Dodaj do ulubionych

beda strzelac .....

21.11.12, 20:05
"Żydzi wypier...ać". Policja to "psy Donalda Tuska", które jeśli staną na drodze demonstrantom, to "zapłacą za to straszną cenę". "Czy można w Polsce zrobić referendum nad projektem zastrzelenia Tuska i zbierać pod takim projektem podpisy? Żeby zastrzelenie go jak psa było legalne" - To wszystko opinie na blogu działacza PiS z Oleśnicy. Lokalnego posła tej partii sprawa nie interesuje. - Nie zadam sobie trudu, by to sprawdzić - mówi.
Na zdjęciu działacz pozuje w kapeluszu kowbojskim ze strzelbą w ręku. Artur Nicpoń jest członkiem Prawa i Sprawiedliwości (jest na liście zarządu okręgowego PiS okręgu nr 3 - Wrocław) i wiceprezesem Klubu Gazety Polskiej powiatu oleśnickiego. Pisze na lokalnej stronie PiS. Jest też znanym na (skrajnej) prawicy blogerem (czasem żartobliwie nazywanym "pluszowym Breivikiem"). Ale lektura jego blogu i dyskusji pod wpisami jeży włosy na głowie.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12899619,_Zydzi_wypier___ac__i_jak_zrobic_bron__Blog_dzialacza.html?lokale=wroclaw
Obserwuj wątek
    • polonus5 I nie mam obowiązku 21.11.12, 20:16
      "Jestem nauczycielką, ale też matką i żoną. I nie mam obowiązku rzucać się pod nóż, by bronić ucznia"

Agata, uczennica pierwszej klasy Gimnazjum nr 6 w Krakowie, przychodzi do szkoły spóźniona. Stoi na pustym korytarzu przed salą, w której jej klasa ma właśnie lekcje. Jest bardzo niespokojna. Gdy po dzwonku jej koleżanki wychodzą na przerwę, rzuca się na rówieśniczkę Dominikę. Nożem rani jej twarz i szyję. Jedna z uczennic próbuje odgonić napastniczkę od ofiary. Na korytarzu są matematyczka i anglistka. Pierwsza szybkim krokiem przechodzi obok kotłujących się gimnazjalistek. Druga na chwilę staje, waha się, co zrobić, a potem ucieka. Dominika i jej koleżanki też. Agata znów jest sama. Chodzi nerwowo tam i z powrotem. Trwa to około 10 minut. W tym czasie na korytarzu pojawiają się nowi uczniowie. Nie wiedzą, co się stało. Stoją osłupiali nad kałużą krwi. Obok nich krąży 13-letnia dziewczynka z nożem w ręce. W końcu podchodzi do niej trzecia nauczycielka. Zabiera nóż, przytula i prowadzi do szkolnego sekretariatu. Wszystko to oglądamy na nagraniu ze szkolnego monitoringu.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,87648,12881213,Noz_w_twarzy_nastolatki.html#ixzz2Ct0aWn6c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka