Gość: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 07.08.02, 01:22 cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=896297554&r=0&t=0&showTutorial=0&ed=1028668348&indexURL=0&rd=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 01:37 Chwalipięta ! Chyba zaraz zazdrość przeze mnie przemówi .... :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: co myslita? moze byc na prezent? IP: *.oc.oc.cox.net 07.08.02, 01:42 Co zes przeskrobal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: co myslita? moze byc na prezent? IP: *.dyn.optonline.net 07.08.02, 01:43 baloo1 napisał: > Chwalipięta ! > Chyba zaraz zazdrość przeze mnie przemówi .... :oD ej jak mozna skorzanym fotelem , to chyba moge wyrobem mistrza zlotnickiego spod ankary, circa pozne MCMXC... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 03:06 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > ej jak mozna skorzanym fotelem , to chyba moge wyrobem mistrza zlotnickiego > spod ankary, circa pozne MCMXC... Po dywagacjach na temat zazdrosci, wrocmy do adremu (ale nie calkiem) : wiesz jot, zeby zrownac sie z wiadomym fotelem, to musialbys co najmniej trzy takie pierscienie nabyc droga kupna. A najlepiej byloby powiedziec, ze kazdy z tych obrazkow to oddzielny pierscien i ze kazdy po piecset papierow biegal ;oD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 13:40 dorzuc do tego jeszcze kolie i bransoletke, komplety zawsze lepiej sa widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur a to dlaczego, Baloo IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 01:44 baloo1 napisał: > Chwalipięta ! > Chyba zaraz zazdrość przeze mnie przemówi .... :oD ............. pierscionek jak pierscionek. Design troche antyczny. cala reszta to rzecz gustu. wazne jest czy pasuje do oblubienicy i czy jej sie bedzie podobal. Glupio byloby, gdyby wyladowal w szufladzie. No...i nie badz zaraz zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: a to dlaczego, Baloo 07.08.02, 01:54 Artur, no jak to, to juz mi nawet pozazdroscic spokojnie nie wolno ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a to dlaczego, Baloo IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 02:02 baloo1 napisał: > Artur, no jak to, to juz mi nawet pozazdroscic spokojnie nie wolno ? > ;oD ............. pewnie, ze wolno. nie wiem tylko, czy to jest cena, czy wyglad tak ci sie podoba. czy jestes zlotnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: a to dlaczego, Baloo 07.08.02, 02:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > nie wiem tylko, czy to jest cena, czy wyglad tak ci sie podoba. > czy jestes zlotnikiem? E-e. Jestem zazdrosnikiem :oD Przynajmniej raz dziennie, przez mniej wiecej kwadrans, musze komus czegos pozazdroscic ... Jutro , na przyklad, bede zazdroscil Australijczykom, ze zyja w Australii ... Mieli byc dzisiaj, ale akurat napatoczyl sie jot-23. Kto wie, moze kiedys padnie na Ciebie ? Na przyklad autostrad bez ograniczen predkosci i szybkiej bryki ? Co Ty na to ? Wlasnie ustalam planning na nastepny tydzien. Z harcerskim pozdrowieniem Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a to dlaczego, Baloo IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 02:26 baloo1 napisał: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > nie wiem tylko, czy to jest cena, czy wyglad tak ci sie podoba. > > czy jestes zlotnikiem? > > E-e. Jestem zazdrosnikiem :oD > Przynajmniej raz dziennie, przez mniej wiecej kwadrans, musze komus czegos > pozazdroscic ... > Jutro , na przyklad, bede zazdroscil Australijczykom, ze zyja w Australii ... > Mieli byc dzisiaj, ale akurat napatoczyl sie jot-23. > > Kto wie, moze kiedys padnie na Ciebie ? Na przyklad autostrad bez ograniczen > predkosci i szybkiej bryki ? Co Ty na to ? > Wlasnie ustalam planning na nastepny tydzien. > > Z harcerskim pozdrowieniem > Szalom ................. ale masz Hobby...w torbe sultana. Zazdrosc jest chyba troche niezdrowym objawem. Na mnie juz kiedys zazdrosc ludzka pare razy padla...skonczylo sie na ludzkich intrygach i kupą problemów. Wiecej nie chce na temat pisac. Bryka i autostrady? hm...tak sie zlozylo...zobaczymy co da przyszlosc...moze tłusty Bike? cos mnie znowu kreci Harley Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: a to dlaczego, Baloo 07.08.02, 02:33 OK Artur. Przywolany do porzadku, scieram usmieszek z twarzy i pelen powagi staje w postawie zblizonej do zasadniczej. Od teraz przez nastepny kwadrans bedzie juz tylko na powaznie (akurat zdaze skoczyc na fajeczke i kawe). Zreszta kwadrans przeznaczony na zazdrosc juz dawno minal. Teraz przepelnia mnie milosc blizniego i ochota na mieszanke tytoniowo-kofeinowa. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur NIEEEEE!!!!!!!!! IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 10:58 baloo1 napisał: > OK Artur. Przywolany do porzadku, scieram usmieszek z twarzy i pelen powagi > staje w postawie zblizonej do zasadniczej. Od teraz przez nastepny kwadrans > bedzie juz tylko na powaznie (akurat zdaze skoczyc na fajeczke i kawe). > > Zreszta kwadrans przeznaczony na zazdrosc juz dawno minal. Teraz przepelnia > mnie milosc blizniego i ochota na mieszanke tytoniowo-kofeinowa. > > Hej ........to juz zostan lepiej na luzie. Mina urzednika chyba nie bedzie ci pasowac Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: NIEEEEE!!!!!!!!! 07.08.02, 11:06 Gość portalu: Artur napisał(a): > > Hej > ........to juz zostan lepiej na luzie. > Mina urzednika chyba nie bedzie ci pasowac Tez tak sadze. jak rozkaz to rozkaz - wyluzowany jestem , jak kaczka z jablkami. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: NIEEEEE!!!!!!!!! IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 11:15 baloo1 napisał: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Hej > > ........to juz zostan lepiej na luzie. > > Mina urzednika chyba nie bedzie ci pasowac > > Tez tak sadze. jak rozkaz to rozkaz - wyluzowany jestem , jak kaczka z jablkami > . > > Szalom ............... Baloo, czy ty czasami sypiasz? bo ja dopiero wstalem tzn. wyrwal mnie ze snu telefon. i juz sie truje kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: NIEEEEE!!!!!!!!! 07.08.02, 12:27 Sypiam tylko za kierownica i w kinie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
balanga Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 05:17 Ladny, masz gest, umiesz pokonac konkurencje i przywalic forumowiczom. Wygrywasz zawsze i wszedzie. Jestes ulubiencem pan forumowych w kazdym wieku i na kazdej szerokosci geograficznej. Mnie zaskakujesz - jak zwykle. Jestes wyjatkowy cwaniak ze sobie zalozyles konto tylko na te jedna transakcje zeby przy..bac forumowiczom. Udalo ci sie ale dlaczego? Jestes az tak prozny czy chcesz byc zaskakujacy? Popatrza jak wszystkim ryje opadly i ich pozatykalo... Herr balon pozielenial, arturowi siem pop..lilo... proxola zatkalo. Udalo ci sie, pozdrawiam i szalom (po raz drugi - nauczylem siem byc grzeczny od balona) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan2002 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 06:07 Re: koty Autor: jot-23@NOSPAM.poczta.gazeta.pl Data: 06-08-2002 16:51 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- bogdan2002 napisał: > siedze w tej chwili na krzesle za ok 80 $ > a moj kot spi w fotelu skorzanym za 1500$ > dobrze ze mi piwa nie wypija > kocisyn huj z kotem, ale forum musi wiedziec ze fotel jest skorzany i ze kosztowal $1500. Way to go asshole. p.s. a nie sra ci na $15k kashana? tu bys zadziwil cale forum. Huj z prezentem ale forum musi wiedziec ze kosztowal 460 wiesz co ja tez kupowalem wiele razy na e-BAY I wygrac aukcje to nie znaczy zaplacic Spojrz do lustra co tam widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
balanga Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 06:10 Bogus, ale wiele razy tak nie mogles zrobic. Za trzecim wypierdalanka. Odpowiedz Link Zgłoś
b00zer Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 12:18 zobaczymy czy za kilka tygodni dostaniesz pozytywny feedback. Na razie to masz zero Odpowiedz Link Zgłoś
cree Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 14:55 Wiecie co, panowie...? Tak paskudnie poprowadziliscie te dyskusje, ze chyba od zadnego z was nie chcialabym zadnego prezentu. BTW, pierscionek mi sie nie podoba. Osobiscie wolalabym cos wspolczesnego, np. z bialego zlota albo platyny, z jednym malym brylantem, lub jeszcze mniejszymi kilkoma. Pasowalby zarowno do sukienki, nawet strojnej, a takze do dzinsow. Zaprezentowany przez Jota pasuje najbardziej do gablotki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan2002 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 15:09 cree napisała: > Wiecie co, panowie...? Tak paskudnie poprowadziliscie te dyskusje, ze chyba od > zadnego z was nie chcialabym zadnego prezentu. Masz racje alcohol and foroom do not mix. Odpowiedz Link Zgłoś
cree Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 15:42 bogdan2002 napisał: > Masz racje alcohol and foroom do not mix. Taka zasadnicza to ja nie jestem... Czasem mozna zmieszac... No i mam pomysl na rehabilitacje uczestnikow dyskusji; jakis prezencik dla mnie......? Odpowiedz Link Zgłoś
uryna Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 15:51 dobra, cree, najpierw chcialem ci przywalic ale mnie rozczulilas swojskim podejsciem i mistrzowskim manipulanctwem. Co bys najbardziej chciala, pusc wodze fantazji. pamietaj ze kucyki sa wykluczone bo siem ich bojem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:23 No coz, pewnie cree zadowolilaby sie skromnie opisanym powyzej drobiazgiem : "Osobiscie wolalabym cos wspolczesnego, np. z bialego zlota albo platyny, z jednym malym brylantem, lub jeszcze mniejszymi kilkoma. Pasowalby zarowno do sukienki, nawet strojnej, a takze do dzinsow. " Odpowiedz Link Zgłoś
uryna Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:24 baloo, nie podpowiadaj bo jeszcze zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:30 spoko uryna, to nie kucyk, to kobylka u plota stoi ... Odpowiedz Link Zgłoś
uryna Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:32 Baloo, jak jej powiedzialem ze jej dam to jej mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:51 To dobrze. Taka wlasnie slownosc dobrze o Tobie swiadczy. Rozumiem , ze po osiagnieciu stabilizacji finansowej postanowiles zostac politykiem. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:50 he mnie tam sie te pierscionek bardzo podoba, ma klase i bedzie rewelacyjny do kapelusza slomkowego jeansow i pieknie opalonego ciala ) a ta starosc jego / ?? / versus rozmiar??? jotek ja chce taki pierscien buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 16:54 No tak. Kolejna chetna. Jot jako Wladca Pierscieni stal sie jeszcze bardziej atrakcyjny (o ile bylo to jeszcze mozliwe). Chyba czas na kwadrans zazdrosci, ktora przeze mnie znow przemowi. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Re: co myslita? moze byc na prezent? IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.02, 18:03 Azeby o godz.1:22 wpasc na pomysl i przechwalac sie na eBay stronie jakims bezwartosciowym klunkrem to trzeba byc szpanerem nie z tej ziemi.No albo z USA, ewentualnie z Wroclawia. Pozdr. z miasta Polskiej Piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
cree Re: co myslita? moze byc na prezent? 07.08.02, 20:00 Jesli zdanie "uryny" znaczy wiecej niz zdanie polityka, to informuje, ze wybralam: www.cartier.com/us/index.html Odpowiedz Link Zgłoś