szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 06:20 biedakowi cos sie stalo, pewnie nicki mu sie w koncu pomieszaly: ratpol=warcholski=ontarian=jot23=filipek.us Ktorego nicka mu pominelam? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 06:34 myslisz powaznie, ze to on? pieknie mu wczoraj zayebales tym wozkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 14:51 myslisz ze to w koncu pchnelo go w objecia psychiatry? Trzeba to oblac. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 16:06 od wczoraj zamknal paszczydlo, musialo zabec hehe ostatnio co zalozy watek to zostaje porzadnie skopany, demencja starcza albo poczatki alzhajmera i tak dlugo chlal bezkarnie hehee a taki madry i wygadany byl, zostalo wspomnoinie Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: yeb yeb 07.02.12, 16:26 wiesz co tego sqviela zalamalo? Ten diabelski pomiot myslal ze ludzie nie widza ze warcholski=ratpol=ontarian=filipek.us=polonus5=jot-23 i jeszcze kilka innych nickow ktorych na razie nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: yeb yeb 07.02.12, 17:23 szurniety_szczur napisał: > wiesz co tego sqviela zalamalo? Ten diabelski pomiot myslal ze ludzie nie widza > ze warcholski=ratpol=ontarian=filipek.us=polonus5=jot-23 i jeszcze kilka innyc > h nickow ktorych na razie nie pamietam. Nic mnie nie zlamalo tylko mi Gazeta IP zablokowala. Musialem ich blagac na kolanach, zlozyc samokrytyke i obiecac, ze juz nie bede plul na bulwe. W trakcie wymiany mejli powiedziano mi, ze pan Michnik nienawidzi ludzi, ktorzy opluwaja kraj, ktory on kocha ponad wszystkie inne i poswiecil pol zycia na walke o jego dobrobyt. Znaczy sie kraju dobrobyt. Dlatego mam o bulwie pisac dobrze albo wcale! Polecono mi wziac przyklad z roznych szczurow - np. szurnietych i kanalowych, ktorzy dorobili sie Medalu Zasluzonego Zolnierza Wojsk Lacznosci z Polonia na odcinku agitpropu, ewentualnie pomniejszego scierwa jak aspiranci, pp. czosnek i donek. Co mialem zrobic? Ja tez kocham bulwe wiec podpisalem lojalke hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: yeb yeb 07.02.12, 17:55 > Ja tez kocham bulwe wiec podpisalem lojalke hehehehe wiedzialem zes qerwa Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: yeb yeb 07.02.12, 18:29 rat_canals napisał: > wiedzialem zes qerwa qrvy lojalek nie podpisujom, tyko sie qrviom i sam o tym dobrze wiesz, bos nie podpisal Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: yeb yeb 07.02.12, 18:45 A ty cieciu oczywiscie jako pierwszy podpisales. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: yeb yeb 07.02.12, 18:57 a ty oczywiscie nie podpisales, bo siem qrvisz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: yeb yeb 08.02.12, 03:11 nie przejmuj sie tym co mowia o tobie niezyczliwi, kup sobie znowu pare dasek z houmdipo i od razu poczujesz sie lepiej. Juz tak raz zrobiles, nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacieltwojejzony Re: yeb yeb 08.02.12, 00:36 rat_canals napisał: > stary sciur to zyeb Widze ze znowu seplenisz.....czyzbys zeby w kuchni zostawil Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 02:43 forum.gazeta.pl/forum/w,44,133051507,133147845,rat_anals_tfuj_nick_to_dubeltowa_literufka.html Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 03:13 twoj nick jest do doopy, zmien sobie na przyjaciel_szerokodupnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: yeb yeb rat_anals w pusty cymbał 08.02.12, 04:42 przyjebal sie jak gowno do podeszwy. hehe pewnie znowu nie ma mu kto smsa wyslac do polski buahaaa dziad bosy Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport yeb yeb rat_anals w pusty łeb 08.02.12, 04:58 Nie popłacz się anals forum.gazeta.pl/forum/w,44,133051507,133147845,rat_anals_tfuj_nick_to_dubeltowa_literufka.html Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals pipek tylko na tyle cie stac? 09.02.12, 05:48 cienko, cieniutko z toba, jak z ta cienciwka ciensza od polsilvera buahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś