Gość: theend IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:20 ja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:21 Gość portalu: theend napisał(a): > ja.. kibicuje Senegalowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:22 zapraszam do wspolnego ogladania meczo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:26 przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie..czy jestem zly? czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:49 Gość portalu: theend napisał(a): > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie..czy jestem zly? > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niezly pedzio..francuz chyba..czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend4 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:24 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie..czy jestem > zly? > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niezly > pedzio..francuz chyba..czy co? cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc siue z nimi tez lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:25 Gość portalu: theend4 napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie..czy j > estem > > zly? > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niezly > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc siue z nimi tez > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. no 1:0+ karny nie odgwizdany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend8 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:26 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: theend4 napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie.. > czy j > > estem > > > zly? > > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? > > > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niezly > > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc siue z nimi > tez > > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. > > no 1:0+ karny nie odgwizdany.. kurwa..chlopaki o co wam chodzi..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:27 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: theend4 napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubicie.. > czy j > > estem > > > zly? > > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? > > > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niezly > > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc siue z nimi > tez > > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. > > no 1:0+ karny nie odgwizdany.. tzn 1:1 ..obrazkow nie odkryjemy..hahihe..HEY.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend17 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:29 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: theend4 napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie lubi > cie.. > > czy j > > > estem > > > > zly? > > > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy co? > > > > > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu niez > ly > > > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > > > > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc siue z > nimi > > tez > > > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. > > > > no 1:0+ karny nie odgwizdany.. > > tzn 1:1 ..obrazkow nie odkryjemy..hahihe..HEY.. jestes Slowacki kupo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:30 Gość portalu: theend17 napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend4 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mnie nie > lubi > > cie.. > > > czy j > > > > estem > > > > > zly? > > > > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? czy c > o? > > > > > > > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener senegalu > niez > > ly > > > > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > > > > > > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprzyc si > ue z > > nimi > > > tez > > > > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. > > > > > > no 1:0+ karny nie odgwizdany.. > > > > tzn 1:1 ..obrazkow nie odkryjemy..hahihe..HEY.. > > jestes Slowacki kupo? nie kurwa..slinie sie..poczatek konca..ja pierdole.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karelia Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 10:42 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: theend17 napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: theend4 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > > > > > > > > > przeciez ja Was tak strasznie lubie..dlaczego mni > e nie > > lubi > > > cie.. > > > > czy j > > > > > estem > > > > > > zly? > > > > > > > czy co? prymitywny? czy co? raza Was wulgaryzmy? > czy c > > o? > > > > > > > > > > > > 0:1..to nic..wygraja..choc..tak nawiasem to trener sen > egalu > > niez > > > ly > > > > > > pedzio..francuz chyba..czy co? > > > > > > > > > > cos Ty ..to dzisiejsze czasy..kobiety lubia pedalow..pieprz > yc si > > ue z > > > nimi > > > > tez > > > > > lubia..kiedy okazuje sie ze ci nimi nie sa.. > > > > > > > > no 1:0+ karny nie odgwizdany.. > > > > > > tzn 1:1 ..obrazkow nie odkryjemy..hahihe..HEY.. > > > > jestes Slowacki kupo? > > nie kurwa..slinie sie..poczatek konca..ja pierdole.. czyzby 2:1 ..moj sasiad nie wrzeszczy /..pieprzy zone..czasem sasiadke..fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 10:46 a moze on bije zone..co myslisz ???????????..merlot czy wyrywamy chwasty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekniety Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 10:49 Gość portalu: szwedka napisał(a): > a moze on bije zone..co myslisz > ???????????..merlot czy wyrywamy chwasty??? jak se poscielesz tak se wyspiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: five minutes to kick-off 16.06.02, 10:57 ZLODZIEJ NA NECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend74 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 10:59 karelia napisał(a): > ZLODZIEJ NA NECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! ty i reszta za przestepstwo...pierdniecie.. czy ja czy kto czy psy czy snu..faza zero..szach-mat..musisz odejsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi28 Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 11:03 Gość portalu: theend74 napisał(a): > karelia napisał(a): > > > ZLODZIEJ NA NECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ty i reszta za przestepstwo...pierdniecie.. > czy ja czy kto czy psy czy snu..faza zero..szach-mat..musisz odejsc.. hej ..74 to Twoj rozmiar czy centymetry? niepotrzebni moga odejsc ..ale lepiej jak zosraka..bo stajesz sie niepotrzebny..czy znacie wiecej paradoksow..i bez linkow ..bo napiszemy historie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odcien Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 11:04 Gość portalu: sexi28 napisał(a): > Gość portalu: theend74 napisał(a): > > > karelia napisał(a): > > > > > ZLODZIEJ NA NECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > ty i reszta za przestepstwo...pierdniecie.. > > czy ja czy kto czy psy czy snu..faza zero..szach-mat..musisz odejsc.. > > hej ..74 to Twoj rozmiar czy centymetry? > niepotrzebni moga odejsc ..ale lepiej jak zosraka..bo stajesz sie > niepotrzebny..czy znacie wiecej paradoksow..i bez linkow ..bo napiszemy histori > e.. nacpalas sie dziewczynko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strofa Re: five minutes to kick-off IP: 213.78.106.* 16.06.02, 15:59 Gość portalu: odcien napisał(a): > Gość portalu: sexi28 napisał(a): > > > Gość portalu: theend74 napisał(a): > > > > > karelia napisał(a): > > > > > > > ZLODZIEJ NA NECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > ty i reszta za przestepstwo...pierdniecie.. > > > czy ja czy kto czy psy czy snu..faza zero..szach-mat..musisz odejsc.. > > > > hej ..74 to Twoj rozmiar czy centymetry? > > niepotrzebni moga odejsc ..ale lepiej jak zosraka..bo stajesz sie > > niepotrzebny..czy znacie wiecej paradoksow..i bez linkow ..bo napiszemy hi > stori > > e.. > > nacpalas sie dziewczynko? jeden sie juz zrzygal..starczy? starczy ci tepy huju teh nedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 16:04 ALE SMIERDZISZ TY CIOTO... jak PIZDOLINA ktorej sie nie myje... ty smierdzacy szczylu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odwal sie od tego forum........... bo Ci dupe rozwierce !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiertara Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: 213.78.106.* 16.06.02, 16:06 Gość portalu: theend napisał(a): > ALE SMIERDZISZ TY CIOTO... jak PIZDOLINA ktorej sie nie myje... ty smierdzacy > szczylu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odwal sie od tego forum........... bo Ci dupe > rozwierce !!!!!!!! wiesz ..co mnie mozesz..HEY..tak latwo tego co napisane nie wykasujesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy BYL SOBIE CHAM co zwal sie the end.....!!!!!!!!!!! IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 16.06.02, 16:05 i wszyscy mu w dupsko ladowali~!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: BYL SOBIE CHAM co zwal sie the end.....!!!!!!!!!!! IP: 213.78.106.* 16.06.02, 16:08 Gość portalu: yhy napisał(a): > i wszyscy mu w dupsko ladowali~!!!!!!!!!!!!!! wzial to za dobra monete..i upiekl sobie pieczen z glupoty.. ty nie umiesz gotowac..albo zawrzales..ja do slinienia nic nie mam..tylko nie bede poezja odpowiadal na twoje zasranie .. Odpowiedz Link Zgłoś