ja275 26.05.04, 15:53 troche pozno sie obudzilam ale powiedzcie czy mozna w USA zakupic plyte z piosenkami z Ulicy Sezamkowej? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Sezame Street 27.05.04, 02:20 Nie wiem czy powinnam sie odzywac, w koncu na wiekszosc twoich poprzednich pytan dawalam porady a w podziece wyzwalas mnie od "bab" i roznych takich ))), ale co tam: www.spinsilly.com/mall-cds-artists-Sesame-Street.asp Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Sezame Street 27.05.04, 03:51 Ja mam sporo plyt Sezamkow, moge Ci zrobic jakies kopie na wymiane na polskie. W Polsce bede za 3 tygodnie. W razie czego daj znac. Magda kulju@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja275 Re: Sezame Street 27.05.04, 14:56 Ty tez nie bylas mila no ale proponuje nie wracac juz do tego dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Sezame Street 27.05.04, 15:12 Weszlam sobie na Wasze dyskusje i rzeczywiscie "wymiana zdan" byla ciekawa )) Milo ze edytkus nadal chetna do pomocy)) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś