Gość: Onet.pl IP: *.ip-pluggen.com 22.10.04, 15:57 info.onet.pl/997897,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Nasi w LONDYNIE IP: *.cwshs.com 22.10.04, 16:01 no prosze jakie obrotne zapomnialy ze w PL nie sa i policja jednak cos robi Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Nasi w LONDYNIE 22.10.04, 16:27 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > no prosze jakie obrotne obrotna to jest twoja doopa, jeden przestanie ci ladowac, to sie szybciorem obracasz i wypinasz do kolejnego. i tak w kolko. a wszystko za stechle frytki, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 powiedz ty mi doupiasty IP: *.cwshs.com 22.10.04, 16:32 czy ty sie taki yebniety urodziles czy musiales nad tym pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Nasi w LONDYNIE 22.10.04, 16:34 doupa_nazi napisała: > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > > no prosze jakie obrotne > > obrotna to jest twoja doopa, jeden przestanie ci ladowac, to sie szybciorem > obracasz i wypinasz do kolejnego. i tak w kolko. a wszystko za stechle frytki, > hehehe ► Skad wiesz? Aaaaaa, sam ladowales, stad wiesz, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Tam gdzie Polak się pokaże IP: 83.233.227.* 24.10.04, 19:43 To koniec cywilizacji. Zal mi pięknej Europy żal mi świata. Jak to cudownie było gdy siedzieli za Zelazną Kurtyną Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: Nasi w LONDYNIE 25.10.04, 10:18 waldek.usa napisał: > ► Skad wiesz? Aaaaaa, sam ladowales, stad wiesz, hehehe. vipek sie ewidentnie poryczal i polecial to "taty" waldiego po pomoc, hehehe, bujaj wory, qtasie. Odpowiedz Link Zgłoś