Gość: adzia IP: *.dip.bcc-ip.net 20.03.02, 23:01 <Don,nie daj sie tak latwo wyprowadzic z rownowagi!!! Tu jest mnostwo zadufanych w sobie malolatow,ktorym sie wydaje,ze juz wszystko....sam wiesz.Wieczor jeszcze dlugi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Re: Don sie obrazil IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.03.02, 23:08 Gość portalu: adzia napisał(a): > <Don,nie daj sie tak latwo wyprowadzic z rownowagi!!! > Tu jest mnostwo zadufanych w sobie malolatow,ktorym sie > wydaje,ze juz wszystko....sam wiesz.Wieczor jeszcze > dlugi... Nie ma mowy,ja sie nie obrazam. kazdy moze pisac co chce!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Don - drogi przyjacielu IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.03.02, 23:24 Don mialby sie obrazic ? W to bym nigdy nie uwierzyl.Czlowiek z takim poczuciem chumoru ? Ludzie -co Wy mowicie ))))) radca ps. pozdrowienia dla Naszego Dona )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Don - drogi przyjacielu IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.03.02, 23:40 Gość portalu: radca napisał(a): > Don mialby sie obrazic ? W to bym nigdy nie uwierzyl.Czlowiek z takim poczuciem > > chumoru ? Ludzie -co Wy mowicie ))))) > > radca > > ps. pozdrowienia dla Naszego Dona )) Pozdrawiam i jak zwykle nie moge do was wejsc???? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Don - drogi przyjacielu 22.03.02, 01:54 szpiro napisał(a): > DON > A co slychac u STYRO? Spytaj Styro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Don - drogi przyjacielu IP: *.skane.se 22.03.02, 05:57 Spytalbym sie STYRO , ale on nie ma czasu odpowiadac na mejle.Zajety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Don sie obrazil IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 24.03.02, 02:35 Ej Don. Czy caly czas twoja rzyc przypomina bulke kaiserke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYZ Re: Don sie obrazil IP: *.netcom.ca 24.03.02, 03:16 Daj sobie siana z takimi dowcipami. To nie fair, OK? Pamietam, jak tu kiedys ktos zaczal glupi watek o hemorojdach XYZ-eta. Gosc sie stad wyniosl i dzisiaj sam widzisz co sie tu dzieje: Szwedka, Karelia, Luiza, Emigrantaka, itp., itd. Do garow, a nie sie tu madrzyc! No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Don sie obrazil IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 24.03.02, 04:33 Oh, jest mi strasznie przykro. Juz nigdy czegos takiego nie powiem. Przepraszam. Czy sie jeszcze na mnie gniewasz? Gość portalu: YYZ napisał(a): > Daj sobie siana z takimi dowcipami. To nie fair, OK? Pamietam, jak tu > kiedys ktos zaczal glupi watek o hemorojdach XYZ-eta. Gosc sie stad > wyniosl i dzisiaj sam widzisz co sie tu dzieje: Szwedka, Karelia, Luiza, > Emigrantaka, itp., itd. Do garow, a nie sie tu madrzyc! No! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Kucharskie sejmiki 24.03.02, 12:04 A moze odwrocic kota ogonem? Kazdy watek panow to choleryzm, pieniactwo, epitety i mieso. Ot "polskie sejmiki". Klotnie, klotnie, klotnie. Czy nie mowilo sie w Polsce "kloca sie tylko kucharki"? A wiec panowie....Do garow! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Kucharskie sejmiki 24.03.02, 12:16 jednak jestes niepoprawna feministka, heheh prawdziwa Szwedka . Panowie do garow A co to oni Szwedzi? Zeby wsrod garow siedzieli????To prawdziwi macho, a nie jakies tam zdegradowane ucisniete, bezwolne Szwedisko ))) ahoj K. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Kucharskie sejmiki 24.03.02, 12:28 A moze to by bylo rozwiazanie polskich problemow? Wyslac tych starych capow do garow hehehe niech tam mieszaja, swinskie dupki podszczypuja. Ale sem tera przerypala hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
korv Re: Don sie obrazil 07.04.02, 14:03 zadalem sobie trudu w poszukiwaniu "ciekawych" postow jurka.ten z przeprosinami do dona jest najciekawszy. reszta to nasaczone pogarda,warcholstwem wypociny. nadety buzon to jedyne prawidlowe okreslenie.stara sie byc nastepca dona. precz z donem,jurkiem i reszta kandydatow na samorodnych bozkow Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Don sie obrazil 07.04.02, 19:36 A moze Don (vel. Walek) to taki Babalao w srodowisku swoich "kumpli"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Don sie obrazil IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 07.04.02, 19:59 a przeciez Jurek taki inteligentny, wrazliwy........ hehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Don sie obrazil 07.04.02, 20:50 a my Dona i tak bardzo , bardzo .........a nieeeeee nie lubimy , my go hehehehe, pieniacze, uwielbiamy)))))no tak, za caloksztalt , za to , co na zewnatrz i we wnatrz! Ale , ale j a nie o tym chcialam , choc lista mowi , zeby sie o Donie wypowiadac, ale do rzeczy jakis osonik antyfeminista cos tam uroil sobie , ze Szwedka, Karelia, Luiza Emigrantka i na pewno inne , ale zapomnial nickow, powinny w kuchni zamknietej siedziec i tylko w garach mieszac. No PANOWIE , ja przepraszam, ja bardzo przepraszam , ale ja sie zapytowywuje: A CO BYSCIE BEZ PAN ROBILI??????? Jakby tu nas nie bylo? To Co? Byloby lepiej? Niech ktos wreszcie powie , ze wszystkie baby z tego forum powinny zniknac, jak isc, to od razu na CALOSC, a nie sie czaic . To dopiero byloby miedlenie, strzepienie ozorow po proznicy, zbawianie CALEGO SWIATA, polityka na najwyzszym Phorum, sport i butelka wody mineralki po, oczywiscie po imprezie. A ja sie ciesze , ze sa tu piekne panie i niezwykle mili panowie i wszystkich bez roznicy BARDZO SERDECZNIE POZDRAWIAM k. a takze .-) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia DON???? 07.04.02, 21:16 Czy to naprawde prawda, ze sie obraziles???? Trudno w to uwierzyc, ale byc moze, byc moze (podobno byly takie perfumy, pamietasz?) Tak wlasciwie wlasnie smutno tu bez CIEBIE ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santero Re: DON???? IP: *.netcom.ca 08.04.02, 06:51 Proponuje zawiesic dzialanie Forum do jego "powrotu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: DON???? IP: *.ab.hsia.telus.net 08.04.02, 07:33 A moze chlopina sie rozchorowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santero Re: DON???? IP: *.netcom.ca 08.04.02, 07:36 Pewnikiem jeden z jego znajomych robi mu teraz "lewatywe" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: DON???? IP: 213.229.143.* 08.04.02, 11:11 Raczej zawiesic forum po jego powrocie! chyba, ze w miedzyczasie sie uczy kultury, albo chowa slome w buty Gość portalu: Santero napisał(a): > Proponuje zawiesic dzialanie Forum do jego "powrotu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
mniszka Re: DON???? 09.04.02, 03:14 To przykre ze ludzie sie tak odnosza do Dona. Coz on komu zlego zrobil? To juz starszy gosc i z niejednego pieca chleb jadl. Dajcie mu spokoj, prosze Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: DON???? IP: 213.229.143.* 09.04.02, 09:05 Raczej jest to przykre, ze don tak sie odnosi do ludzi jesli z tylu piecow chleb jadl! mniszka napisał(a): > To przykre ze ludzie sie tak odnosza do Dona. Coz on komu zlego zrobil? > To juz starszy gosc i z niejednego pieca chleb jadl. Dajcie mu spokoj, > prosze Was! Odpowiedz Link Zgłoś