Dodaj do ulubionych

Józef Bąk

14.08.12, 18:56
Parada Oszustow

Dla linii lotniczych Marcina Plichty syn premiera pracował głównie przez internet. Wykorzystywał do tego skrzynkę elektroniczną, którą założył 1 lutego 2000 roku. Jak ustalił "Wprost", widnieją w niej następujące dane: "Józef Bąk, miejscowość: Żukowo, zawód: bezrobotny, wykształcenie: bez wykształcenia".

wiadomosci.wp.pl/kat,8131,title,Michal-Tusk-ukrywal-swoja-tozsamosc,wid,14839878,wiadomosc.html
Premier nie odpowiedział na pytanie dziennikarza "Gazety Polskiej Codziennie" o to, czy poda się do dymisji w związku z aferą Amber Gold,, a także o to, jakie stanowisko zajmie wobec powołania komisji śledczej w tej sprawie. Szef rządu przy okazji bezpardonowo zaatakował "Gazetę Polską".

- Ja sobie zdaję sprawę, że szczególnie z punktu widzenia "Gazety Polskiej" atak na mojego syna jest czymś bardzo wdzięcznym i taka jazda po nazwisku sprawia wam dużo satysfakcji, ale ja bym bardzo prosił: miejcie odwagę i róbcie dalej, tak ja to robiliście - atakujcie mnie, a nie moje dzieci - powiedział Tusk, choć dziennikarz "GPC" wcale nie zapytał o jego syna.

W takiej konwencji utrzymane zostało całe dzisiejsze wystąpienie premiera. Donald Tusk stwierdził m.in., że ma pełne zaufanie do Michała Tuska i że jest on człowiekiem "uczciwym" i "szczerym".

niezalezna.pl/31895-prokuratura-przeslucha-szefa-stop-korupcji
Nie będę robił z siebie kretyna. Debil nie uwierzy, że nie wiedziałem. Wiedziałem o jednym wyroku karnym Plichty i zastrzeżeniach KNF wobec Amber Gold. Co mam powiedzieć? Głupota i tyle - tłumaczył się Michał Tusk w rozmowie z "Wprost" o swojej współpracy z OLT. Dobrze poinformowani donoszą, że premier nakazał synowi, by w tej sprawie więcej się nie wypowiadał. Inni sugerują, że syn premiera sam nie wie, co ma robić, bo boi się kolejnych sensacji. - Słyszałem teorię, że Plichta ujawnił tylko kilka informacji o współpracy z Michałem Tuskiem. Kolejne są swoistą polisą na przyszłość

www.se.pl/wydarzenia/kraj/syn-premiera-michal-tusk-pograzy-ojca_273510.html
>>>Kolejne są swoistą polisą na przyszłość ...<<

i to jest przyczyna dlaczego Plichta jeszcze nie siedzi? ...zacznie sypac jak z rekawa ???
Obserwuj wątek
    • mcov Odpieprz się od Tuska i jego syna. 15.08.12, 00:32
      Odpieprz się od Tuska i jego syna. I tak nikt nie zagłosuje na psychola, hehehe
      • tatoten Re: Odpieprz się od Tuska i jego syna. 15.08.12, 00:41
        oj.......many demokra...........my wiemy ze synalek pobieral kasiore.............za bardzo........premier.........................nie wal w ch...a.............
      • ratpole Re: Odpieprz się od Tuska i jego syna. 15.08.12, 01:08
        mcov napisał:

> Odpieprz się od Tuska i jego syna.

Popieram.
        Czlowiek, ktory genialnie zwiezle (bo 3 slowach) okreslil polskosc, zasluguje na dozywotnia amnestie za dowolne przestepstwo hehehe
      • warcholski w bulbonskiej kreacji nikt nie glosuje a yapy wyja 15.08.12, 17:57
        autorem jest Józef (nazwisko nizej):

"Głównymi powodami obecnego stanu rzeczy w Polsce - to jest nędzy, słabizny wewnętrznej i zewnętrznej - były złodziejstwa, pozostające bezkarne. Ponad wszystkim w Polsce zapanował interes jednostki i partii, zapanowała bezkarność za wszelkie nadużycia i zbrodnie."

Cóżyście z tym państwem uczynili? Uczyniliście zeń pośmiewisko!

pomniksmolensk.pl/news.php?readmore=2256&rstart=0
        Prawo walki o byt jest prawem istnienia w świecie. Ten jest słabszy, kto buduje na kłamstwie i fałszu, w porównaniu z tym, który buduje na prawdzie. Jak w walce wódz, który opiera się na kłamliwych wieściach, który się kłamliwymi raportami kieruje, idzie do przegranej, tak samo naród, który na kłamstwie buduje swe myśli, idzie do pewnej zguby.

Być zwyciężonym i nie ulec, to zwycięstwo – zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska.

niezalezna.pl/31900-alfabet-jozefa-pilsudskiego
    • tatoten Re: Józef Bąk 15.08.12, 00:46
      ..my wyborcy............po.......kasiora na boku...............to my nie...........
      • tatoten Re: Józef Bąk 15.08.12, 00:50
        ............zawsze przei.................i dochodenie.......................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka