Gość: kierowca IP: 134.65.105.* 24.06.02, 14:01 z Monachium o godz 12 - dnia 11 stego lipca do W-wy Z W-wy bardzo rano 20 lub 21 lipca (dwa miejsca) samochod osobowy sredniej wielkosci copestello@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca do dona IP: 134.65.105.* 24.06.02, 15:07 Drogi Donie do Pl. nic nie wioze, poza swoja rodzina. Bagaz to torba z rzeczami dzieci -jada na miesiac a ja wracam po 10 dniach. Moj bagaz na 10 dni: 5 par skarpet, 5 par bielizny ,2 pary spodni, 5 koszul 1 sweterek, 1 parasolek, z Polski wioze: nieduza zone , 2 makowce, kilo kapusty, 2 kilo bigosu, kilo kielbachy, lazienkowa nascienna suszarke elektryczna do bielizny i jak sie da kupic -duzy klosz do lampy ktora mi syn zbil w trakcie zabawy ... zaspokoilem ciekawosc? a Ty chcesz sie zabrac? bede tez w Barcelonie ... tylko nie jade prosto do Monachium, troche okrezna droga ... Odpowiedz Link Zgłoś
don555 Re: do dona 24.06.02, 18:00 Aaa, szacuneczek. Chodzilo mi zeby sie dorzucic do tego towaru z gotoweczka. Barcelona, kiedy bedziesz i jak ktoredy wracasz? Styro, gdzie jestes? Potrzebujesz fure? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: wolne miejsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.06.02, 20:48 A zaplate pobieracie gotowka czy moze byc w naturze? Chetnie dam zadupcyc w ramach rekompensaty za podwiezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: wolne miejsce IP: *.sympatico.ca 24.06.02, 21:06 Gość portalu: jagna napisał(a): > A zaplate pobieracie gotowka czy moze byc w naturze? > Chetnie dam zadupcyc w ramach rekompensaty za podwiezienie. Po miescie z narodowa flaga latasz, do kosciola chodzisz, a tu takie glupoty wypisujesz. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś