23.09.12, 02:11
przyznaje sie ze stokrotek to ja i wasaty tez jestem. Poza tym ja to warcholski, mcov i ontarian. Chlejemy po rowno, chcesz to zapraszamy cie na wypitke a potem musowo wiadomo co.
Obserwuj wątek
    • fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 02:37
      hyhyyhyhhyyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyyhyhhhyhyyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyyhhyyhyhhyyhyyhyhyyhhahhahahaahhaahahahahhaahahahahahaahahahaahahhaahahahahahahahahahhahahhahahahahahuhuhuhuhuhuuhuhhuhuhuhuhuuhhuhuuhuhuhuuhuhuhuhhuuhuhuhhuhuhuhuhuhuhuuhuhhihihihiiihihhiihhiihhiihihhihihihihiihihhhihiihhihihihihihihihihihihiihihihihihhihihihihihihihihihiih
      • czoznek Re: czoznus 23.09.12, 02:43
        i czego rżysz ośle? zapakował ci stokrotek w doopsko heheheh.
        durny pedale nie dość żeś się wyruchał z mieszkaniami w Grabiszynku to teraz się ruchasz z tym pedrylem z chorą głową hehehehehe
        • fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 03:13
          to wszystko ciebie sie tyczy stary zboku w tag-hoojerach !!! nie odwracaj kota ogonem gajowy tag-hooojerku ,ale cie zalatwili ,,ze po nocach spac nie mozesz tylko slinisz sie na forum !!
          yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhhyhahahahaahhahahahahahahhahaahahhhahahahahahaahahahahahahaahhahaahhahahahahahahahuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhhuhuhuhuhuhuuhhuuhhuhuhuuhuhuhhuhuhuuhuhuhuhuhheheheheheheehehheheheheheheheheheheehehehehehehehehheheheehheheehehehehehehhehihhiihihihihihihihihihihihihihhihiihihihihhihihihihihiihhihihihiihihihhihihihiihhihihiihhiihihihihihihih
        • joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 07:05
          przestan swintuszyc na forum.
    • joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 07:06
      jestem tez ten od gazetki codzienniej z toronto.
      • donk heheh ciotka to ciotka. heheheheh 23.09.12, 11:00
        S przodu jestes chooyem a tyli pisda. Ciotka s Toronto. heheheheheheheheheheheheh

heheheheheheheheheheheheh
      • fuck_u Re: czoznus 23.09.12, 16:52
        taghoojerki ubrane ??? heheehehehehehehehehehehehehhheheheehheheheheheheehe
        • joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 18:27
          wymalowne sama zlotoscia i wypolerowane stara skarpeta jak sie patrzy. Teraz tylko trumniaki w siatke z walmartu i dwojka po rowie do kosciola.
          • donk heheheheheheheheheheheh 23.09.12, 19:17
            heheh
            Jelito daj se wszczymanie bo siem jeszcze spocisz i puscisz farbem. heheheheheheheheheheheh
            • czoznek Re: heheheheheheheheheheheh 23.09.12, 19:38
              ten zainfekowany śmieć lubi jak mu z doopy cieknie hehehehehehehehehe
              • joanna_super czoznek eksper od cieknacych jelit 23.09.12, 22:05
                ty to sie z donkoslem nadajesz, on tez mamrocze o tych jelitach. To z tego super dobrobytu tak wam sie wyostrzyla ynteligencja no i chuc braterska..
        • czoznek Re: czoznus 23.09.12, 19:37
          sam sobie ubierz dojrzysz wtedy mieszkanka w Grabiszynku jak ci spie...ją heheheheheh
          • joanna_super Re: czoznus 23.09.12, 22:07
            to moze opowiedz nam o twoim traktorze?
            • kapucyn36 Re: czoznus 24.09.12, 04:20
              ja ci ppowiem o swoim.....traktorze.....zepsulo sie jedno kolo ale k.....va 3 ma dobre..co radzisz zlom czy moze oponke kupic?Reszta "na chodzie"smile))
              Tylko powazne podpowoiedzi biore hihihihih
              • joanna_super Re: czoznus 24.09.12, 04:23
                najlepiej to ten traktor zaparkowac na czosnku.
              • czoznek Re: czoznus 24.09.12, 09:06
                źle z tobą grzybie jak sam z sobą musisz dyskutować to pewnie przez te upławy z doopy hehehe.
                • joanna_super Re: czoznus 24.09.12, 13:59
                  ta gadka do twoich grzybow to zle sie konczy, lec na leczenie, hop, hop, hop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka