Gość: Petrokrzych IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 23.06.04, 06:42 patrzac na wypieki firmy Szwedka. www.szwedka.pl/ Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: Mozecie sie tylko oblizac 23.06.04, 06:47 Gość portalu: Petrokrzych napisał(a): > patrzac na wypieki firmy Szwedka. www.szwedka.pl/ > > Smacznego! Dziekuje, ale nie rusza. Opodal mam wloska piekarnie - w zyciu Romana nie bedziesz jadl takiego chleba i bulek prosto z pieca, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Mozecie sie tylko oblizac 23.06.04, 08:54 "Szwedka" to przeciez to jest ta sama baba co tu pisala caly czas na forum ,wszyscy ja znaja ,pytajcie sie Karelii !!! to sa dwie przyjaciolki !!!!,i teraz taka "szwedka" ma buissnes w Polsce ,no prosze!!! A co robi i z czego zyje - Karelia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Dano szfettce do pieca. hehe 23.06.04, 09:18 Emigracja dala jej do pieca, wienc dopucila palanta, ktory jej tak dal do pieca po sam czubek, ze w koncu wrucila do Polski i tam daje tam do pieca. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Jajo czy Lulu!!!! IP: *.bredband.comhem.se 23.06.04, 22:37 Bedziesz mie od bab wyzywal???? Uwazaj zebym ja Ci zabkow nie policzyla. Ale Ty pewnie juz nie masz swoich. Tylko protezki uzywasz. Tak Cie uwieraja ze az sie slinisz za wszelkimi ciotkami..zberezniku!!! A pomarzyc to nie laska? A co Ty taki produktywny sie zrobiles??? Gdzie by tu nie patrzec to LULU nasral... pa ...szczescie Ty moje olbrzymie...wiem ze sie za mna steskniles i mnie wzywasz....cmok, cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrokrzych czesc, hehehehehe IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 23.06.04, 09:26 w zyciu Romana powiadasz? Czy tylko Romana masz na mysli? Wloska piekarnia powieksza ci pasek o kilka dziurek co tydzien wiec uwazaj. Wloskiej piekarni nie mozna porownywac do polskiej bo to swietokradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: POLSKA piekarnia??? 23.06.04, 10:11 Bo w Szwecji nie udalo jej siem dac do pieca i jom zmrozilo. hehehehe pia.ed napisała: > To dlaczego nazwano ja SZWEDKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: POLSKA piekarnia??? IP: *.cwshs.com 23.06.04, 12:56 donk napisała: > Bo w Szwecji nie udalo jej siem dac do pieca i jom zmrozilo. hehehehe a tobie kto daje do pieca? juz wiem, moja ciotka lechtaczka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: czesc, hehehehehe IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.06.04, 10:12 pieprzysz tak ze az sie czytac nie chce, petro?krzych, agitujesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
magga Re: Mozecie sie tylko oblizac 23.06.04, 13:01 Zazdroscimy Ci Krzysiu, cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Mozecie sie tylko oblizac 23.06.04, 13:13 hehehehehehe, mnie siem nawet beknelo. hehehe magga napisała: > Zazdroscimy Ci Krzysiu, cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Mozecie sie tylko oblizac 23.06.04, 18:43 no i co ?/ z ta Szwedka !! czy to jest ta sam ?? ex przyjaciolka Karelii ??,nikt nic nie wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Mozecie sie tylko oblizac IP: *.cwshs.com 23.06.04, 19:17 musi co ta szwedka i karelcia to ta sama stara rura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrokrzych Re: Mozecie sie tylko oblizac IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 23.06.04, 19:21 Musi VIP-1 to ten szajbus ktorego wypuszczaja raz z zakladu zamknietego w ramach resocjalizacji. Juz niedlugo bede w USA, podaj namiar to ci osobiscie skuje twoj durny ryj, ty swinio antypolska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Mozecie sie tylko oblizac IP: *.city.mississauga.on.ca 23.06.04, 23:25 po pierwsze cymbale jeden, to ja nie w US jestem a w CAN po drugie hooyu lysy to nawet jak twoj parszywy ryj tu wpuszcza, to mozesz mi co najwyzej laske zrobic ponial porucznik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrokrzych Re: Mozecie sie tylko oblizac IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 24.06.04, 00:06 Chetnie ci zrobie laske, vipec. Dawaj cykorze, co, boisz sie? Dawaj!!! Przyjade do mississippi-agi specjalnie zeby cie poganiac po raczych walach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Mozecie sie tylko oblizac IP: *.cwshs.com 24.06.04, 13:36 Gość portalu: Petrokrzych napisał(a): > Chetnie ci zrobie laske, vipec. Dawaj cykorze, co, boisz sie? Dawaj!!! no to bierz, tylko ryja se najpierw wymyj i nie obslin za mocno > Przyjade do mississippi-agi specjalnie zeby cie poganiac po raczych walach. a kto ci kacza dupo wize da? przeciez ciebie z ta kacza morda do ambasady nawet nie wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Szwedka to nazwa bulek. 24.06.04, 11:19 Sadze, ze to zbieg okolicznosci z ta szfedka forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś