jajecznica1 Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 06:48 jakim milionerem w polish zl czy w pesos ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 07:47 W brzyliskich wongach! To czlowiek "sukcesu", durniu ... 2 jajka i Boczek? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 11:26 Don jest milionerem w funtach angielskich . Why??? bo nie opier...sie jak oborovy w pegeerze tyklo zapier....jak mrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 11:27 dla jasnosci: opier...= opiernicza zapier...= zapiernicza to tak, gwoli wyjasnienia, gdyby pod zlobem nie bylo sliwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dlaczego Don jest milionerem? IP: 62.246.101.* 23.06.02, 11:34 oborovy napisał(a): .......... Typowa Polska! Wtykanie nosa do cudzej szafy... Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 19:44 Karelia a dlaczego ty nie jestes Milionerem ?? - widocznie opierdalasz sie wrobocie tak samo jak "oborowy "!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 19:46 niw jestem milioneremdlatego, ze jstem polmilionerem. W wieku Dona bede calym milionerem. Jajecznico warta trzy pensy, eeeee i tak nie zalapiesz o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 19:51 Smutna jest dola bylego milionera.od 1 stycznia trudno byc milonerem w Euro. 1 euro = 166,3 pesetas.Na to za pozno zaczynalem.bo bylem taki glupi jak ty !! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Dlaczego Don jest milionerem? 23.06.02, 20:01 Nawet sobie nie mozesz wyobrazic jaka ja bylam glupia, tego nawet po ciemku nikomu nie bede opowiadac, bo bym sie zrobila czerwona , nomen omen, jak burak. Odpowiedz Link Zgłoś
chybki Re: Oborowy to Don2 26.06.02, 21:21 Cos chciales powiedziec? Zaklocenia na linii? DON to rowny gosc, chociaz ma juz swoje lata (podobnie jak Karelia) ... Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Do chybki 03.07.02, 16:19 chybki napisał(a): > Cos chciales powiedziec? Zaklocenia na linii? > DON to rowny gosc, chociaz ma juz swoje lata (podobnie jak Karelia) ... Fajnie sie czyta twoje posty. Widac ze sa pisane przez czlowieka madrego i odpowiedzialnego. Zycze powodzenia, spelnienia planow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś