Gość: Pimpek IP: 194.223.152.* 04.07.04, 22:11 Czy ktos ostatnio staral sie o NIN? Interesuje mnie obecny okres oczekiwania. Pozdrawiam, Pimpek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvolf Re: National Insurance Number - UK 05.07.04, 11:48 ja sie staralem NIN to jakos we wrzesniu - przyszlo po jakis 4 tygodniach. najdluzej sie czeka, zeby... sie dodzwonic!! ale to zalezy od tego gdzie mieszkasz - w londynie jest oczywiscie straszny mlyn, wiec miesiace cale zajelo mi dodzwonienie sie na numer jaki dostalem - problem polega na tym, ze "appointments only by phone" dla odmiany moja zona pracowala wtedy w southsampton i dodzwonila sie od reki, ale karta przyszla tez po jakis 4 tygodniach. najsmieszniejsze bylo to ze list od nich potwierdzajacy date spotkania przyszedl... juz po odbyciu przeze mnie tegoz spotknia!! ech, lokalne uroki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: National Insurance Number - UK IP: *.cwshs.com 05.07.04, 13:21 vvolf napisał: > najsmieszniejsze bylo to ze list od nich potwierdzajacy date spotkania > przyszedl... juz po odbyciu przeze mnie tegoz spotknia!! no coz, angielska flegma, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: National Insurance Number - UK IP: 194.223.152.* 05.07.04, 21:36 Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś