252.* 16.07.09, 08:59
      No i ci najzagorzalsi fani, ze zdjęcia, mają problem. W mieście
      została jeszcze siatkówka na wysokim poziomie, ale jej się nie
      oglądać nawet z najwyższych pięter
    • Gość: Sergiusz Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.chello.pl 16.07.09, 09:02
      zdjecie miazdzy? pewnie skoro zamiescil je jakis redaktor-fan z katowic , byleby
      osmieszyc kibico w Jastrzebiu. stadion nieraz byl pelen
      • 19790222x Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! 16.07.09, 09:21
        No nie raz, bo dwa razy, na mszy na płycie boiska podczas jego otwarcia i któryś
        dożynkach bodaj
        • Gość: Sergiusz Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.chello.pl 16.07.09, 11:04
          ch... z cyganami, GKS jesteśmy z WAMI !!!
    • Gość: mmm Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.ericsson.net 16.07.09, 09:03
      Dlaczego miasta finsnsuja zawodowe kluby (czyli de facto placa pensje pilkarzom) ?
      • 3cik Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! 16.07.09, 09:11
        Żeby inne kluby, sponsorowane pośrednio z budżetu Państwa (GKS Bełchatów,
        Zagłębie Lubin) nie miały zbyt łatwo.
    • Gość: Croco_OFI To Real jeszcze się nie zgłosił po Wawrzyczka? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 09:16
      Gość z takim nazwiskiem powinien przecież biegać po największych
      stadionach ;-)))
    • Gość: Ślązak Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.cust.tele2.pl 16.07.09, 09:47
      kibice Jastrzębia - Fajne zdjęcie heheeh :D
      • Gość: jastrzebie Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:58
        Tak wygladała druga strona ale dziennikarze z Katowic są mega
        obiektywni.www.gksjastrzebie.com/photogallery.php?photo_id=353
        • Gość: endrju Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:24
          z tego co wiem po drugiej stronie akurat macie łąkę a nie trybuny. na waszym
          stadionie jest tylko 1dna trybuna!!!
          • Gość: Deg Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:35
            Tak, stadion ma trybunę tylko z jednej strony. Pozostałe miejsca
            siedzące na balkonach.
            stadiony.net/stadium.php?s=752
          • Gość: jastrzebie Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:53
            Na zdjęciu co zamieściła gazeta jest własnie widok na łąke, ja zamieściłem
            zdjęcie trybuny z tego samego meczu.
            • Gość: kce Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:07
              zamiesciles zdjecie z meczu sprzed 2 lat, a to byly zupelnie inne czasy i ranga
              spotkania...
              • Gość: jastrzebie Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:37
                Masz aktualne www.gksjastrzebie.com/photogallery.php?photo_id=3128
    • Gość: Deg Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:29
      Na żywo wygląda to jeszcze lepiej:) Dlatego frekwencje w Jastrzębiu
      szacuje się w specyficzny sposób. Jeśli podano, że mecz ogladało
      5000 widzów (a podobno tak się w Jastrzębiu zdażało), to znaczy 3000
      na stadionie, 2000 w pobliskich blokach. A hitem podobno są race
      odpalane na balkonach,
      • Gość: GKS Jastrzębie Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:36
        Nie ściemniaj człowieczku ok? ;). Jest napisane, że 5 tys. to znaczy, że 5 tys. ludzi kupiło bilety. Pewnie jesteś cyganem czy innym takim. Bez pozdrowień.
    • datnigga GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! 16.07.09, 11:10
      i bardzo dobrze tak tym gorolom, brudasom.
      • Gość: ze rial gieksa Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:21
        brudasy? akurat to nie my walimy kupy na śmierdzącym rynku w zakichanej stolycy
        woje-wc-twa
        poza tym to wy nawet nie macie stadionu w swoim mieście tylko w ... Chorzowie
        haaaaaaaaaa haaaaaaaaaa
      • Gość: ZDRÓJcerz Re: GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: 160.83.30.* 16.07.09, 11:51
        Jako stały czytelnik GW od kilkunastu lat, a wierny kibic GKS
        Jastrzębie od ponad 20 lat, mając na uwadze pseudoobiektywizm Panów
        Redaktorów dodatku lokalnego w sprawie moje KLUBU ( w powyższej i
        nie tylko sprawie), oświadczam, że zaprzestaję kupowania tej
        lubianej - kiedyś - przeze mnie Gazety, która swym poziomem zaczyna
        przypominać jeden z brukowców z którym GW tak zażyle walczy na
        swoich łamach. Nie mam zamiaru być sponsorem czegos co oczernia mój
        KLUB w sobie tylko znany i możliwy sposób. Zachęcam do tego
        wszystkich kibiców GKS JASTRZĘBIE.

Pozdrawiam
      • guru133 Stul dziub kibolu z hanyslandu a dla nowego 16.07.09, 12:32
        prezesa klubu pełen szacunek za to że nie próbuje dalej kontynuować
        przekrętów poprzedników. Znam doskonale środowisko piłki nożnej i
        wiem iż ta decyzja wymagała dużej cywilnej odwagi.
    • Gość: Kibic GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.tktelekom.pl 16.07.09, 11:47
      cytat "Piłkarz, chociaż nie miał przedłużonej umowy, zamierzał pracować dalej w Jastrzębiu. Grą w B-klasie się brzydzi. - Nie będę szargał swojego nazwiska - mówi.
      Co to za gwiazdor , że się brzydzi B- klasą. W przeciwieństwie do TEGO gwiazdora w B klasie grają zawodnicy dla przyjemności i widać w grze radość co nie można powiedzieć o grze gwiazdora z Jastrzębia.
    • Gość: lol Średnia wieku ze zdjęcia kibiców: 11 lat:)))) IP: *.centertel.pl 16.07.09, 14:21
      hehehehe
    • Gość: SF A kto zajmie ich miejsce w I lidze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:29
      Ha ha, i co teraz? Kto awansuje na ich miejsce? Start Otwock, który przegrał z
      GKS-em w barażach 1-1, 0-1? Ten Start Otwock, który też ma długi, problemy z
      wypłacalnością, skład w rozsypce i stadion ledwo spełniający wymogi II ligi?
      Śmiać się czy płakać?
      Naprzód, Start Ząbki, Start Pruszków czy Start Warszawa, bo w Otwocku meczów
      I-ligowych prędko nie będzie...
    • Gość: rc zgadzam sie z Wawrzyczkiem w 100 procentach! IP: *.dyn.optonline.net 16.07.09, 14:41
      I dodalbym jeszcze jedna uwage o
      Antyjastrzebskiej Spolce Weglowej.
      Powiedzcie otwarcie, ktory z politykow w Warszawie (a moze chodzi tu
      o senatora RP z okregu Katowice A.Piechniczka?!) zabranial wam dawac
      pieniadze na GKS Jastrzebie?
      • Gość: Kibic Jastrzebie gra dalej IP: *.home.otenet.gr 16.07.09, 18:40
        Jastrzebie powruci na swoje miejsce. Jeszcze odwiedzimy wasza
        marakane i wystraszymy sie 50latkow z katowic. Jezeli ktos z was
        odwiedzil jastrzebie[w co watpie] to by nie pisal takich bzdur. Bez
        odbioru.
        • Gość: rc Jastrzebie gra dalej IP: *.dyn.optonline.net 16.07.09, 20:10
          to chyba nie do mnie?
          Ja jestem kibicem Jastrzebia.
          Jarosz szybko sie zorientowal, ze przed Jastrzebiem stoja znacznie
          wieksze przeszkody niz samo zadluzenie, ktore nie jest wcale tak
          wielkie w porownaniu z pieniedzmi jakie JSW daje na siatkowke.
          I wcale osoba Langera nie jest tu glownym powodem.
          Przeciez widac, ze JSW ma zabronione sponsorowac pilke nozna w
          Jastrzebiu.
    • Gość: magic GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.ryb.abpl.pl 16.07.09, 23:17
      I tak to jest z jastrzębiem, patologicznym miastem pełnym bloków. Chcieliście
      spadku Odry z ekstraklasy, a okazało się ze rozwiązali wam klub, hehe
      • Gość: rc a odra to nam spadku nigdy nie zyczyla? IP: *.dyn.optonline.net 17.07.09, 15:09
        GKS Jastrzebie jeszcze nie rozwiazano.
        Martw sie lepiej o waszych prezesow - Serwotke i Piechniczka,
        lesnych dziadkow z PZPN.
    • Gość: Kamel GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:57
      Schade!jo ich niy lubia,ale spiele GeKSy ze polokami miouy swoio
      athmosfera.Hoby spiel Schlesien-Polen,mie bydzie ich brak,2 fojne
      spiele no sezon mnij.
    • Gość: gosc GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 19.07.09, 10:29
      nie ważne której lidze bedzie grala moja GKSa - ja i tak zawsze będę
    • Gość: GKS1962 GKS Jastrzębie się rozpada! Będzie nowy klub! IP: *.nj.pl 23.07.09, 16:57
      cyganski pomiot sie odezwal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka