Dodaj do ulubionych

Telewizja znalazła młot na Korfantego

IP: *.welnowiec.net 23.08.09, 20:24
W pełni się zgadzam z artykułem. Już miała rzucać kiedy nagle przerwano
transmisję. Popieprzyło tych w TVP!!! Nienormalni ludzie jacyś pracują. Cała
Polska patrzy i czeka na rzut, a ci idioci sobie przerwą transmisję. U mnie
też wybuchła w mieszkaniu burza tuż po tym incydencie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja_to_ja Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: 81.84.181.* 23.08.09, 20:33
      Się czepiacie. Jakiś Pan w telewizji chcial się wlodarzom Śląska podlizac... na wypadek gdyby już niedługo warszawa zrzuciła go ze stołka i trzeba było szukać roboty w okolicy. No przecież normalka, nie?
      • Gość: tako żadno tabaka Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:12

To Ci zaś sam bydźe presůwa skiż tych polskich ńyrobův,
        kej Polska uostańe potajlowano na euroregojůny?!

Bo to jus przeca we Traktaće Reformujůncym ze Lizbůny uostało
        przesůndzůne!
      • Gość: synek ze Ślonska Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 10:30
        podlizać Ślązakom - chyba cię pogięło
        to macie waszych powstańców - obsrańców zagrobowy hihiot historii
    • pzmigr Telewizja znalazła młot na Korfantego 23.08.09, 20:46
      Dla mnie nie ma w tym fakcie nic nowego. Pamietam, jak w latach 70. przerywano program telewizyjny z nadajnika katowickiego w dowolnym momencie, żeby transmitować przemówienia tow. Grudnia. Pisał o tym red. Smolorz w jednej ze swoich książek, że Szczepanski specjalnie przyznał ten przywilej TV Katowice. A już całkowityą tragedią było dla mnie, że w czasie, gdy w radiu leciał jeden z dwoch ogólnopolskich bloków sterofonicznych, a w nim m. in. dyskografie Pink Floyd i Led Zeppelin, Katowice włączały się z własnym koszmarnym programem "W sobotę wieczorem", będącym nieudolnym naśladownictwem tych bloków warszawskich, z jakąś tandetną muzyką.
      A ten koncert na cześć Korfantego też przypominał akademię z lat 70. I ten nieszczęsny Skrzek, odtwarzający utwory SBB sprzed 30 lat... Tragedia
      • Gość: tw Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.mtvk.pl 24.08.09, 07:00
        ile dziecko masz lat że musisz po kimś powtarzać a szczególnie po smolorzu,
        chyba nie znasz realiów telewizji tamtych lat niewiele wtedy było bezpośrednich
        transmisji a jeżeli już to zaplanowane np. ze zjazdów pzpr
      • Gość: radoslawS debila odpowiedzialnego za to, powinno sie IP: *.chello.pl 24.08.09, 15:26
        wywalic z TV na zbity pysk. I ci glupcy stekaja o abonament? Kpina z
        ludzi ktorzy skladaja sie na ogromne pensje dal takich debili.
    • Gość: greg Frajerzy IP: *.3s.pl 23.08.09, 20:51
      Trzeba być niezłym frajerem żeby transmisje oglądać na TVP Info . Te MŚ były
      choć by na TVP HD w miodzio jakości , na Eurosport HD w tak samo super jakości
      a wy oglądacie to na tvp info ? Żal mi was !
      • Gość: harc mistrz =----> Re: Jełopy skończone, bez wyczucia i roztropności. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.09, 21:19
        Tępe służbisty zes...trachane o pracę w TV.
        Już za TO powinien być wyrzucony KTOŚ WAŻNY z roboty w telewizorni.
        :-(((((
        (HKP -
        hańba kunktatorskim podlizywaczom!)
        ...
        BC!
      • Gość: =D= Re: Frajerzy IP: *.welnowiec.net 24.08.09, 10:10
        Zacznij się lepiej uczyć, bo wrzesień tuż, tuż.
      • Gość: frajer Re: Frajerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:10
        a jak ktoś (jak ja) nie ma TVP HD ani Eurosportu to co

p.s. też mi Ciebie żal.
    • faryn.qat trzeba być koszerną gazetą 23.08.09, 21:56
      żeby takie głupoty pisać, sam tak nie uważałem ale coś w tym jednak musi być

puknij się w głowę!
      • Gość: =D= Re: trzeba być koszerną gazetą IP: *.welnowiec.net 24.08.09, 10:11
        A pokaż mi w jakim normalnym kraju przerywa się transmisję w momencie, kiedy ma
        "startować" obywatel tego kraju? To jest normalne?

I co to ma znaczyć: "puknij się w głowę"? Idź do lekarza.
    • Gość: hm Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.cable.smsnet.pl 23.08.09, 22:03
      O co ten krzyk, tvp.info jest efektem centralizacji telewizyjnej trójki z
      czasów rządu wiadomej antyukładowej koalicji przeciw gnieżdżącej się w
      niezależnych ośrodkach (nieboszczki tvp3) wiadomym siłom antypatriotycznym. To
      jest tylko efekt tamtych posunięć.
      • Gość: hm Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.cable.smsnet.pl 23.08.09, 22:04
        errata: gnieżdżącym :)
    • wilhelm4 Telewizja znalazła młot na Korfantego 23.08.09, 22:06
      A najgorsze jest to, ze nie warto bylo - przeciez to i tak wszystko zaklamane.
      Ta impreza, to obcy cyrk !

A Krzyk tez nabazgral ostatnio, ojej (razem z Klich) ....
      - i to na "lamach" ogólnopolskich !
      • wilhelm4 Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego 23.08.09, 22:10
        miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6956612,Pozyteczni_idioci_ze_Slaska.html
        A 1,5 metra wpisow ZNIKLO (fe Klich+Krzyk).
    • poborowy102 Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego 24.08.09, 01:18
      masz rację, garbusie, nie włączaj nigdy TVP Info, włączaj ukochaną
      prorządową TVN24. Tylko, ze tam nie ma ani Włodarczyk live, ani
      Korfantego, tam jest tylko włażenie w dupę tuskowi, ale tobie to się
      na pewno, POpaprańcu sPOdoba.
      • Gość: jan Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 05:56
        poborowy ,tygodniowy kandydat na oficera od Macierewicza?
      • Gość: zibi Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.3s.pl 24.08.09, 08:53
        Podobno 50% polaków to debile, 40% malkontenci (mendy pospolite), 9% -
        nieudacznicy, fanatycy i tym podobne odpady, a tylko 1% normalnych. I jak żyć w
        takim kraju
        • Gość: Janina Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.pool.einsundeins.de 24.08.09, 10:21
          no wlasnie, jak nalezysz do tych 50%
      • Gość: gdgsgg Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.chello.pl 25.08.09, 10:03
        A nie widzisz matole różnicy? Na TVP Info musisz się zrzucać choćbyś nie chciał.
        A na TVN24 płacisz, jeśli chcesz...
    • Gość: Jonasz Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 09:23
      Sport i polityka - jedno i drugie wielkie gó..., jedno warte drugiego.
    • Gość: kibic Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:15
      Czym sie podniecacie ,jak telefonem komorkowym,zwyciezca rzucil
      dalejjqk anita.
      • Gość: Szkoda słow Re: Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: 195.245.213.* 24.08.09, 13:29
        Panie redaktorze Krzyk a płaci Pan abonament? Jesli tak to może do
        felietonu zeskanowany dowód wpłaty, za ostatni rok?
        Swoja droga te krzyki podnoszone przez GW, sa naprawne żałosne.
        Jestem pewien, że gdyby nie przerwano programu, pewnie inny redaktor
        np Pan Szymczak, napisałby, że skandal, że Polka już miała medal,
        konkurs był roztrzygniety, wszystko jasne, a TVP wstrzymywało
        transmije z Korfantego. Juz widze ten wytluszczony lead "Artyści
        mokneli a Steczkowska była już w smaochodzie do Warszawy". Jestescie
        gorsi niz Superak i Fakt. Oni przynajmniej nie udaja kims kim nie
        sa.
    • Gość: Fan Jak można wypisywać takie bzdury IP: 194.24.158.* 24.08.09, 13:44
      Ten tekst jest na poziomie pierszoklasisty.
      Gratulacje.
      • Gość: zalogowany Re: poziom IP: *.ztpnet.pl 25.08.09, 17:16
        Przecież to jest potral gazeta.pl.
        To tu normalne!

Spójrzmy ile sportowych artykulików na www.sport.pl nogdy - z
        przyczyny swego niskiego poziomu - nie znajdzie się w papierowym
        wydaniu gazety Wyborczej...
    • pit-zeolit A gdzie można znaleźć młot na dojczszlyzjerów ? 24.08.09, 13:50
      No gdzie ?
    • Gość: kol nie sie wyborcza do sztrasburga poskarży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:12
      kiedy TVP żadziło SLD to było wszystko cacy:)))
      • Gość: ;)) Re: nie sie wyborcza do sztrasburga poskarży IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 15:14
        Żondamy hleba i igżysk! Za Leszka Białego nikt nie karał za dysortografię!
    • Gość: moi Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.111.179.190.static.crowley.pl 24.08.09, 16:04
      ostatnio jak pokazywali pierwsze biegi relacji z GP Szwecji na żużlu co to je
      Gollob wygrał, to chyba gdzieś koło 4 biegu - nie pamiętam dokładnie - na
      dolnym przewijanym pasku z newsami pojawił się info "Tomasz Gollob zdobył GP
      Szwecji na żużlu". No i emocje szlag jasny trafił.

Gratulacje lol
    • Gość: x Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.mmj.pl 24.08.09, 18:47
      TO SOBIE ZAŁĄCZ TVP SPORT CZY INNY KANAŁ SPORTOWY!!!
    • Gość: mm Re: Telewizja znalazła młot na Korfantego IP: *.nplay.net.pl 24.08.09, 22:01
      Tak się złożyło, że w czasie MŚ nie miałem dostępu do kablówki ani satelity więc
      byłem skazany na TVP. I powiem krótko tak beznadziejnie przeprowadzanych relacji
      nie widziałem nigdy nigdzie. Najpierw 50 minutowa relacja w TVP1, potem po 15
      minutach przerwy w TVP2, gdy tam się skończyła przerzucenie do TVP Info
      oczywiście przejście z jednego kanału do drugiego zajmowało TVP średnio kolejne
      15 minut, i tak się składało, że wypadały wtedy ważne rzuty Polaków czy finały
      sztafet. A już szczytem wszystkiego było przerwanie relacji gdy zdobywaliśmy
      medal w skoku wzwyż.
      Jednym słowem żenada po prostu. Jak ktoś nie miał Eurosportu czy TVP Sport, to
      sobie za bardzo nie pooglądał tych jakże świetnych zawodów.
    • Gość: Adek Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.chello.pl 24.08.09, 23:05
      Każdy kto interesuje się lekkoatletyką ogląda transmisje na Eurosporcie!!!
      Profesjonalny komentarz, znani eksperci i bardzo dużo emocji, które potrafią
      przekazać Ci ludzie to zalety tej stacji. A w TVP to istna chała. Zamiast
      przekazów z bieżni mogę tam sobie obejrzeć wyżelowanego Kurzajewskiego. TVP
      musi się jeszcze dużo uczyć od innych przede wszystkim profesjonalizmu.
      • Gość: zalogowany Re: Eurosport w wersji polskiej IP: *.ztpnet.pl 25.08.09, 17:36
        Gdybyś Adku/-dko oglądał/-A i tę, i tę wersję przekazu, to może byś
        tak nie piał/-a z zachwytu.
        Przez przekaz eurosportowy nie nadawano tylu "polskich" startów, jak
        przez przekaz TVP.
        A na czas niektórych odtwarzanych hymnów dla zwycięzców ta
        internacjonalistyczna stacja eurosportowa nakładała, zapewne
        internacjonalistycznie, wywiady z ekspertami i wywiady - jakby nie
        mogli tego odtworzyć z poślizgiem.

Narodowo nastawieni widowie w tym przekazie się nie odnajdą!

• Gość: darc68 Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 10:15
      panie krzyk,
      a co ma Korfanty do tvp info???
      rozumiem żal do tvp info, ale po co mieszć w to Korfantego???
      pisząc artykuł w takim tonie obrzydza pan ludziom swoją gazetę...
      i swoją osobę...
      odrobina obiektywizmu....
    • Gość: Jamal Malik Ceremonia wreczenia medali i Szaranowicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 11:21
      Mało tego. Podczas ceremonii wręczania medali w rzucie młotem kobiet pan
      Szaranowicz rozgadał się na temat trenerskich legend w Polsce i nie dało się
      nawet słyszeć jak spiker wyczytuję imie i nazwisko Polki, a to wzruszający
      moment. Brawo Włodek! Idź chłopie na emeryturę!
    • kcramsib TVP? 25.08.09, 14:53
      TVP? Kto przy zdrowych zmysłach szuka dziś sportu na TVP... Było oglądać na
      Eurosporcie ;]
      • Gość: pwkam A ja oglądałem... IP: *.lom.netster.pl 25.08.09, 22:59
        A ja oglądałem na niekodowanym Rai Sport Plus i tam żadnych przerw nie było tak
        jak w TVP.
      • Gość: pwkam A ja oglądałem... IP: *.lom.netster.pl 26.08.09, 10:10
        A ja oglądałem na niekodowanym Rai Sport Plus i tam żadnych przerw nie było tak
        jak w TVP.
    • Gość: Maxs jakies bajki opowiadacie IP: 91.200.94.* 26.08.09, 09:47
      przeciez wszystko lecialo normalnie i do konca...
    • Gość: murek Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.bah.pppool.de 26.08.09, 17:02
      Rzeczywiście dość prymitywnie napisany tekst... "Już nigdy nie włączę tej stacji..." No jak dziecko.
    • Gość: Bongol Jak TVP Info zepsuło ludziom rekord świata IP: *.tvk.torun.pl 26.08.09, 19:46
      No co za głupota, nie wiem gdzie waćpan oglądałeś TVP info ale chyb nie w tym
      kraju co ja - tvp info wyemitowało cały konkurs włącznie z ostatnim rzutem
      naszej mistrzyni.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka