Dodaj do ulubionych

Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.04.02, 19:09
Co prawda jestem Zachodnim-Slowianinem a dokladnie mowiac Polakiem ,a nie
Polnocnym-Germaninem -Szwedem. Ale : mam urode tkzw. Nordycka . Jestem
blondynem o szarych oczach,wysoki-182 cm.,szczuply,waska i prostokatna
czaszka.Niestety aryjczykow o wygladzie w 100% Nordyckim jak moj, jest w Polsce
malo ( jakies 20% ),a w Szwecji Nordyckich aryjczykow jest zdecydowana
wiekszosc.
A Ja chce zyc i umrzec wsrod ludzi podobnych wygladem w 100% do Mnie ( inny
jezyk i germanskosc u Szwedow nie maja znaczenia,jezyka mozna sie
nauczyc ,mentalnosci sie nauczyc.... ).
Takze chyba jestem jedynym na tym forum ,ktory wyjezdza za granice nie dla kasy
ani nie przez jakies polityczno-rodzinne okolicznosci. Ale z pobudek
rasistowskich,ale nie agresywnych jak hitlerowcy.....( zreszta u Szkopow
jeszcze mniej Nordykow niz w Polsce,sprawdzalem dane.... ).
SZWECJO NADCHODZE !
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 19:21
      Gość portalu: Nordyk napisał(a):

> Co prawda jestem Zachodnim-Slowianinem a dokladnie mowiac Polakiem ,a nie
      > Polnocnym-Germaninem -Szwedem. Ale : mam urode tkzw. Nordycka . Jestem
      > blondynem o szarych oczach,wysoki-182 cm.,szczuply,waska i prostokatna
      > czaszka.Niestety aryjczykow o wygladzie w 100% Nordyckim jak moj, jest w Polsce
      >
      > malo ( jakies 20% ),a w Szwecji Nordyckich aryjczykow jest zdecydowana
      > wiekszosc.
      > A Ja chce zyc i umrzec wsrod ludzi podobnych wygladem w 100% do Mnie ( inny
      > jezyk i germanskosc u Szwedow nie maja znaczenia,jezyka mozna sie
      > nauczyc ,mentalnosci sie nauczyc.... ).
      >
      > Takze chyba jestem jedynym na tym forum ,ktory wyjezdza za granice nie dla kasy
      >
      > ani nie przez jakies polityczno-rodzinne okolicznosci. Ale z pobudek
      > rasistowskich,ale nie agresywnych jak hitlerowcy.....( zreszta u Szkopow
      > jeszcze mniej Nordykow niz w Polsce,sprawdzalem dane.... ).
      >
      > SZWECJO NADCHODZE !

haha jakbys to zrobil troche wczesniej w sam raz bys sie nadawal do sterylizacji
      tam u szwedow.
      • drapieznik Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 19:32
        Czy szwedzkiego mozna sie dobrze nauczyc? Powiedz nam o swoich przebojach z 77.
      • karelia Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 19:37
        nastapilo jakies duze nieporozumienie. Masz miec oczy niebieskie, nie szare.
        Moze kupisz sobie niebieskie szkla kontaktowe? Latwiej sie wtopisz w tlum.
        Ja, jag vill leva , jag vill dö i Norden.....
        Moze najpierw nauczysz sie hymnu szwedzkiego. Ale uwazaj, nie zawsze i
        wszedzie mozesz go spiewac w naszym kraju, bo bedziesz posadzony o .....
        hahaha rasistowskie odchylenia i mozesz miec nieprzyjemnosci.
        Pozdrawiam kandydata na Szweda , Hej K.wink))))
        • don2 Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 19:56

Ha ha ha ha - prowokacja oczywiscie.A jednoczesnie falszywy obraz swiata,tak
          typowy dla smarkatych oszolomow.koles Szwecja sama marzy by tam byli "NORDYCY"W
          tym zglupialym przez dziesiatki lat wladzy socjalistow kraju juz dawno nie ma
          czegos takiego.sami siebie wytepili przez mariaze w bliskich pokrewienstwach
          oraz liczne adopcje z azji i afryki i liberalna polityke w stosunku do
          cudzoziemcow.Kazdy ,kto nie leniwy produkowal dzieci ze szwedkami-zaczynajac na
          Polakach a konczac na dzikusach z dzungli kongolanskiej.Pokolenia
          jugoslawian,turkow ,kurdow itp zmienilo nie tylko obraz zycia w Szwecji ale i
          typ mieszkanca.Rdzenni szwedzi wyemigrowali do Ameryki lub na antypody-ci co
          zostali rozpili sie z rozpaczy i rezygnacji i jest im wszystko jedno.
          • _szwedka Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 20:11
            don2 napisał(a):

> Rdzenni szwedzi wyemigrowali do Ameryki lub na antypody-ci co
            > zostali rozpili sie z rozpaczy i rezygnacji i jest im wszystko jedno.

Hahaha Rdzenni szwedzi hahaha Pokaz mi takiego czy w Szwecji, w Ameryce czy na
            Antypodach. I pokaz mi tez rdzennego Polaka hehehe
            Nigdy nie zapomne akcji w Växsjö przed wielu laty hahaha. Skini z calej Szwecji
            sie zjechali zeby tam demonstrowac. Mieszkancy miasteczka sie wsciekli i dali im
            tak popalic ze policja musiala chronic ich do stacji bo pewnie by calo nie
            wyszli z tej opresji. Na drugi dzien we wszystkich gazetach byla fotka starszej
            kobiety ktora prala jednego z mlodziencow swoja torebka. On probowal ja skarzyc
            za pobicie ale prokurator umorzyl sledztwo. Szwedzi ha, oni sa pelni
            niespodzianek wink))

• ya_bolek Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 20:17
              Ja jestem rdzennym Polakiem. Znakomita mieszanka krwi Wilensko-Poznanskiej.

_szwedka napisał(a):

> don2 napisał(a):
              >
              > > Rdzenni szwedzi wyemigrowali do Ameryki lub na antypody-ci co
              > > zostali rozpili sie z rozpaczy i rezygnacji i jest im wszystko jedno.
              >
              > Hahaha Rdzenni szwedzi hahaha Pokaz mi takiego czy w Szwecji, w Ameryce czy na
              > Antypodach. I pokaz mi tez rdzennego Polaka hehehe
              > Nigdy nie zapomne akcji w Växsjö przed wielu laty hahaha. Skini z calej Szwecji
              >
              > sie zjechali zeby tam demonstrowac. Mieszkancy miasteczka sie wsciekli i dali i
              > m
              > tak popalic ze policja musiala chronic ich do stacji bo pewnie by calo nie
              > wyszli z tej opresji. Na drugi dzien we wszystkich gazetach byla fotka starszej
              >
              > kobiety ktora prala jednego z mlodziencow swoja torebka. On probowal ja skarzyc
              >
              > za pobicie ale prokurator umorzyl sledztwo. Szwedzi ha, oni sa pelni
              > niespodzianek wink))
              >

• ya_bolek Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 19:48
      Ja wcale nie twierdze, ze wierze ze ten post to nie sa jakies yaya, ale zalozmy.
      Co nam szkodzi.

Z Twojego postu wynika, ze potrzebujesz jakiegos poczucia wspolnoty? Zyc i umrzec
      wsrod ludzi "podobnych w 100%". Jesli tak, to wyglad nie ma wcale znaczenia. Czy
      slyszales, zeby ktos dobieral sobie przyjaciol, znajomych pod wzgledem wygladu?
      Ja nigdy. Piszesz, ze mozna sie nauczyc mentalnosci. Owszem, w tym sensie, ze
      mozna opanowac wszystkie reguly, nauczyc sie ich na pamiec zeby zachowywac sie
      jak ten Szwed czy Norweg, wycwiczyc jezyk i przy odpowiednim wygladzie bezblednie
      wtopic sie w tlum. Ale nie bedzie to zadne bycie Szwedem! Bedzie to udawanie
      Szweda. Da sie zrobic ale po co? Co chcesz przez to osiagnac? To juz lepiej
      udawac Greka. Aha i jeszcze jedno, coraz wiecej jest Szwedow naturalizowanych,
      czarnoskorych, sniadych, niskich, przysadzistych, krepych. Wiec moze nie byc tak
      latwo z tym wtopieniem sie w tlum.

> czaszka.Niestety aryjczykow o wygladzie w 100% Nordyckim jak moj, jest w Polsce
      >
      > wiekszosc.
      >
      > Takze chyba jestem jedynym na tym forum ,ktory wyjezdza za granice nie dla kasy
      >
      >
      > SZWECJO NADCHODZE !

• Gość: selma Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.ppp.get2net.dk 28.04.02, 21:39
        swinscy blondyni juz sa rzadko spotykani tutaj w Dani ,zostaly jakies
        niedobitki w wioskach na Jylland ,reszta siakas ciemna ,pomieszali sie chyba z
        Jugolami .
        • karelia Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 22:00
          czy te ciemne oczy moga klamac ? chyba nie...wink selmasmile
          • Gość: selma Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.ppp.get2net.dk 28.04.02, 22:46
            taa fajny kawalek Kareliowink)))),ja to nawet blondyna nigdy nie znalam, jakos
            mnie nie pociagaja jako faceci ,dobrze ze sa jeszcze inne narodowosci.ale
            pamietam kiedys na wczasach w Kolobrzegu jako 16-latka zakochalam sie w
            kierowniku stolowki -barczystym ,blondynie wyplowialym od slonca ,opalonym
            ktory nosil fartuch na gole cialo i klapki.
    • ninna Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych 28.04.02, 22:42
      Dodam jeszcze, ze istnieje odmiana ciemnych rodowych Szwedow. Nie przyjezdnych,
      ale ciemnych. Pochodza oni z polnocy Szwecji (nie Sami). Maja kanciata twaz, sa
      wysocy (jak Aryjczycy). Ale!! Maja ciemne wlosy, ciemniejszy kolor skory
      (podobny do wloskiej) A do tego maja albo stalowoszare oczy, albo tak chabrowe,
      ze ci szczeka opadnie...
      • Gość: Nordyk ISLANDIA IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.04.02, 23:05
        Tam tez wiekszosc mieszkancow to wysocy blondyni o szarych badz niebieskich
        oczach .Islandczycy jak Szwedzi to potomkowie Vikingow.
        Ale jednak wole Szwecje bo w Islandii nie ma takiej wspanialej przyrody jak w
        Szwecji ( lasow,duzych jezior ).A te Islandzkie gejzery,cieple zrodla i gory to
        mnie nie interesuja......
        Dunczycy i Norwegowie odpadaja ,tam wiekszosc to bruneci i
        brunetki.....niestety....
        Powiem Wam Forumowicze w sekrecie,ze najbardziej mnie podniecaja nie blondynki
        skandynawskie tylko RUDE germanki szwedzkie ( a jest ich tez troche,oj jest)....
        • _szwedka Re: ISLANDIA 28.04.02, 23:12

> Powiem Wam Forumowicze w sekrecie,ze najbardziej mnie podniecaja nie blondynki
          >
          > skandynawskie tylko RUDE germanki szwedzkie ( a jest ich tez troche,oj jest)...

Rude germanki szwedzkie hahahahahahaha Rudych tu jak na lekarstwo chyba ze
          farbowane hehehe Naturalnej rudej Szwedki jeszcze nigdy nie spotkalaqm.
          Oj Ty nordyk, chyba nic nie wiesz o Szwecji biedaku
          • Gość: Nordyk do szwedki IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 28.04.02, 23:27
            _szwedka napisał(a):

> Gość portalu: Nordyk napisał(a):
            >
            > > Powiem Wam Forumowicze w sekrecie,ze najbardziej mnie podniecaja nie blon
            > dynki
            > >
            > > skandynawskie tylko RUDE germanki szwedzkie ( a jest ich tez troche,oj jes
            > t)...
            >
            > Rude germanki szwedzkie hahahahahahaha Rudych tu jak na lekarstwo chyba ze
            > farbowane hehehe Naturalnej rudej Szwedki jeszcze nigdy nie spotkalaqm.
            > Oj Ty nordyk, chyba nic nie wiesz o Szwecji biedaku

Nie spotkalas bo Cie chyba kobiety nie interesuja ....zreszta rude Szwedki
            to 7% ich populacji.Widac nieuwaznie obserwujesz Szwedzkie zycie etniczne.
            Bylem trzy miesiace w miejscowosci Linkoping u znajomych Polonusow,oni mieli az
            dwie znajome : prawdziwe,niefarbowane rude Szwedki.A i na ulicach tez widywalem
            rude babeczki vikingowe.....))))
            Wstyd szwedko zeby tak siedziec w Szwecji i nie zauwazyc,nawet u fryzjera sie na
            rzadna taka nie nadzialas ?
            • _szwedka Re: od szwedki 28.04.02, 23:34
              no i ja myslalam ze jestem spostrzegawcza atu mi rude szedki kolo nosa lataja
              i ich nie widze.
              Nie, u fryzjera nie widze gdyz zamawiam wizyte u mojej pani na godzine i
              zadnych kolejek tam nie ma.
              Musze pogratulowac. Ja tu jestem 20 lat i nie zauwazylam tej rude spolecznosci
              hihihi
              • Gość: Nordyk Re: od szwedki IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 10:43
                Szwedko piszesz u mojej pani . To kim tam jestes ? sluzaca ? Jak kiedys
                pokojowki u Pana Dziedzica ?
            • cornio Re: do palanta glupiego 28.04.02, 23:37

Sluchaj ty debilu malomiasteczkowy, skoncz bo juz nanudziles
              wystarczajaco.masz porypane w tej nastoletniej glowie.proponuje bys przeniosl
              sie na forum "oblesne ,niewyzyte malolaty"
              • Gość: Nordyk Re: do palanta glupiego-cornio IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 10:49
                cornio napisał(a):

>
                > Sluchaj ty debilu malomiasteczkowy, skoncz bo juz nanudziles
                > wystarczajaco.masz porypane w tej nastoletniej glowie.proponuje bys przeniosl
                > sie na forum "oblesne ,niewyzyte malolaty"

Oblesnym i glupim malolatem to byles ty skurwysynu jak twoja matka-kurwa cie
                jeszcze chowala. Pozniej wyjechales smieciu i smierdzisz za granica.....)))))))
        • Gość: 1szlachc Grenlandia bilet w jedna strone IP: *.bredband.skanova.com 29.04.02, 01:45
          Innuici,eskimosi, bedziesz im krolowal,sport narodowy wyjadanie sobie nawzajem
          wszy.
          Australia tez potrzebuje wzorcow rasowych, ale z przydatnym zawodem.

• Gość: Nordyk brudasie pseudo-szlachc1 IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 10:52
            Gdzie ty kurwo meska niedomyta bez wyksztalcenia mozesz sie wypowiadac na takie
            tematy jak Grenlandia ? Swinie pasales ,gowno masz zamiast mozgu i zero
            wiadomosci o swiecie. Tacy jak ty sa jak muchy moga co najwyzej zazrec gowno
            wypruznione przez takich jak Ja czyli ludzi. Prawa do czlowieczenstwa ci chamie
            nie myty nie daje.....)))))) I zmien nick wiesniaku...)))
        • Gość: mysz Re: ISLANDIA IP: *.ab.hsia.telus.net 29.04.02, 16:02
          Powstrzymaj sie z wyjazdem z Polski, jedz na Kaszuby- tam 90% spoleczenstwa
          mrugac bedzie do Ciebie zalotnie bialymi rzeskami.
        • klaidua2 Re: Islandia 31.07.13, 11:38
          Zapraszam na fajnego bloga o WorkCampie na Islandii - mojworkcamp.besaba.com/ wink
    • Gość: theend Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.nas.onetel.net.uk 28.04.02, 23:52
      kup sobie trzech murzynow i chalupe w bieszczadach...bedzie was 100%

• macant Nordyk 28.04.02, 23:58
        Nic tak nie porawi ci poczucia przynaleznosci do czystej rasy nordyckiej jak
        napicie sie spirytusu. Zwracaj uwage na oddech bo sie zadlawisz gamoniu.

Brakuje ci wyraznie wszystkich klepek pod sufitem.
        • Gość: Nordyk macant ty zawszony pedale IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 10:56
          Zajmij sie lepiej grzebaniem rekami we wlasnej dupie ty pedale. A na temat
          Szwecji sie nie wypowiadaj kurwo-synu.....)))))
          • macant A do tego Nordyk 30.04.02, 00:43
            widac wyraznie twoj wyraznie oslabiony stan zdrowia psychicznego. To co piszesz
            to kwalifikuje cie do przyjecia do Tworek poza kolejnoscia.

Nie unos sie tak bardzo bo cie szlag trafi i bedziemy cie mieli na summieniu,
            szczylu.

• _szwedka Bieszczady 29.04.02, 00:06
        Gość portalu: theend napisał(a):

> kup sobie trzech murzynow i chalupe w bieszczadach...bedzie was 100%
        >
        Tylko nie Bieszczady. Nie chce ich zasmiecac takimi oto. Lepiej na Madagaskar z
        nim.

• Gość: )))))))) Re: Bieszczady IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 10:47
          _szwedka napisał(a):

> Gość portalu: theend napisał(a):
          >
          > > kup sobie trzech murzynow i chalupe w bieszczadach...bedzie was 100%
          > >
          > Tylko nie Bieszczady. Nie chce ich zasmiecac takimi oto. Lepiej na Madagaskar z
          >
          > nim.
          >

A czy nie wystaczy szwedko ,ze juz zasmiecilas swoja osoba ten ladny Nordycki
          kraj jakim jest Szwecja ? Przeciez takie jak ty kocmoluchy co tam tylko sie
          wysluguja przy zmywaniu kibli i podlug u panstwa ,przynosza wstyd Polsce ! I z
          tad te o Polkach plotki na Zachodzie,ze to dziwki i brudasy do najnizszych
          robot.....)))
          • _szwedka Powrot goszysty 29.04.02, 11:09
            Tak sadzilam ze to Ty goszysto czy jak ci tam i te watki to zeby nas
            sprowokowac. O to mi chodzilo zebys ujawnil swoje oblicze i to zrobiles.
        • topiel Re: do autora 29.04.02, 10:58
          Wyglada na to, ze plynie w tobie szwedzka krew, jestes zapewe produktem
          szwedzkich wypadow do szczecinskiej Bajki, gdzie twoja mac spedzila pewna czesc
          swojego zycia.

• Gość: Nordyk Psudo-Polacy : bruneci i brunetki to popluczyny po IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.02, 11:03
      ...Ruskich i Zydach. Prawdziwi Polacy byli zawsze blondynami jak Szwedzi.
      Dopiero po setkach lat mieszania sie Polakow z ludnoscia Ruska (
      Bialorusini,Ukraincy,Rosjanie ) oraz z diaspora Zydowska ( 3 miliony przed
      wojna ) narobilo sie tych pseudo-Polakow ,w rzeczywistosci popaprancow i
      mieszancow. Jak jakis Polak to brunet lub brunetka to znaczy,ze to popapraniec
      po Kacapach albo Zydkach.
      Na tym forum az sie roi od tych smieci czarniawych.......)))
      • Gość: miranda Re: Psudo-Polacy : bruneci i brunetki to popluczyny po IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.04.02, 12:41
        Jako prawdziwa Polka, jestem za!! Wszystkie mieszańce won!! Murzyni do
        Mongolii, Angole do Angoli, Wariaci do Walii, Żydzi na Żuławy.
        Niech panuje porządek rasowy wszędzie...........
        Ale będzie nudnosad((
    • Gość: Berta Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.hkn.g.bonet.se 29.04.02, 22:24
      Szwedki sa farbowane na czerwono, maja krotkie wlosy, grube d....sa ohydne,
      przynajmniej tu w Goteborgu, taki proletariat. Faceci niscy, tegawi z
      czerwonymi twarzami, wsrod nas Polek jest wiecej wysokich i szczuplych,
      niebieskookich dziewczyn, przynajmniej w tej nieco mlodszej generacji ( od 38
      lat w dol) reszta jest wymieszana z ciemnoskorymi mieszkancami Szwecji.
    • Gość: ADI-GBG Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.telia.com 29.04.02, 23:18
      A pozwolenie i papiery masz???

• Gość: Wikul Re: Przenosze sie do Szwecji z pobudek rasowych IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 00:27

>
      > wiekszosc.
      >
      >
      >
      > SZWECJO NADCHODZE !

Prostokatną czaszkę masz powiadasz a co w tej prostokątnej czaszce - pustka.
      Dobrze że uprzedziłeś Szwecję że przyjeżdżasz, może zdążą przygotować ci wizytę
      u psychiatry. Nie trać nadzieji, są gorsze choroby.
      PS.Zachodni Słowianie to Serbo - Łużyczanie.
      • macant O jezu 30.04.02, 00:46
        skad tam Jugole na Slasku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka