ratpole 23.01.10, 04:54 www.interkar.pl/~viper/humor/2004/encarta/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
udupi macieq 23.01.10, 05:28 ty tam napisz zeby skorygowali wasz imydz bo to skandal zeby pominac tytul naukawy pana dr B (na zdjeciu) oraz ojca dyrektora oraz jakiejs niedzielnej sumy (koniecznie nie zapomnij o futrzanych uszatkach) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: macieq 23.01.10, 10:00 Nic nie będę pisał pisał bo jest mróz i wybieram resztki chrustu z obory aby ogrzać mój wooden cotage Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: hehe 23.01.10, 05:59 sciur, z czego sie cieszysz, mlodosc ci siem przypomniala czy jaki hoy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: hehe 23.01.10, 06:20 rat_canals napisał: > sciur, z czego sie cieszysz, mlodosc ci siem przypomniala czy jaki hoy ? Do ciezkiej cholery! Przestan wreszcie pluc na Polske! Nie znoszem tego! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: hehe 23.01.10, 06:40 ja pluje? sciur, mi juz dawno sliny zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Macieju nie goraczkujcie sie chcieja 23.01.10, 11:27 chuj strzela bo honde krzywik komornik zabral bucik rocznik 1996 sie zjebal a japonczyk kupil sobie nowego mercedesa SLS (pewnie go trzyma miedzy furmanka a stogiem siana. a najlepsze jest to: "Nic nie będę pisał pisał bo jest mróz i wybieram resztki chrustu z obory aby ogrzać mój wooden cotage " ze ten wooden cotage w twoim miescie czy w warszawie kosztuje wioecej niz to iglo sciura czyli jest po za zasiegiem czynszowego chcieja hehe. kurfa panie co to siem porobilo kurfa zeby cienszko pracujoncy byznessmen z city nie mogl sobie kupic kurnej chaty z klepiskiem. pfffu pie...ni zydzi i bankierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: Macieju nie goraczkujcie sie chcieja 23.01.10, 16:06 ale za to ma udaptana sciezke w samego prosto do wlochacza po swiezutka kawiareczke. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Macieju nie goraczkujcie sie chcieja 23.01.10, 18:37 ciekawe czy w misiaudzie zrobili juz chodniki aha a ty skad wiesz, ze tam snieg juz nie pada ? Odpowiedz Link Zgłoś
udupi Re: Macieju nie goraczkujcie sie chcieja 24.01.10, 04:21 to byl misspelling, mialo byc 'sciezke w sniegu'. Wali pewnie i sniegiem i mrozem po uszach na przemian. Do tego podmuchuje na srodku mostu mrowczej trasy do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Macieju nie goraczkujcie sie chcieja 24.01.10, 05:21 hmm to une muszom we welonkach i czapkach uszatkach chadzac ciekawe jak bucik 96 daje se rade ze sciurem Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Tez sie wkoorwilem 24.01.10, 09:12 pisalem prawde a oni klamia ze Stolyca Polski jest „Warszówka” : Nieczynna stacja kolejowa, drewniane domy numer: 3,17,39,45, naprzeciw 47,49 oraz 55. Chata kryta strzecha numer 57. Stodoły kryte strzecha numer 6 i 21. Kapliczki w pobliżu obejść numer 47 i 19. pl.wikipedia.org/wiki/Warsz%C3%B3wka_(wojew%C3% B3dztwo_mazowieckie) renesans w budownictwie regionalnym Chcielibyśmy zaoferować Państwu krycie dachów trzciną z materiału powierzonego lub własnego www.strzecha.com.pl/ www.zgapa.pl/zgapedia/Strzecha.html Nowoczesna droga zdaje sie nazywaja konnostrada pod Poznaniem laczy sie z druga konnostrada przez kartoflisko. Druda konnostrada prowadzi do Wroclawia dalej do Capitol (Warszówka) przez nowoczesne kocie lby. pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Warsz%C3%B3wka_droga.jpg warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,6583839,Awantura_o_kocie_lby_na_ul__Okreznej.html Posiadam model 08-diesel, wlasciwosci jezdne swietne, jedynie niepokoi mnie drzenie lewarka szczegolnie na nierownosciach jak np. kocie lby, itp. W serwise powiedziano mi, ze to uroda Subaru www.autocentrum.pl/?FF=812&tid=1999920524&str=1 Poland (ang. Polska) to jedna z czterech wsi pl.wikipedia.org/wiki/Poland_(wie%C5%9B_w_Kiribati) Odpowiedz Link Zgłoś