Gość: jolenka IP: 217.153.91.* 11.07.02, 16:13 Dostalam propozycje pracy w Phoenix. Niestety nie wiele wiem o tym miejscu.. Moze ktos moglby mnie poinformowac o szczegolach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Arizona- Phoenix 11.07.02, 16:17 Gość portalu: jolenka napisał(a): > Dostalam propozycje pracy w Phoenix. Niestety nie wiele wiem o tym > miejscu.. Moze ktos moglby mnie poinformowac o szczegolach? a praca , mam nadzieje nie na dworze? fajne miasto , tylko highs na najblizsze 5 dni to srednio 45C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Arizona- Phoenix IP: *.tiaa-cref.org 11.07.02, 17:29 Chyba fajnie! 1. Suchy klimat 2. Kupa emerytow (niestety nie jest miejscem spring break jaj FL - ale moze jeszcze bedize ) 3. Niskie koszty zycie (dom itd.) 4. Blisko do CA i MX, no i oczywiscie na narty UT, NM i CO! 5. DLUGA podroz do Evpony a w szczegolnosci pomroczenej! 6. Jest tam chyba "polonia" ( dla jednych zle al innych dobrze) - widzialem ze maja jaks gazete. 7. AZ ma tez swoje atrakcje: wielka dzira mo i to fajne jezioro )Powell( ale tylko na lodzie motorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Arizona- Phoenix IP: *.broadcom.com 11.07.02, 18:02 Phoenix to najdynamiczniej rozwijajace sie miasto Am. Pln. Niestety klimatycznie jest ciut nieciekawe, zwlaszcza latem. Wlasnie panuje pora monsunowa czyli deszcze i wysokie temperatury plus zwiekszona wilgotnosc. Zima za to jest dobrze bo cieplutko. Na narty mozna w pobliskie gory. Niedaleko jest Flagstaff, Sedona gdzie jest mnostwo hiking trails itp. Arizona to bardzo ciekawy stan z bardzo zroznicowanym krajobrazem jak rowniez sporo starych Indianskich sladow. Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Arizona- Phoenix IP: *.sympatico.ca 11.07.02, 19:48 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Phoenix to najdynamiczniej rozwijajace sie miasto Am. Pln. > Niestety klimatycznie jest ciut nieciekawe, zwlaszcza latem. > Wlasnie panuje pora monsunowa czyli deszcze i wysokie temperatury plus zwiekszo > na > wilgotnosc. Zima za to jest dobrze bo cieplutko. Na narty mozna w pobliskie gor > y. > Niedaleko jest Flagstaff, Sedona gdzie jest mnostwo hiking trails itp. > Arizona to bardzo ciekawy stan z bardzo zroznicowanym krajobrazem jak rowniez > sporo starych Indianskich sladow. > > Jankes Czesc Q-tas Odpowiedz Link Zgłoś