Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:01 szlag by to....znowu mnie dopadlo, dostalam dzisiaj list od przyjaciolki i zdjecia mojej ukochanej bratanicy.... (((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal A moze to "missdiagnose"!? IP: *.tiaa-cref.org 20.09.02, 18:04 Uwazam ze to raczej przypadek "zegara biologicznego". Polecam zmajstrowac kuzynka\e dla ukochanej bratanicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A moze to 'missdiagnose'!? IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:07 > Uwazam ze to raczej przypadek "zegara biologicznego". Polecam zmajstrowac > kuzynka\e dla ukochanej bratanicy! psycholog sie kurwa znalazl od siedmiu bolesci Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: A moze to 'missdiagnose'!? 20.09.02, 18:10 To Ty mow od razu ze to zwykly PMS a nie, kurwa, jakies tam HOMESICK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A moze to 'missdiagnose'!? IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:11 > To Ty mow od razu ze to zwykly PMS a nie, kurwa, jakies tam HOMESICK nastepny ))) haha, dzieki, rozsmieszyliscie mnie na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Ze szczerego serca RADZE ... a tu co? IP: *.tiaa-cref.org 20.09.02, 18:24 Gość portalu: Pola napisał(a): [...] > psycholog sie kurwa znalazl od siedmiu bolesci I badz tu czlowieku mily dla mas?! Staruszka Ci laska przypierdoli jak jej pomozesz przjesc przez ulice. Krokodyl uwali w reke, ktora podasz wypatroszone wieworke. ANIMAL KINGDOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola :-))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:35 dzieki, juz mi lepiej )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: :-))))))))))))))))))) 20.09.02, 18:37 A nie mowilem??? Klasyczny PMS: wsciekla sie i juz przeszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: :-))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:47 canadian napisał: > A nie mowilem??? Klasyczny PMS: wsciekla sie i juz przeszlo! pudlo...probujcie dalej )))) Pozdrawiam madrych tego forum hehe Pola Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: :-))))))))))))))))))) 20.09.02, 19:02 Pola, Pola, Pola - usiadz w kacie , wypij garnek goracej herbaty z miodem i cytryna , pomysl, ze wielu ludzi chcialo by byc na twoim miejscu. Smutki na bok, usmiechnij sie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: :-))))))))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 19:09 wlasnie pije herbate i koncze opakowanie gumisiow haribo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Podtrzymuje swoja diagnoze. IP: *.tiaa-cref.org 20.09.02, 19:17 Wszelkie stany psychiczne wywolane sa w organizmie chemicznie. Jezeli nie odpowiada Ci zajscie. Mozesz wyprobowac nastepujace srodki: 1. najesc sie mydla (lepiej szarego - od tego nowoczesnego mozesz sie rozchorawc.) 2. sluchac glosnej muzyki rokendrowlowej tudziesz udac sie do pogliskiej tanc- budy. 3.lyknac dropsa. np. Xa (u was to chyba legalne) 4.polezec przez dwie godziny w wannie pelnej zimnej wody. "Wiecej grzechow nie pamietam ..." Aloha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Podtrzymuje swoja diagnoze. IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 19:24 > 1. najesc sie mydla (lepiej szarego - od tego nowoczesnego mozesz sie rozchorawc.) -----nie mam szarego, panie doktorze, tylko rozowe w plynie, moze byc? > > 2. sluchac glosnej muzyki rokendrowlowej tudziesz udac sie do pogliskiej tanc- budy. -----nie lubie potancowek > 3.lyknac dropsa. np. Xa (u was to chyba legalne) nie, dziekuje > > 4.polezec przez dwie godziny w wannie pelnej zimnej wody. --nie mam wanny.... No i co teraz ze mna bedzie, panie doktorze, w leb mam se szczelic, czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Homesick.... 20.09.02, 18:13 Pola, zaproś je do siebie - przyjaciółke i bratanicę mnie też czasami napada, wczoraj sluchalam Turnau'a - nie polecam, jest gorzej czy mozesz wpasc do mnie na skrzynke?, zgubiłam adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Homesick.... IP: *.extern.kun.nl 20.09.02, 18:17 > Pola, zaproś je do siebie - przyjaciółke i bratanicę bratanica jeszcze malutka, a brat i rodzina...ech, szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Homesick.... 21.09.02, 08:26 Pola, mnie to dopada coraz czesciej a wszystko przez to ze znow na Gwiazdke nie pojade .... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Homesick.... IP: *.extern.kun.nl 21.09.02, 11:43 > Pola, mnie to dopada coraz czesciej a wszystko przez to ze znow na Gwiazdke nie pojade .... ja chyba tez nie pojade, chyba, ze mnie matka przeprosi i zaprosi... Pozdrawiam rowniez Pola PS. Ale juz za kilka tygodni Bieszczaaaaaadyyy )))) Odpowiedz Link Zgłoś