marsjanek 03.07.02, 16:48 grasujacy pod roznymi nikami? Czyzby go odlaczono od sztucznej nerki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: gdzie jest don 03.07.02, 20:33 ja juz nie wiem , co mam myslec? Jest DON - niedobrze, nie ma DONA - niedobrze. To kiedy bedzie dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
mineta123 Re: gdzie jest don 03.07.02, 20:37 karelia napisał(a): > ja juz nie wiem , co mam myslec? Jest DON - niedobrze, nie ma DONA - > niedobrze. To kiedy bedzie dobrze??? Masz calkowita racje . Jednak mozna spotkac Polakow trzezwo myslacych jest ich bardzo malo.Ty za swoje komentarze powinnas zostac profesorem tego forum Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: gdzie jest don 03.07.02, 21:15 a dzieki stokrotne panie Minowski, ze zglaszasz moja kandydature. Oczywiscie masz na mysli tytul profesora zwyczajnego nadanego w trybie nadzwyczajnym w bardzo zwyczajnym dniu na na dzwyczajnej sesjii Phorum po zwyczajnym obiedzie przez nadzwyczajnych ludzi typu DON ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: gdzie jest don 03.07.02, 22:15 donnn ktos cie poszukuje, stesknil sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend) Re: gdzie jest don IP: 213.78.120.* 03.07.02, 22:50 karelia napisał(a): > donnn ktos cie poszukuje, stesknil sie bardzo Karelia..nie wypada mowic 'ktos' o sobie..niewiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
lowczy Re: Who cares? 04.07.02, 00:12 you don't bo zaraz zcznie cie znowu molestowac Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Co z don kichotem ??? 04.07.02, 07:39 Karelia !!! - daj mu wreszcie dupy i bedzie spokoj na Forum !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś