canadian 29.08.02, 06:01 Jade do Las Vegas niedlugo. Co mozna tam ciekawego zobaczyc poza kasynami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
las_vegas Re: Las Vegas 29.08.02, 16:23 Jesli chodzi o atrakcje to moze byc Hoover Dam poczujesz sie jak wielki guliwer na srodku tamy jest granica Arizony i Nevady jedna noga mozesz stac w Nevadzie a druga w Arizonie.Ciekawy jest rzymski pasaz jest sztuczne niebo i ladne fontanny, w Caesar Palace.Wieczorem przy Stripie mozna obejrzec jak walcza piraci.Ale to wszystko wedlug mnie to takie sobie. Najlepsza jest Stratosphere Tower.Jedziesz dwoma windami na wysokosc cos okolo 350 metrow.Na gorze pierwszy jest roller coaster masz uczucie jak bys mial za moment sie oderwac od tej zakichanej wiezy, extra.Ale power daje dopiero Big Shot ,wyobraz sobie iglice i na jednej stronie jest rzad foteli siadasz i ruszasz raptownie w gore chyba 50 m. lecisz w powietrze jak by cie wystrzelili z dziala .Masz uczucie ze najpierw jaj-a masz w butach a za moment powyzej uszu i tak kilka razy, szczytujesz.Dla mnie jest tylko lepsze obstawienie 7 na 10.000$.Daj slad jak bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Las Vegas IP: *.209.219.209.transedge.com 29.08.02, 18:55 laski laski jeszcze raz laski. Do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Las Vegas IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 18:58 ach ach poszalalabym tam, zazdroszcze. Chetnie bym sie przebrala za taka laske na jeden wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navajo Re: Las Vegas IP: *.sympatico.ca 29.08.02, 19:03 Przebrala czy przebral? Odpowiedz Link Zgłoś
polished Re: Las Vegas 29.08.02, 19:43 ja tam mnostwa lasek w LV nie zauwazylem, zle moze jestem za stary (34). najlepsze darmowe atrakcje to: tanczace fontanny przed Bellaggio, pokaz piratow przez Tropical Island oraz przechadzka po wnetrzach Venetian. Rollel coasterow nie lubie, automaty do gry sa nudne, jesli juz to ruletka. Zajrzyj na www.vegas.com/attractions/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Podeszly wiek IP: *.tiaa-cref.org 29.08.02, 19:58 polished napisał: > ja tam mnostwa lasek w LV nie zauwazylem, zle moze jestem za stary (34). [...] Moze nie stary tylko chodziles w zle miejsca o zle poze wiadomo ze na stripie sa turysci z bachorstwem. Jak bys sprawdzil Panny co tam robia Show to ci z miejsca stanie Serce. Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Podeszly wiek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:01 Michal i jaki byl efekt tej lustracji???? zazdrosna zona zamknela w szafie??? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal rulZ-ARE-Rulez IP: *.tiaa-cref.org 29.08.02, 20:06 Cos Ty marcylia taka Ciekawa, zlotko? Apetyte mozna sobie "wypracowac" na ulicy ale jesc trzeba w domu. Odpowiedz Link Zgłoś