zusanna_w_deszczu 04.10.02, 23:47 tak chcialabym troche pomarzyc i pogadac (popisac) z Wami, ale nie moge sie doczepiac do tych kilku dziwnych watkow. pozdrawiam Wszystkich milych, jestescie jeszcze tu? zusa z berlina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NJGirl Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc IP: *.dyn.optonline.net 04.10.02, 23:54 > pozdrawiam Wszystkich milych, jestescie jeszcze tu? > zusa z berlina ja jestem mila, moze dlatego , ze duzo czytam a malo pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszcz 04.10.02, 23:57 czytalam, czytalam, ale troche sie juz tego boje. Co sie znami dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 23:58 Hej Zuza, mam podobny problem, nie moge sie jakos doczepic hehe.. Moze narzuc jakis temat, albo ja zapytam : - jaka ksiazke ostanio przeczytalas godna polecenia ? - skad jestes z Polski i jak Ci sie podoba Berlin ? pozdrowka ze slonecznego Köln Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 00:08 Gość portalu: Syrenka napisał(a): > Hej Zuza, > mam podobny problem, nie moge sie jakos doczepic hehe.. > Moze narzuc jakis temat, albo ja zapytam : > - jaka ksiazke ostanio przeczytalas godna polecenia ? > - skad jestes z Polski i jak Ci sie podoba Berlin ? > pozdrowka ze slonecznego Köln z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i szybko pomaszerowac na czacik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 00:15 > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i szybko > pomaszerowac na czacik. nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne forum, to tam sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 00:18 Gość portalu: Syrenka napisał(a): > > > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i szybko > > pomaszerowac na czacik. > > > nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne forum, to tam > > sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. ja nie mowie( i tak bys mnie nie uslyszala)tylko proponuje.nie zapomnij psa na czacie suki mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...i torebką go Syrenko! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 00:19 Gość portalu: Syrenka napisał(a): > > > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i szybko > > pomaszerowac na czacik. > > > nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne forum, to tam > > sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...i torebką go Syrenko ze skóry krokodyla! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:28 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: Syrenka napisał(a): > > > > > > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i sz > ybko > > > pomaszerowac na czacik. > > > > > > nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne forum, t > o > tam > > > > sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Palant z Polski wzial moj NIK ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 14:52 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: Syrenka napisał(a): > > > > > > > > > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu > i sz > > ybko > > > > pomaszerowac na czacik. > > > > > > > > > nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne for > um, t > > o > > tam > > > > > > sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały apollo Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:16 Gość portalu: Syrenka napisał(a): > > > z tym Syrenko to na czat .marsz ,marsz.zabierz pania od deszczu i szybko > > pomaszerowac na czacik. > > > nie mow mi co mam robic, dobrze ? Chyba, ze zalozysz sobie wlasne forum, to tam > > sie mozesz rzadzic, ale nie tutaj. Syrenka ma własne worum dla matołków i tam się rządzi jak szara gęś. Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Syrenko 05.10.02, 00:16 Syrenko, Zazdroszcze Ci Kolonii, wspaniale miasto, mam tam nawet rodzine, tylko kontakty troche sie jakos rozmyly. Berlin, juz tak dlugo w nim mieszkam, chyba za dlugo; choc wspaniala jest okolica, cudowne jeziora, lasy, ludzie, ktorych kocham, praca, wspaniale teatry, knajpy, ale... ogolnie to troche szare, smutne miasto. Nic nie zmienia faktu, ze sie tak rozbudowalo, ze Poczdam pelen zamkow, ze tu tyle historii na kazdym kroku. Wczoraj bylam pod Brama Brandenburska, sama nie wiem dlaczego tam poszlam, to prawda duzo ludzi no i te "atrakcje" kulturalne, myslalam, ze z rozpaczy zjem moj sweter; rozrywka na poziomie remizy strazackiej (nie obrazajac strazakow), gwiazd zero (NENA tylko krotko, ale wspaniala), no bo kim dzisiaj jeszcze jest pan Bogner? Byly prezydent USA..., zenujace to bylo, widzialas urywki w TV? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Berlin... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 00:25 ...byl ale w latach 70-80tych. teraz to zalosc, kiedys jezdzilem raz w miesiacu na Wo-Ende. Po zjednoczeniu bylem raz i od tego czasu jakos mnie juz nie ciagnie. Za duzo Osis Pozdr. ze Stuttgart Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: Berlin... 05.10.02, 00:32 Gość portalu: Artur napisał(a): > ...byl ale w latach 70-80tych. > teraz to zalosc, kiedys jezdzilem raz w miesiacu na Wo-Ende. > Po zjednoczeniu bylem raz i od tego czasu jakos mnie juz nie ciagnie. Za duzo > Osis > Pozdr. ze Stuttgart ja tez tam bylam . moim ulubionym miejscem byl dworzec zoo.ach to byly czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Berlin... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 00:33 no tak...kupowales tam heroine Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: Berlin... 05.10.02, 00:35 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > no tak...kupowales tam heroine a co ty taki ciekawski jestes?wszystkiego ci nie opowiem.poza tym ja nie jestem ON . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Berlin... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 00:38 vika_ma_ciote napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > no tak...kupowales tam heroine > > a co ty taki ciekawski jestes?wszystkiego ci nie opowiem.poza tym ja nie jestem > > ON . .................... jak ona to stalas moze wieczorami w szeregu onych. Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Re: Berlin... 05.10.02, 00:40 dzieki, ale to byl moj watek i znowu....mokradla mi tu robicie, brzydale. Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: Berlin... 05.10.02, 00:42 zusanna_w_deszczu napisała: > dzieki, ale to byl moj watek i znowu....mokradla mi tu robicie, brzydale. jaki twoj???tutaj nie ma nic twojego! Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: Berlin... 05.10.02, 00:41 Gość portalu: Artur napisał(a): > vika_ma_ciote napisała: > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > > > > > no tak...kupowales tam heroine > > > > a co ty taki ciekawski jestes?wszystkiego ci nie opowiem.poza tym ja nie > jestem > > > > ON . > .................... > jak ona to stalas moze wieczorami w szeregu onych. ja nie stalam w szeregu moje kumple byly lepsze i zatroszczyly sie o mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Re: Berlin... 05.10.02, 00:36 Gość portalu: Artur napisał(a): > Po zjednoczeniu bylem raz i od tego czasu jakos mnie juz nie ciagnie. Za duzo > Osis To chyba nie zostaniemy "przyjaciolmi", mieszkam we wschodniej dzielnicy: Prenzlauer Berg, moj facet jest bylym (wiezionym) , jak Ty to mowisz, osi. Moi przyjaciele w polowie rowniez to Ci: - osi. A ja zawsze tu taka rozmarzona i rozanielona i prawie czuje sie tak jak w domu w Gdansku, choc bardzo dlugo musialam sie przyzwyczyjac. pozdr. wschodnie ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Berlin... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 00:43 ja kiedys naprawde lubilem Berlin, mialem wielu przyjaciol na Alt Mariendorf i Chrlottenburg. Wtedy byly inne czasy. Teraz Berlin stracil tamta Laessigkeit. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Berlin... Za duzo Osis :-) IP: *.euv / 10.173.13.* 05.10.02, 22:50 Za duzo Osis Du, Artur, stammst Du zuffelich nicht aus der Volksrepublik Polen ? Ein Ultraossi aus OS- zur Zeit in Brandenburg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Berlin... Za duzo Osis :-) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 01:42 Gość portalu: Martin napisał(a): > Za duzo Osis > > Du, Artur, stammst Du zuffelich nicht aus der Volksrepublik Polen ? > Ein Ultraossi aus OS- zur Zeit in Brandenburg Weiss Du denn nicht, was damit gemeint ist? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Berlin... Za duzo Osis :-) IP: *.euv / 10.173.13.* 06.10.02, 11:34 Na gewiss Wyobraz sobie jednak, ze wyglada na to (jestem tu od 2 tygodni), ze tutaj we Frankfurt (Oder) nawet ci z wygladu i zachowania ewidentni Ossis, tacy o kktorych z duza doza prawdopodobienstwa powiedziec mozna, ze aktywnie budowali DDR, sa i tak good guys. Glownie dlatego, ze postrzega sie ich przez konstrast z watahami (swiadomie uzywam tego slowa) dresiarzy, kurew i zlodziei przechodzacych ze Slubic i zawlaszczajacych przestrzen miejska- zupelnie bez zenady. To te watahy, mimo, ze w grupie mieszkancow, studentow i polskich malzenstw na spacerze z dziecmi przechodzacych drüben sa mniejszoscia, robia sie najbardziej widoczne. Co dzien stoje na przystanku i widze jak przygotowuja sie do zlodziejskich wypraw na sklepy, albo wlasnie z nich wracaja. Nic dziwnego, ze wladze miejskie dmuchaja na uniwerek, bo to przynajmniej czesciowo tworzy inna przestrzen, inny Frankfurt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Berlin... Za duzo Osis :-) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 13:33 Gość portalu: Martin napisał(a): > Na gewiss Wyobraz sobie jednak, ze wyglada na to (jestem tu od 2 tygodni), > ze tutaj we Frankfurt (Oder) nawet ci z wygladu i zachowania ewidentni Ossis, > tacy o kktorych z duza doza prawdopodobienstwa powiedziec mozna, ze aktywnie > budowali DDR, sa i tak good guys. Glownie dlatego, ze postrzega sie ich przez > konstrast z watahami (swiadomie uzywam tego slowa) dresiarzy, kurew i zlodziei > przechodzacych ze Slubic i zawlaszczajacych przestrzen miejska- zupelnie bez > zenady. To te watahy, mimo, ze w grupie mieszkancow, studentow i polskich > malzenstw na spacerze z dziecmi przechodzacych drüben sa mniejszoscia, robia > sie najbardziej widoczne. Co dzien stoje na przystanku i widze jak przygotowuja > > sie do zlodziejskich wypraw na sklepy, albo wlasnie z nich wracaja. Nic > dziwnego, ze wladze miejskie dmuchaja na uniwerek, bo to przynajmniej czesciowo > > tworzy inna przestrzen, inny Frankfurt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka Re: Syrenko IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 22:30 > > Zazdroszcze Ci Kolonii, wspaniale miasto, mam tam nawet rodzine, tylko > kontakty troche sie jakos rozmyly. Nie ma czego zazdroscic, ja np marze aby mieszkac w malej gorskiej miejscowosci, niestety szanse na rozwoj i prace sa nikle w takich dorfach.. > Byly prezydent USA..., zenujace to bylo, widzialas urywki w TV? > pozdr Niestety urywkow nie widzialam w tv, gdyz baaardzo rzadko siadam przed telewizorem. Super, ze masz juz w tym miescie przyjaciol i bliskich Ci ludzi, ja w Kolonii i wogole w Niemczech jestem niespelna 2 lata i jeszcze nie udalo mi sie nawiazac wiekszych znajomosci. pozdrawiam serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 00:45 Czesc Zusa. Pozdrawiam z Meksyku. Uwielbiam Berlin. Mam tam rodzinke, której juz nie widzialam od dawna. Anza z Juárez Z tequila i poza drzwiami, no bo przeciez weekend Odpowiedz Link Zgłoś
zusanna_w_deszczu Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 01:02 ciesze sie z Toba, tylko nie folguj za bardzo z tymi wszystkimi... ja musze juz lulu. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 01:19 zusanna_w_deszczu napisała: > ciesze sie z Toba, tylko nie folguj za bardzo z tymi wszystkimi... > ja musze juz lulu. Obiecuje, nie bede hasac za dlugo i pójde grzecznie spac przed pólnoca. Jak wróce do domku, to nie skopie psa, ni pociagne kota za ogon, tylko prosto do lózeczka i nie bede narzekac ani mru, mru Dobrej nocki Anza z pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
vika_ma_ciote Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 01:21 anza_ napisała: > zusanna_w_deszczu napisała: > > > ciesze sie z Toba, tylko nie folguj za bardzo z tymi wszystkimi... > > ja musze juz lulu. > > Obiecuje, nie bede hasac za dlugo i pójde grzecznie spac przed pólnoca. > Jak wróce do domku, to nie skopie psa, ni pociagne kota za ogon, tylko prosto > do lózeczka i nie bede narzekac ani mru, mru > Dobrej nocki > > Anza z pustyni tylko umyj zabki . po tej tequili napewno jebie niezle od ciebie.kota i psa otrujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc 05.10.02, 01:28 A co ty sobie ryjka tez nie umylas? Takie brudne slówka wychodza jak po pulque. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: czy sa tu jeszcze mili ludzie, czy tacy jeszc IP: *.tin.it 05.10.02, 14:40 Czesc! Pozdrowienia z pochmurnej Pizy. Jeszcze sobie pogadamy normalnie, po burzy zawsze jest slonce. Gaga Odpowiedz Link Zgłoś