Dodaj do ulubionych

Usa - Kanada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:15
Witam. Mam zielona karte i bialy paszport, obecnie jestem w polsce, wybieram
sie do siostry do Kanady. Pytanie: czy moge bez zadnego problemu leciec do
Kanady (bez zalatwiania wizy kanadyjskiej), i czy moge wyleciec bezposrednio
z polski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Usa - Kanada IP: *.sympatico.ca 15.04.05, 12:19
      Niestety nie wiem co to jest bialy paszport (UE?) ale wydaje mi sie, ze
      powinnas miec wize tak jak dotychczas.
      • Gość: qwe Re: Usa - Kanada IP: *.nc.us.ibm.com 15.04.05, 12:23
        nie odpowiadaj na posty tego debila z polski ..to kretyn
        • Gość: schizo Re: Usa - Kanada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:35
          Mój drogi qwe!
          Jak sądzisz, dlaczego ta dziewczyna, która grzecznie zapytała na forum, teraz
          czytając twoja wypowiedź jest troszeczkę zdziwiona?
          Bo zdziwiona byc musi!
          Przypomina mi sie kawał o żołnierzu, któremu kojarzy sie wszystko z jednym - z
          cipą. W twoim przypadku jest podobnie.
          Uważaj! Neoplus w natarciu!
          smile)))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: qwe Re: Usa - Kanada IP: *.nc.us.ibm.com 15.04.05, 13:00
            Czy ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Naprawde nie
            widzisz ze cos z toba jest "nie tak" ? Dam ci dobra rade..idz do psychiatry ...
            • Gość: Stefan_Mexico Re: Usa - Kanada IP: *.block.alestra.net.mx 15.04.05, 13:17
              Co sie czepiasz dziewczyny koltunie??? Kulturalnie sie pyta, a ty ja obrazasz
              cwoku! Ciebie trzeba zaprowadzic, ale nie do psychiatry, tylko do obory, tam
              twoje miejsce tluku.

Zamiast wysylac wszystkich do psychiatry zacznij sie manier uczyc krztuniu!
              • Gość: w Re: Usa - Kanada IP: *.nc.us.ibm.com 15.04.05, 13:25
                Mietek..widze ze ty nic nie rozumiesz...wracaj to tych swoich slumsow i napij
                sie tequila...
                • Gość: Stef_Mexico Re: Usa - Kanada IP: *.block.alestra.net.mx 15.04.05, 14:09
                  skad i dokad mam wracac, Wacus????

Idz sobie lepiej zjedz hamburgera, niech ci skleroza wejdzie jeszcze bardziej w
                  lepetynke, a nie czepiaj sie mnie.
                • Gość: Stef_Mexico Re: Usa - Kanada IP: *.block.alestra.net.mx 15.04.05, 14:11
                  A od moich slumsow to sie odczep, wole skromniej byle z normalnymi ludzmi, a
                  nie zulami o mentalnosci cinkciarza.
      • Gość: Aga Re: Usa - Kanada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:38
        Widze ze pan z nc.us.ibm.com ma jakies kompleksy sam jest polakiem a
        jednoczesnie wysmiewa wszystko co jest zwiazane z polska, jak juz nie czujesz
        sie polakiem to po co wchodzisz na forum poloni. Nie wiem co w moim pytaniu
        bylo dziwnego ze odrazu zostalam zaatakowana. Jak nie znasz odpowiedzi na
        pytanie to przynajmniej nie zniechecaj tych co prubuja pomuc odpowiadajac.
    • Gość: VIP-1 no to sie duzo dowiedzialas, hehehe IP: *.cne / 200.44.58.* 15.04.05, 14:21
      ale nich twa cierpliwosc nagrodzona bedzie

mozesz

poczytaj "Visitor Visa Exemptions"
    • Gość: Szkocik Do Kanady tylko z paszportem w kratkie! IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.05, 17:56
      • bruno5 Re: Do Kanady tylko z paszportem w kratkie! 15.04.05, 20:45
        Do Kanady musisz miec wize w polskim paszporcie ktory jedynie posiadasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka