Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:18 to jałowe zajęcie. I ryzykowne. Jak pęknie może dojść do zapłodnienia. Do not attempt this at home. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: dmuchanie balona IP: *.rrcnet.com 08.08.02, 23:24 Gość portalu: dorota napisał(a): > to jałowe zajęcie. I ryzykowne. Jak pęknie może dojść do zapłodnienia. > Do not attempt this at home. ........tego cwela zaplodni tylko cud.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota cuda chodzą po ludziach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:36 i jak bozia dopuści to i z kija wypuści. A skutki mogą być opłakane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: cuda chodzą po ludziach IP: *.rrcnet.com 08.08.02, 23:38 Gość portalu: dorota napisał(a): > i jak bozia dopuści to i z kija wypuści. A skutki mogą być opłakane. ...........Na wszelki wypadek,to ksiadz ma huja......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: dmuchanie balona IP: *.broadcom.com 08.08.02, 23:33 Experience przemawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Panie Jankes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:41 nie leży w moim obyczaju wdawać się w dyskusje z przypadkowymi kretynami. Pańska nonsensowna obecność drażni mój zmysł estetyczny, poczucie smaku, i urąga elementarnym wymogom dobrych obyczajów. Bądź Pan łaskaw nie czytać moich postów, nie odpowiadać nie, oraz nie nawiązywać do moich wypowiedzi oraz osoby w Pańskich smętnych emisjach umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Panie Jankes IP: *.broadcom.com 08.08.02, 23:54 Dorotka Ty widze tez jakis pemesik masz? No bo jak inaczej mozna wytlumaczyc Twoje durne posty? W kazdym razie staram sie jak moge znizyc do Twojego poziomu. Twoj post pt "dmuchanie balona" wymaga wyksztalcenia maksimum podstawowego do odpowiedzi, tak mi sie wydawalo, ale widze po kolejnej, "blyskotliwej", Twojej wypowiedzi ze i to za duzo na Twoj umysl. Dziwne, ze umiesz obslugiwac komputer... No coz szufladkuje Cie razem z Bozena L i tego typu cwierglupkami. Pan Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Panie Jankes IP: *.rrcnet.com 08.08.02, 23:56 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Dorotka > > Ty widze tez jakis pemesik masz? > No bo jak inaczej mozna wytlumaczyc Twoje durne posty? > W kazdym razie staram sie jak moge znizyc do Twojego poziomu. > Twoj post pt "dmuchanie balona" wymaga wyksztalcenia maksimum podstawowego do > odpowiedzi, tak mi sie wydawalo, ale widze po kolejnej, "blyskotliwej", Twojej > wypowiedzi ze i to za duzo na Twoj umysl. > Dziwne, ze umiesz obslugiwac komputer... > No coz szufladkuje Cie razem z Bozena L i tego typu cwierglupkami. > > Pan Jankes ............Oto geniusz wlasnie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Panie Jankes IP: *.broadcom.com 08.08.02, 23:58 Popatrz na siebie w lustrze tatus. Twoje wypowiedzi to glownie kropki, przeklenstwa i jakies wtrety bez ladu i skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Panie Jankes IP: *.rrcnet.com 09.08.02, 00:09 Gość portalu: Jankes napisał(a): > > Popatrz na siebie w lustrze tatus. > Twoje wypowiedzi to glownie kropki, przeklenstwa i jakies wtrety bez ladu i > skladu. ..........Chyba nie.Bo te kropki i wyzwiska,wkurwiaja duzo osob...................... Idiota jestes i kropka............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Panie Jankes IP: *.broadcom.com 09.08.02, 00:15 Tatus, Ty jestes Ok bo prezentujesz zawsze jeden styl i dobrze. A Twoje kropki mnie nie wkurzaja: ciezko tylko czasami zrozumiec co masz na mysli. Anylejz, dmuchnij dorotce w tego balona moze jej mozg przestanie sie obijac po pustej czasce. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: Panie Jankes 08.08.02, 23:57 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie leży w moim obyczaju wdawać się w dyskusje z przypadkowymi kretynami. > Pańska nonsensowna obecność drażni mój zmysł estetyczny, poczucie smaku, i > urąga elementarnym wymogom dobrych obyczajów. Bądź Pan łaskaw nie czytać moich > postów, nie odpowiadać nie, oraz nie nawiązywać do moich wypowiedzi oraz osoby > w Pańskich smętnych emisjach umysłowych. A dlaczego kusisz i uciekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Panie Jankes IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 00:07 z pana to jest kawal ...a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: dmuchanie balona IP: *.broadcom.com 09.08.02, 00:02 Gość portalu: dorota napisał(a): > to jałowe zajęcie. I ryzykowne. Jak pęknie może dojść do zapłodnienia. > Do not attempt this at home. Inteligencja, smak i zmysl tego postu jest porazajaca! Musiala to pisac rzeczywiscie super "mondra" osobka. Wa-waskie zanieszczynie zatrulo mozg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 00:55 Weź się Pan w garść i zrozum: NIE MASZ PAN SZANS. Ja tu ani nie sprzedaję ani nie kupuję. Ponadto jestem bardzo wybredna. A Pan... Sam Pan widzisz. Zgłoś się Pan pod inny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
jankez Re: Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz 09.08.02, 00:58 oj dorcia a ja myslalem ze ta cisza to dlatego ze dmuchalas balona bozenie L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz IP: *.dyn.optonline.net 09.08.02, 01:00 Gość portalu: dorota napisał(a): > Weź się Pan w garść i zrozum: > NIE MASZ PAN SZANS. > Ja tu ani nie sprzedaję ani nie kupuję. Ponadto jestem bardzo wybredna. > A Pan... > Sam Pan widzisz. > Zgłoś się Pan pod inny adres. ale ale tam jest zawsze piekna pogoda? maly plusik za to? chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 01:05 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > ale ale tam jest zawsze piekna pogoda? maly plusik za to? chociaz? ...no, może. I za ten sprytny kapelutek. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz 09.08.02, 06:14 a ty co zmoro? co to "kapelutek"? mow po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Panie Jankes, rozumiem w czym rzecz 09.08.02, 17:42 ruro odpowiadaj jak pytaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ja ci odpowiem śmieciu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 18:07 to uszczypliwy synonim od slowa KAPELUSZ , tak mi sie wydaje przynajmniej Kurwa -Samo-Zlo Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: ja ci odpowiem śmieciu 09.08.02, 18:37 a Ty czego mnie wyzywasz? skad ja mam wiedziec ze "kapelutek" po warsiawsku to kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor-rumak a pozniej byly dwie zmiany..... 15.09.02, 11:50 ....ile razy byl balon dmuchany? Odpowiedz Link Zgłoś