Dodaj do ulubionych

high wycombe

02.02.14, 13:48
Kochani szukam kogoś kto ma dzieci chodzące do szkoły w High Wycombe >>>>. Ja mam dzieciaki w wieku 14 i 9 lat od czerwca zamieszkają zemną i chciała bym prosić o informacje na temat szkół i pomocy ze strony nauczycieli ,czy wogle jest jakaś pomoc ,nie ukrywam że strasznie się boję jak sobie poradzą moje dzieciaki ...kochani piszcie plis
Obserwuj wątek
    • dzik_j Re: high wycombe 28.04.14, 13:36
      Siemka, High Wycombe nie jest takie zle a szkoly tez nie najgorsze. Pomoc dla polskich imigrantów w szkolach jest choc z kazdym rokiem coraz mniejsza. Moja córka zaczynala tutaj szkole 7 lat temu i dostala nawet swojego wlasnego polskojezycznego nauczyciela, który byl z nia kazdego dnia do lunchu - po trzech miesiacach stal sie zbedny. Zalezy do której szkoly chcesz poscic swoje dzieci, ale w bardzo wielu szkolach w HW jest ogrom Polaków i raczej Twoje dzieci poradza sobie bardzo szybko z bariera jezykowa, choc poczatki zawsze sa stresujace. Powodzenia
    • ala.mama Re: high wycombe 03.11.15, 18:34
      Hej i jak sobie poradziłaś ze szkołą dla dzieci? Interesuje mnie ten temat. Jeśli tu zaglądasz jeszcze odezwij się.
      Ala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka