waldek.usa 25.08.04, 18:42 sale. Low mileage, one careful owner. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 a kto sprzedaje? IP: *.cwshs.com 25.08.04, 21:02 ktory rocznik i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola "Technical" specifications? 25.08.04, 21:16 Wymiary, wzrost, waga, ..... )) SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: a kto sprzedaje? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 21:18 ... czyzby wymiana na nowszy model...? To moze byc bardzo kosztowne.... w US panowie musza support "stary model" - placac przez 3 lata support/alimenty (nawet jak nie ma dzieci)..."zgoda buduje niezgoda rujnuje..". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: a kto sprzedaje? IP: *.cwshs.com 25.08.04, 21:22 trzeba by jakies zlomowisko zon otworzyc, hehehe kasa bylaby duzo lepsza niz u salcesiaka na dachach Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola A moze by ja podrzucic Salcesiakowi? 25.08.04, 21:25 Niech porobi i zarobi na wlasciciela! SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 powoli, powoli IP: *.cwshs.com 25.08.04, 21:30 najpierw niech waldi cos wiecej na jej temat napisze a poznie zdecydujemy co z tym fantem zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
vvadera waldek, dam swoja w targu. 25.08.04, 21:50 Mozemy sie wymienic, ty dasz tamta a ja dam swojego meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: 5' 7", size 2, cup B, maybe C, i mozesz ja dm IP: *.cwshs.com 25.08.04, 22:01 to z tych co najpierw dmuchasz, pozniej ruchasz? hehehe to faktycznie niech se ja salcesiak bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: 5' 7", size 2, cup B, maybe C, i mozesz ja dm IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 22:04 co .... size 2 (co to Azjatka?) - za chuda!! Malnutrition -niedozywiona - nie dbasz o nia - pewno jej na jedzenie zalujesz - pewno dlatego sa problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: 5' 7", size 2, cup B, maybe C, i mozesz ja dm IP: *.cwshs.com 25.08.04, 22:06 rozmiar od dmuchania zalezy bardziej nadmuchasz to i rozmiar sie zwiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: 5' 7", size 2, cup B, maybe C, i mozesz ja dm 25.08.04, 22:14 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > rozmiar od dmuchania zalezy > bardziej nadmuchasz to i rozmiar sie zwiekszy juz sie zwiekszyl, patrz ponizej, jakkolwiek sa limity, dla utrzymania szczuplej figury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm size 8-10 - w sam raz. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 22:35 wymagania size 8-10. Wieksze - nie - bo grubasow z Rozyckiego to nie cierpie. Mniejsze to - malnutrition - a to sie wiaze z psychological/physiological zachwianiami w organizmie (irritation, confusion, skin lessions, wypadaniem wlosow,brak periodu,problem with concentration, itp). Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: size 8-10 - w sam raz. 25.08.04, 23:21 Sa naturalni szczupli ludzie, nie na diecie, sam sie do nich zaliczam. Przemiana materii...Na powodzenie nie moge narzekac, hehehe. Jesli idzie o Japonki/czykow, to na ryzu i seafood trudno sie upasc. Miecho zaczeli jadac stosunkowo niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Rozne skale rozmiarowe 26.08.04, 02:52 W trosce o powodzenie transakcji prostuje nieporozumienie: uzywacie panowie roznych skal. W sprawie specyfikacji technicznych karoserii polecam: www.hostelscentral.com/hostels-article-34.html - dla porownania rozmiarow ...inna interesujaca informacje w sprawie wielkosci blacharki: www.hintsandthings.co.uk/spareroom/sizes.htm fashion.about.com/cs/tipsadvice/a/allaboutfit.htm Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx do waldka.usa Re: 5' 7", size 2, cup B, maybe C, i mozesz ja dm IP: *.proxy.aol.com 26.08.04, 00:23 waldek.usa przywolujemy ciebie do porzadku.Miales pisac glupoty a nie powazne sprawy. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Co z jazda probna? 26.08.04, 02:54 Wczoraj kupilam samochod, wiec czytajac ten watek nasunelo mi sie pytanie, czy zony sprzedaje sie wedlug tych samych zasad? Jazda probna, targowanie sie o dodatkowe atrapy i funkcje, sprawdzanie amortyzacji, ogumienia, plynow w hydraulice wszelkiej? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kat-sadysta Re: Co z jazda probna? 26.08.04, 03:04 O to zapytaj kolege ,on juz zrobil probna jazde-hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
madafaqa nie tak sie testuje zony: 26.08.04, 03:52 nkres estow nazywa sie 'miodowy miesiac'. W ciagu tego miesiaca pan domu testuje wszystkie mozliwe otwory o roznych dziwnych porach jak np wieczorem, czy rano. Nagle po tygodniu okazuje sie ze pani domu jest zona a nie jakas lalka z plastyku, wszystko jest zatarte na ament i czas sie rozgladac za nastepna a tu nie mozna. To sie nazywa brutalne obudzenie i zimne oszacowanie sytuacji: co ja k. zrobilem i czy ja naprawde bede ja musial testowac do konca zycia, bo to chyba jakis zart z tym malzenstwem i jutro sie obudze i wszystkow roci do normy. Niestety, stara zaczyna mamrotac o ciazy, dwojce bo sie lepiej chowa i jakies wycieczce dla mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p hmmm..... 26.08.04, 03:44 Waldek..a ja myslalam ze ty jestes starym kawalerem....I mean.. umm.. single . W koncu sie zdecydowales sprzedac ta zapyziala plaskikowa lale..lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: hmmm..... IP: *.mega.tmns.net.au 26.08.04, 11:09 Jak to milo Panowie pomarzyc, a teraz szybciutko z powrotem do rzeczywistosci; gotowanie, zakupy, dzieciaki itp. Pdz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: hmmm..... IP: *.cwshs.com 26.08.04, 13:20 cicho babo, bo na zlomowisko oddamy Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: hmmm..... 27.08.04, 05:45 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > cicho babo, bo na zlomowisko oddamy Probuje 'wsadzic kij w mrowisko' a tu cisza i zadnego odzewu. VIP sama sie oddam na zlomowisko jak przyjdzie odpowiednia pora. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Lato, sezon ogorkowy, byl watek o 26.08.04, 14:54 alimentach, teraz o zonach, trzeba sie bawic. Wolnego stanu wciaz jestem, choc pare razy...bylo blisko...ale sie, qzwa, nie dalem, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Lato, sezon ogorkowy, byl watek o IP: *.cwshs.com 26.08.04, 15:11 i dlatego ci dmuchana baba tylko zostala, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Lato, sezon ogorkowy, byl watek o 26.08.04, 15:17 Hehehe, w detale nie bedziemy sie wdawac, life is good, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Ja place 2 krowy i nawet 1 koze dorzuce za kobite IP: *.proxy.aol.com 27.08.04, 05:39 Odpowiedz Link Zgłoś