Dodaj do ulubionych

Przyklad sukcesu w Knadzie

25.02.04, 19:41
W Toronto na Ronces w Galuxy Dunats pracuje dziewczyna lat okolo 32 mezatka ma jedno , albo dwoje dzieci i ma w Polsce skonczona filologie
angielska.Pracuje juz tam kilka dobrych lat zarabia 7$ na godzine brutto .Jej maz pracuje w restauracj Fregata tylko nie wiem za ile.Ilekroc tam przechodze to
targaja mna sprzeczne uczucia to litosci to samozadowolenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP-1 alez ty pieprzysz buno IP: *.mt.sfl.net 25.02.04, 19:52
      nic dziwnego ze na dnie jestes
      jak takich znajomych masz
      $7 na godzine w donut
      to kilka lat temu na czarno placili
      a ona kilka lat na bialo i w donacie robi?
      pieprzysz bez sensu, zreszta to nic nowego
      • Gość: Me- 110 Re: alez ty pieprzysz buno IP: *.bchsia.telus.net 25.02.04, 20:02
        Bruno.A w Ameryce to murzynow bija!
      • bruno5 To szczera prawda 25.02.04, 20:05
        Jak bedziesz w tamtym rejonie to popytaj to Ci ja pokaza.Stawka najnizsza w Ontario jest 6,85 $ na godzine ona ma cale 7$ jej maz zapomnialem dodac tez posiada
        wyzsze wyksztalcenie.Ja sie dobrze czuje bo mam 15 setek i moj drogi to nie moja znajoma to po prostu sprzedawczyni .Ja sie tam krece bo sprzedaje papierosy i
        jesten dobrze zorientowany.
        • soup_nazi Re: To szczera prawda 25.02.04, 20:50
          Hehe, "szczera"? Facet, przeciez ty klamiesz jak oddychasz. Gdybys mi
          powiedzial, ktora jest godzina, to musialbym jeszcze u kogos sprawdzic, bo
          tobie bym nie uwierzyl, hehehe.

bruno5 napisał:

>Ja sie dobrze czuje bo mam 15 setek

A powinie

i moj drogi to nie moj
          > a znajoma to po prostu sprzedawczyni .Ja sie tam krece bo sprzedaje papierosy
          i
          >
          > jesten dobrze zorientowany.

Ty sie tam krecisz, jak gowno w przereblu zreszta, bo liczysz, ze ci wystawia
          torbe przedwczorajszych nie sprzedanych donutow od tylca, hehehe.
    • Gość: waD bruno ty ludzka szmato IP: 5.5R* / *.kodak.com 25.02.04, 20:01
      bruno ty ludzka szmato.jESTES TAKIM MALYM ZAWSZONYM DEBILEM
      Co ci do tego ile kto zarabia i pracuje?
      • bruno5 Mozesz mnie w dupe pocalowac 25.02.04, 20:13
        Tym debilom z forum trzeba podawac przyklady sprawdzalne bo nic do nich nie dociera.
        • soup_nazi Nie pultaj sie, ty lumpenproletariuszu, hehehe 25.02.04, 20:51

• soup_nazi Re: Przyklad sukcesu w Knadzie 25.02.04, 20:46
      bruno5 napisał:

> W Toronto na Ronces w Galuxy Dunats pracuje dziewczyna lat okolo 32 mezatka
      ma
      > jedno , albo dwoje dzieci i ma w Polsce skonczona filologie
      > angielska.Pracuje juz tam kilka dobrych lat zarabia 7$ na godzine brutto .Jej
      m
      > az pracuje w restauracj Fregata tylko nie wiem za ile.

Hehe, brunon, ty gnido wscibska, nie interesuj sie tak kto ile zarabia. Nie
      moge ci zagrozic, ze kociego pyska dostaniesz bo masz taki pysk od urodzenia.
      Ale uwazaj bo pajaki moga cie za obraz wciagnac, hehehe. A poza tym to co, ze
      skonczyla filologie angielska - przywiozla drzewo do lasu i myslala, ze jej za
      to nasypia dutkow, hehehe. A poza tym to albo lze o tej filologii, albo jest
      wyjatkowa oferma. Przyjechala do Kanady znajac b. dobrze angielski i od kilku
      lat sprzedaje donuty? A maz we "Frygacie" placiuje? Inzynier wali designy na
      zmywaku, hehehe? Tez przedsiebiorczy. Albo oboje lenie nie z tej ziemi. Oni
      chyba razem z toba te piosenke Lady Pank spiewali jak wyjezdzali z Bolandii -
      "Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko daja" (patrz slowa w
      watku "Piosenka niektorych emigrantow"), hehehe.

Ilekroc tam przechodze to
      >
      > targaja mna sprzeczne uczucia to litosci to samozadowolenia.

Samozadowolenia, ze ktos ma gorzej od ciebie, ty komusze barachlo? Chociaz to
      wcale nie dziwne - jestes wszakze typowym polaczkiem, wiec dlaczego mialbys sie
      nie cieszyc, ze sasiadowi zdechla krowa, hehehe. A tak naprawde to pewno ktos
      cie dla jaj targa za te urbanowo-glempowe radary i dlatego masz taki "feeling",
      hehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka