joanna_super 23.09.12, 02:11 przyznaje sie ze stokrotek to ja i wasaty tez jestem. Poza tym ja to warcholski, mcov i ontarian. Chlejemy po rowno, chcesz to zapraszamy cie na wypitke a potem musowo wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 02:37 hyhyyhyhhyyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyyhyhhhyhyyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyyhhyyhyhhyyhyyhyhyyhhahhahahaahhaahahahahhaahahahahahaahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahhahahahahahuhuhuhuhuhuuhuhhuhuhuhuhuuhhuhuuhuhuhuuhuhuhuhhuuhuhuhhuhuhuhuhuhuhuuhuhhihihihiiihihhiihhiihhiihihhihihihihiihihhhihiihhihihihihihihihihihihiihihihihihhihihihihihihihihihiih Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: czoznus 23.09.12, 02:43 i czego rżysz ośle? zapakował ci stokrotek w doopsko heheheh. durny pedale nie dość żeś się wyruchał z mieszkaniami w Grabiszynku to teraz się ruchasz z tym pedrylem z chorą głową hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 03:13 to wszystko ciebie sie tyczy stary zboku w tag-hoojerach !!! nie odwracaj kota ogonem gajowy tag-hooojerku ,ale cie zalatwili ,,ze po nocach spac nie mozesz tylko slinisz sie na forum !! yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhhyhahahahaahhahahahahahahhahaahahhhahahahahahaahahahahahahaahhahaahhahahahahahahahuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhhuhuhuhuhuhuuhhuuhhuhuhuuhuhuhhuhuhuuhuhuhuhuhheheheheheheehehheheheheheheheheheheehehehehehehehehheheheehheheehehehehehehhehihhiihihihihihihihihihihihihihhihiihihihihhihihihihihiihhihihihiihihihhihihihiihhihihiihhiihihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 07:06 jestem tez ten od gazetki codzienniej z toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheh ciotka to ciotka. heheheheh 23.09.12, 11:00 S przodu jestes chooyem a tyli pisda. Ciotka s Toronto. heheheheheheheheheheheheh heheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 16:52 taghoojerki ubrane ??? heheehehehehehehehehehehehehhheheheehheheheheheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 18:27 wymalowne sama zlotoscia i wypolerowane stara skarpeta jak sie patrzy. Teraz tylko trumniaki w siatke z walmartu i dwojka po rowie do kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheheheheheheheheheheh 23.09.12, 19:17 heheh Jelito daj se wszczymanie bo siem jeszcze spocisz i puscisz farbem. heheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: heheheheheheheheheheheh 23.09.12, 19:38 ten zainfekowany śmieć lubi jak mu z doopy cieknie hehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super czoznek eksper od cieknacych jelit 23.09.12, 22:05 ty to sie z donkoslem nadajesz, on tez mamrocze o tych jelitach. To z tego super dobrobytu tak wam sie wyostrzyla ynteligencja no i chuc braterska.. Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: czoznus 23.09.12, 19:37 sam sobie ubierz dojrzysz wtedy mieszkanka w Grabiszynku jak ci spie...ją heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 22:07 to moze opowiedz nam o twoim traktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
kapucyn36 Re: czoznus 24.09.12, 04:20 ja ci ppowiem o swoim.....traktorze.....zepsulo sie jedno kolo ale k.....va 3 ma dobre..co radzisz zlom czy moze oponke kupic?Reszta "na chodzie")) Tylko powazne podpowoiedzi biore hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: czoznus 24.09.12, 04:23 najlepiej to ten traktor zaparkowac na czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: czoznus 24.09.12, 09:06 źle z tobą grzybie jak sam z sobą musisz dyskutować to pewnie przez te upławy z doopy hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: czoznus 24.09.12, 13:59 ta gadka do twoich grzybow to zle sie konczy, lec na leczenie, hop, hop, hop. Odpowiedz Link Zgłoś