Dodaj do ulubionych

ludzie w autobusach i tramwajach smierdza

04.10.02, 23:25
W tych polskich autobusach i nie tylko bo w tramwaju tez nie mozna wytrzymac
mimo ze wiekszosc mieszczuchow w nich jezdzi.Autobusom sie nie dziwie bo tam
wiekszosc ludzi ze wsi no ale tramwaj to bylo totalne zaskoczenie.
POLACY myjcie sie czesciej , nie wystraczy tylko zmienic koszule , bluzke czy
sweter!
Obserwuj wątek
    • vika_ma_ciote Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza 04.10.02, 23:28
      ja tez dzisiaj smierdze ale w autobusie i tramwaju dzis nie bylam .
    • Gość: frank Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.punkt.pl 04.10.02, 23:50
      Pewnie ze smierdza! Raz jechalem i reka mi sie przykleila do uchwytusad((.....bo
      znowu ktos sie nie umyl......Taka jest polska rzeczywistosc...
    • Gość: Syrenka Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 00:01
      Cos w tym jest, ale dla mnie to dziwne: przyjezdzam do Polski, i widze mnostwo
      super ubranych ladnych dziewczyn, co do mezczyzn hmm... troche bym miala do
      zarzucenia - no i jednoczesnie wlasnie widze czesto zasade: duzo perfum i
      makijazu, malo wody. hihihi
      zawsze czysta i balsamem karmelowym pachnaca syrenka wink))
      • Gość: WC Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.sympatico.ca 05.10.02, 00:43
        Gość portalu: Syrenka napisał(a):

> Cos w tym jest, ale dla mnie to dziwne: przyjezdzam do Polski, i widze
        mnostwo
        > super ubranych ladnych dziewczyn, co do mezczyzn hmm... troche bym miala do
        > zarzucenia - no i jednoczesnie wlasnie widze czesto zasade: duzo perfum i
        > makijazu, malo wody. hihihi
        > zawsze czysta i balsamem karmelowym pachnaca syrenka wink))

i glupia jak but
        • zusanna_w_deszczu Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza 05.10.02, 00:46
          wypowiadasz sie teraz o smierdzacych facetach w Polsce, to masz nawet racje.
        • Gość: euzebia Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:34
          Gość portalu: WC napisał(a):

> Gość portalu: Syrenka napisał(a):
          >
          > > Cos w tym jest, ale dla mnie to dziwne: przyjezdzam do Polski, i widze
          > mnostwo
          > > super ubranych ladnych dziewczyn, co do mezczyzn hmm... troche bym miala d
          > o
          > > zarzucenia - no i jednoczesnie wlasnie widze czesto zasade: duzo perfum i
          > > makijazu, malo wody. hihihi
          > > zawsze czysta i balsamem karmelowym pachnaca syrenka wink))
          >
          > i glupia jak but
          z lewej nogi, śmierdzi obuty w plastyk?
    • vika_ma_ciote Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza 05.10.02, 00:06
      luiza-w-polsce napisała:

> W tych polskich autobusach i nie tylko bo w tramwaju tez nie mozna wytrzymac
      > mimo ze wiekszosc mieszczuchow w nich jezdzi.Autobusom sie nie dziwie bo tam
      > wiekszosc ludzi ze wsi no ale tramwaj to bylo totalne zaskoczenie.
      > POLACY myjcie sie czesciej , nie wystraczy tylko zmienic koszule , bluzke czy
      > sweter!
      >
    • Gość: nio Tyko w Polsce?? haha IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.10.02, 00:17
      Mieszkam w UK, jak tu smierdza!!! Kiedy mam jechac autobusen to nastawiam sie
      psychicznie bo tu tak jebie, bleeeee. A ja zawsze pachne i jestem Polkasmile))
    • Gość: /.,/., Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.prem.tmns.net.au 05.10.02, 11:28
      czy ty to canadian, luizo_w_polsce, czy nie daj Boze bozena, zcy jakas marcee???
      • luiza_w_ogrodzie_ EUREKA !!! znam powod tego fetoru 05.10.02, 11:41
        Powodowana troska o estetyczny wyglad i zapach spoleczenstwa polskiego
        postanowilam znalezc zrodlo tego zapachu, zlokalizowalam najwieksza
        koncentracje w okolicach krocza.
        Sprobuje opisac wam ten dokuczliwy zapach, jest to mieszanka uryny, uplawow,
        sluzu i spermy.
        Mezczyzni w polsce po akcie seksualnym jezeli nie chce im sie umyc pracia to
        ich partnerka powinna wyssac im z cewki resztki (sluzu z pochwy) plynow lako
        odroch miedzyludzki, gdyz my podrozujacy srodkami komunikacji miejskiej mamy
        tygo serdecznie dosc.
        • Gość: zenon na słońcu Re: EUREKA !!! znam powod tego fetoru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:43
          luiza_w_ogrodzie_ napisał:

> Powodowana troska o estetyczny wyglad i zapach spoleczenstwa polskiego
          > postanowilam znalezc zrodlo tego zapachu, zlokalizowalam najwieksza
          > koncentracje w okolicach krocza.
          > Sprobuje opisac wam ten dokuczliwy zapach, jest to mieszanka uryny, uplawow,
          > sluzu i spermy.
          > Mezczyzni w polsce po akcie seksualnym jezeli nie chce im sie umyc pracia to
          > ich partnerka powinna wyssac im z cewki resztki (sluzu z pochwy) plynow lako
          > odroch miedzyludzki, gdyz my podrozujacy srodkami komunikacji miejskiej mamy
          > tygo serdecznie dosc.

Coś ci się pojebało w nosie, główce?
          To śmierdzą cipy niedomyte od wielu tygodni.W moich czasach tramwaje nie
          miały zamykanych drzwi, jeżdziło się na stopniach jako winogrono. Jak człowiek
          nie miał szczęscia i trafił nosem na wysokośc cipy po ciotce to zwiększała się
          ilośc nekrologów w gazetach. Trzeba było odchylać łeb jak najdalej i w końcu
          trafiało się na słup trakcyjny.
    • miedzy_rajem_a_codziennos wargi sromowe trzeba przemywac rumiankiem 05.10.02, 20:05
      masz racje,ten twoj przyklad z jazda tramwajem wstrzasna mna i przekonal.
      • szwedka_ Re: wargi sromowe trzeba przemywac rumiankiem 09.10.02, 12:33
        Chlopoki powariowalista, czy co?
        Macie powazne zaburzenia na tle seksualnym, leczta sie.
        • luiza-w-ogrodzie szwedka 09.10.02, 12:37
          • Gość: bolek Re:ciotka -luiza IP: *.kat.forthnet.gr 09.10.02, 16:12
            za komuny woda byla za darmoche -------------bylo zle !!!!!!
            kaloryfery grzaly naokraglo --------------tez zle !!!!!!
            spalo sie przy otwartytm oknie w zimie -----bylo chujowo zle !!!!
            ludzie sobie nie patrzyli wilkiem ----------i znowu zle !!!!!!!!!!
            nikt sie nie trzymal za kiesenie w tramwaju -zle!!!!!!!!!!!!!!!!
            ani w autobusie , ani na ulicy -------------chujowo bylo!!!!!!!
            domy nie mialy po 10 zamkow --------------to samo zle!!!!!!!
            wracales kiedy chciales do domu nietkniety -o kurwa zle bylo !!!!
            to chujewposrane o co wam chodzi ?
            teraz to wszystko macie !!!!!!
            jeszcze kurwiszony jestescie niezadowolone ?
    • Gość: kluba1 Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.we.client2.attbi.com 09.10.02, 16:53
      luiza-w-polsce napisała:

> sweter!
      >
    • Gość: WC Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 01:34
      Za to w tramwajach w Australii nawet prysznic maja ... i tak nikt nie jezdzi
      tramwajem, bo to bogaty kraj ... ludzie wola na krokodyle polowac!
      • cyce-aniutka Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza 10.10.02, 02:53
        Gość portalu: WC napisał(a):

> Za to w tramwajach w Australii nawet prysznic maja ... i tak nikt nie jezdzi
        > tramwajem, bo to bogaty kraj ... ludzie wola na krokodyle polowac!

Luiza mi opowiadala, ze czesto korzysta z torby kangura ,jako srodka lokomocji.
        • czujczuj_czuwaj-huja-ssaj Re: ludzie w autobusach i tramwajach smierdza 10.10.02, 16:12
          ja lubie sie ocierac praciem o pasazerki
          autobusow,omnibusow,trolejbusow,tramwaji,
          ludzie mysla ze ja kieszonkowiec, a jestem jeno jurny wolny strzelec,
          wracajac do tematu musze sie poskarzyc na zapach wrecz odor zionacy z pip.
          • szwedka_ ty gagatku jeden, wez skierowanie do banku spermy 13.10.02, 00:06
            Widac ze ci do glowy uderza i uszami wyplywa.
            • Gość: wars Re: ty gagatku jeden, wez skierowanie do banku sp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 00:32
              szwedka_ napisał(a):

> Widac ze ci do glowy uderza i uszami wyplywa.

Trzy lata temu wracałem do Warszawy trasą katowicką. Zatrzymała mnie ładna
              dziewczyna. Wziałem ją do samochodu. Smierdziała spermą niemożebnie. Musiała
              lachę ciągnąć i nawet twarzy sobie nie umyła. Boże, co ja przeżywałem.
    • choroba_aniutka_wita LUIZA~~LUIZA 09.11.02, 01:55
      luiza-w-polsce napisała:

> sweter!

hmmm podobnie jak ozpol
    • Gość: KUBUS Re: ludzie w autobusach i tramwajach pachna ojczyz IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 13:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka