Dodaj do ulubionych

Po co gadacie z debilami?

05.07.02, 07:00
aniutek, maz, odpowiadac takim glupkom jak ci, co sie tu ostatnio kreca, to
tylko woda na ich mlyn. Nikt na nich w realu nie zwraca uwagi,wiec otrzymanie
jakiejkolwiek odpowiedzi na Forum to dla nich szczescie najwyzsze! Ktos sie do
nich odezwal, hurra!!!! A ze zamiast neuronow maja spermatozoidy, taki juz ich
los, mutantow nieszczesnych i nie naszym zadaniem jest ich wychowywac.

aniutek, Twoj problem to ze jestes atrakcyjna babka - inaczej zaden z tych
chujaszczykow by sie do Ciebie nie odezwal. To jak w szkole - ladnym
dziewczynom chlopcy zawsze podstawiali nogi i ciagneli za warkocze. Zachowanie
galetika i jemu podobnych nie wyszlo poza trzecia klase wiejskiej podstawowki.
Dosiegnac nie moga, w bezradnej zlosci chociaz probuja opluc.

Zycze wszystkim normalnym tego Forum fajnego weekendu

Luiza-w-Ogrodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: maz Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.arach.net.au 05.07.02, 07:06
      Oczywiscie masz racje z tym dodatkiem ze to SA gnojki z drugiej-trzeciej klasy
      szkoly podstawowej ,ktorzy sie w ten sposob onanizuja.
      Udanego weekendu zycze.
      • dundee_girl Re: Po co gadacie z debilami? 05.07.02, 07:11
        Dokladnie, ignorowac pajacow i tyle.
        • Gość: maz Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.arach.net.au 05.07.02, 07:13
          A co ciekawego robicie w weekend dziewczyny ???????
          • luiza-w-ogrodzie plany weekendowe 05.07.02, 07:23
            W sobote rano plywanie i house-hunting a po poludniu na reszte weekendu wynosze
            sie do znajomych na Manly. Moze sie zalapie na abseiling albo plywanie w
            oceanie albo na zaglowke, a juz na pewno na dobre jedzenie i interesujace
            konwersacje...

A Ty maz - jakie plany?

Pozdrawiam
            Luiza-coraz-blizej-weekendu

• dundee_girl Re: plany weekendowe 05.07.02, 07:32
              A ja nie wiem, mam bilety na mecz Knights-ow ale footballu nie znosze, ale z
              drugiej strony ten Andrew Jones .... mniambig_grin
              • Gość: maz Re: plany weekendowe IP: *.arach.net.au 05.07.02, 07:39
                Moje plany ??????
                Niestety wcale nie ciekawe i tylko z zazdroscia w oku moge poczytac o Waszych.
                Jutro z rana czeka mnie jeszcze troche siedzenia na kompo ,a pozniej
                moja lepsza polowa juz ulozyla taaaaaka liste robot kolo domu ze niewiem czy
                choc od polowy uda mi sie wymigac
    • Gość: ozpol Bo glupote nalezy tepic!!! IP: 202.95.92.* 05.07.02, 07:43
      luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> aniutek, maz, odpowiadac takim glupkom jak ci, co sie tu ostatnio kreca, to
      > tylko woda na ich mlyn. Nikt na nich w realu nie zwraca uwagi,wiec otrzymanie
      > jakiejkolwiek odpowiedzi na Forum to dla nich szczescie najwyzsze! Ktos sie do
      > nich odezwal, hurra!!!! A ze zamiast neuronow maja spermatozoidy, taki juz ich
      > los, mutantow nieszczesnych i nie naszym zadaniem jest ich wychowywac.
      >
      > aniutek, Twoj problem to ze jestes atrakcyjna babka - inaczej zaden z tych
      > chujaszczykow by sie do Ciebie nie odezwal. To jak w szkole - ladnym
      > dziewczynom chlopcy zawsze podstawiali nogi i ciagneli za warkocze. Zachowanie
      > galetika i jemu podobnych nie wyszlo poza trzecia klase wiejskiej podstawowki.
      > Dosiegnac nie moga, w bezradnej zlosci chociaz probuja opluc.
      >
      > Zycze wszystkim normalnym tego Forum fajnego weekendu
      >
      > Luiza-w-Ogrodzie

Luizo - rozumie frustracje ale to jest "zycie" Internetu. Ja uwazam ze glupote
      nalezy tepic - bo nasze polskie powiedzenie "Glupiemu ustap" spowodowalo to co
      sie dzieje na forum, ale nie nalezy uzywac ich jezyka i poprostu ladnie i
      kuluralnie obruzgac, moze zalapia sie i czegos naucza. Inaczej to nie bedzie
      sensu wchodzic na to forum.
      • luiza-w-ogrodzie Re: Bo glupote nalezy tepic? raczej ignorowac 05.07.02, 07:57
        Tu sie z Toba nie zgadzam, ozpol - glupoty na Internecie nie da sie wytepic,
        nalezy ja ignorowac.

Glupki nie dlatego siedza tutaj, ze sie ich nie tepi, ale dlatego, ze zawsze
        znajda kogos, kto sie do nich odezwie. I wszystko im jedno, czy odezwie sie
        pozytywnie, czy negatywnie, byle pretekst jest dobry zeby bluzgac. Jedyna
        metoda zeby ich wytepic to sie do nich nie odzywac.

Zapytaj byle psychologa specjalizujacego sie w remote abuse (telefon, Internet,
        listy). Ci, ktorzy maja rozrywke z dokuczania i przesladowania innych zywia sie
        emocjami swoich ofiar. Zaglodzmy ich!

Pozdrawiam zmierzajac w strone mojego samochodu... a potem domu... a potem CD
        pod tytulem "Gedida"...
        Milego weekendu, ozpol. Jakby co, pisz na priva, zajrze do poczty dzis
        wieczorem.

Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: PawelD Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 05.07.02, 09:11
      luiza - piatka!

pozdrowienia (dla aniutka tyz)
      smile)))))))
      P.
      • luiza-w-ogrodzie Re: Po co gadacie z debilami? 05.07.02, 11:56
        Pawel wink

Luiza-w-Ogrodzie
    • pajacyk2 Re: Po co gadacie z debilami? 05.07.02, 14:59
      Anyuta, nie daj siem omamic tym zaklamanym pocieszycielom. Som oni warci
      dokladnie tyle samo jak ci co ciem od grubasow wyzywajom.
      Nawet jakbys byla 3xgrubsza to bendom ci mowic, ze jestes super laska-ot tak,
      zeby siem pokazac z lepszej strony-szczegolnie wirtualnie, gdy to nic nie
      kosztuje, hi.
      • Gość: .. .. .. Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.sympatico.ca 05.07.02, 15:12
        pajacyk2 napisał(a):

> Anyuta, nie daj siem omamic tym zaklamanym pocieszycielom. Som oni warci
        > dokladnie tyle samo jak ci co ciem od grubasow wyzywajom.
        > Nawet jakbys byla 3xgrubsza to bendom ci mowic, ze jestes super laska-ot tak,
        > zeby siem pokazac z lepszej strony-szczegolnie wirtualnie, gdy to nic nie
        > kosztuje, hi.

Pajacyk, jestes perfidny podzegacz. Smietanka dobroci i
        kultury Foruma sie wpisala w tym watku, a Ty taki teskt.
        Fe! Przesadna szczerosc nie jest mile widziana.
        • szmer pajacyk2 05.07.02, 16:54
          to tak jakbym ja tobie powiedziala ze jestes wspanialym, wysokim
          intelektualista o tajemniczym spojrzeniu zamist nazwac prawde po imieniu ze
          jestes malym grubym skurwysynskim zgredem, a nawet pedalem, ktory zna kilka
          hasel barowych po hiszpansku, nie? Obie charakterystyki mnie nic a nic nie
          kosztuja. Wybierz zobie te ktora ci odpowiada, smieciu ludzki. hi
          • pajacyk2 Re: pajacyk2 05.07.02, 18:54
            Drapiezniku, nie gniewam siem. Rzeczywiscie tak piszem na jakom wyglondam:
            jestem tlustawym lysiejacym kurduplem z silnym hiszpanskim akcentem.

Mam dla ciebie wiadomosc, przewiduje ze w ciagu najblizszych 5-10 lat
            dostaniesz calkowitego pierdolca i wylondujesz w wariatkowie. W sumie glupia
            starosc.
            • jot-23 Re: pajacyk2 05.07.02, 19:08
              pajacyk2 napisał(a):

> Drapiezniku, nie gniewam siem. Rzeczywiscie tak piszem na jakom wyglondam:
              > jestem tlustawym lysiejacym kurduplem z silnym hiszpanskim akcentem.
              >
              > Mam dla ciebie wiadomosc, przewiduje ze w ciagu najblizszych 5-10 lat
              > dostaniesz calkowitego pierdolca i wylondujesz w wariatkowie. W sumie glupia
              > starosc.

eeerr... pudlo? haha ja tez mam problemy ostatnio
              • pajacyk2 Re: pajacyk2 05.07.02, 19:13
                Wlasnie przeczytalam, ze wrocil Kolodko i jeszcze jakies zmiany w rzadzie.
                • szmer Re: pajacyk2 05.07.02, 19:42
                  ??? pajacyk2, przeciez wyraznie podalam dwa wybory i teraz juz sama nie wiem
                  kim ty jestes... Mam do ciebie prosbe o moim zajeciu tego lata. Szukam zajecia
                  jako kelnerka w okolicach Vélez-Málaga in Southern Spain. Czy mozesz udzielic
                  mi porady jak sie zabrac do tego? Miejsce wybralam bo po poludniu chce malowac
                  i robic krotkie filmy ktore mam zamiar sprzedawac w Polsce.

• don2 Re: pajacyk2 05.07.02, 20:40
                    szmer napisał(a):

> ??? pajacyk2, przeciez wyraznie podalam dwa wybory i teraz juz sama nie wiem
                    > kim ty jestes... Mam do ciebie prosbe o moim zajeciu tego lata. Szukam zajecia
                    > jako kelnerka w okolicach Vélez-Málaga in Southern Spain. Czy mozesz udzielic
                    > mi porady jak sie zabrac do tego? Miejsce wybralam bo po poludniu chce malowac
                    > i robic krotkie filmy ktore mam zamiar sprzedawac w Polsce.
                    >
                    >
                    >

zamiast pedzla ,wez mlotek i stuknij sie w glowe ! A w tej po angielsku na plskim
                    forum hiszpanii poludniowej kelnerzy pracuja caly dzien.malowac i filmy krecic
                    to mozesz w marzeniach.jeszcze tak dobrze nie ma by ktos kogos dla jego wygody i
                    to nielegalnie do pracy przyjmowal.Polskie szukanie pracy:kiedy chce ,jak mi
                    pasuje i za duze pieniadze ! Pracownicy jestescie ho ho .
                    • szmer Re: pajacyk2 05.07.02, 21:58
                      Don2,

Stokrotne dzieki, Don2. Mimo twojego ostrego stylu pisania zrozumialam co
                      chciales mi powiedziec. Krotko mowiac, niemozliwe jest znalezienie pracy
                      na 'kilka godzin' dziennie, nie? Tego nie wiedzialam. Wyobrazalam sobie, ze do
                      piatej pracuje a potem kamerki w reke i w plener. Widzisz, mnie chodzi nie tyle
                      o pieniadze w Hiszpanii tylko w Polsce i chce sprzedawac krotkie reportaze
                      filmowe na dyskach CD albo przez download. Przez download to kazdy zaraz
                      skopiuje i po pieniadzach, a przez CD Rom to nie jest takie oczywiste, chociaz
                      jak sie ktos uprze to i tego dokona.

Dobrze, a jaki sposob dojazdu w te okolice uwazasz za najbardziej ekonomiczny?
                      Bede miala podstawowa kase ze soba no i troche przycisne pasa. Jak pogoda
                      bedzie caly czas podczas mojego pobytu, to nawet chyba wystarczy zeby zrobic
                      troche tych filmikow. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.
                      • Gość: XXX Relaks IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.02, 22:07
                        Polecam wakacje /in prace/na wyspach Hulla-Gulla
                      • don2 Re: pajacyk2 05.07.02, 23:07
                        szmer napisał(a):

> Don2,
                        >
                        > Stokrotne dzieki, Don2. Mimo twojego ostrego stylu pisania zrozumialam co
                        > chciales mi powiedziec. Krotko mowiac, niemozliwe jest znalezienie pracy
                        > na 'kilka godzin' dziennie, nie? Tego nie wiedzialam. Wyobrazalam sobie, ze do
                        > piatej pracuje a potem kamerki w reke i w plener. Widzisz, mnie chodzi nie tyle
                        >
                        > o pieniadze w Hiszpanii tylko w Polsce i chce sprzedawac krotkie reportaze
                        > filmowe na dyskach CD albo przez download. Przez download to kazdy zaraz
                        > skopiuje i po pieniadzach, a przez CD Rom to nie jest takie oczywiste, chociaz
                        > jak sie ktos uprze to i tego dokona.
                        >
                        > Dobrze, a jaki sposob dojazdu w te okolice uwazasz za najbardziej ekonomiczny?
                        > Bede miala podstawowa kase ze soba no i troche przycisne pasa. Jak pogoda
                        > bedzie caly czas podczas mojego pobytu, to nawet chyba wystarczy zeby zrobic
                        > troche tych filmikow. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.

dojazd to sprawa szukania srodka lokomocji.sa podobno autobusy z PL.pogoda
                        gwarantowana.A jak juz bedziesz na miejscu to kto wie moze cos zalatwisz 9-
                        17.daj znac.cuda sie zdarzaja.tylko na miejscu zobaczysz to inny swiat i inni
                        ludzie.to nie sopot itp.Takich jak ty tam tysiace.kazdy szuka mozliwosci pracy i
                        warunki stawia pracodawca.Poniewaz to praca nielegalna to miej sie na
                        bacznosci.Zdarzaja sie pracodawcy ,ktorzy nie bardzo pamietaja co obiecali
                        itd.powodzenia.PS okolice juz obfilmowane do znudzenia.Sa ciekawsze mniej znane
                        miejsca w hiszpanii.
                        • conman pajacyk2 06.07.02, 16:47
                          a.j.c.w.h.z.
                        • Gość: BURAK Re: pajacyk2 IP: *.proxy.aol.com 06.07.02, 16:56
                          Don nie dotykaj SOPOTU
                          Sopot pisze sie z duzej litery
                          PZDR
    • aniutek Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 03:12
      no po co? on gada sam ze soba i sie swietnie bawi......
      • galetik Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 03:13
        aniutek napisał(a):

> no po co? on gada sam ze soba i sie swietnie bawi......

a ty sie buedna denerwujesz.
        znowu sie napchasz kremowkami i bedziesz majaczyc ze na hawaje lecisz.
        • zambouni Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 04:35
          www.subnetcentral.com/cards/nobreath.jpg
          • anusek Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 04:52
            www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg
            • Gość: ha Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 05:07
              anusek napisał(a):

> <a href="http://www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg"target="_blank">www.su
              > bnetcentral.com/cards/supremes.jpg</a>

Hej, zboczku, to czego uzywasz do myslenia u ludzi jest instrumentem do
              siusiania...
              • Gość: gadula Re: Po co gadacie z debilami? IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 05:12
                Gość portalu: ha napisał(a):

> anusek napisał(a):
                >
                > > <a href="www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg"target="_blank
                > ">www.su
                > > bnetcentral.com/cards/supremes.jpg</a>
                >
                > Hej, zboczku, to czego uzywasz do myslenia u ludzi jest instrumentem do
                > siusiania...

Tumus, a nie zesral ty sie z wysilku mozgowego?
                • anusek Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 05:35
                  www.subnetcentral.com/cards/cockfight.jpg
    • aniutek Re: Po co gadacie z debilami? 07.07.02, 06:23
      no po co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka