joa33 28.11.05, 11:33 Hej Dziewczyny, gdzie kupujecie/kupowalyscie ubrania ciazowe w UK? Ja znam tylko Mothercare i H&M. Brzuszek zaczyna rosnac i czas sie juz rozejrzec za czyms...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eballieu Re: ubrania ciazowe uk 28.11.05, 11:48 Wszystko zalezy ile mozesz przeznaczyc na "garderobe" w trakcie ciazy. Ja kupilam ciuchy w Formes, ale jakosc maja wedlug mnei dosc kiepska. A mozna by sie spodziewac czegos wiecej po tej cenie. Lepsza i ciekawsza wydawala mi sie kolekcja Cache Cache. www.cachecache.be Ale oni maja chyba tylko w Bluewater swoj sklep - przynajmniej jak ja ich tu szukalam, to tam pojechalam. Maja rzeczy ciut tansze niz Formes, ale mi osobiscie wydawali sie ze swoimi ubraniami bardziej mlodsi, swiezy i "zwiewni". Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: ubrania ciazowe uk 28.11.05, 11:52 Polecam tez Boots(jesli mieszkasz w LOndynie to ten duzy przy Oxford St). Rowniez Dorothy PErkins, John Lewis(osobiscie uwazam ze ich ubrania sa takie sobie). I zdaje sie ze NExt, choc glowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: ubrania ciazowe uk 28.11.05, 11:53 Polecam zaopatrzyc sie w gazete np. Pregnancy & birth, tam na koncu sa reklamy wiekszosci sklepow z odzieza dla ciezarnych, namiary na sklepy i ich strony internetowe. Ja lubie osobiscie Jojomamanbebe i Blooming Marvellous. Next w swoim katalogu tez ma takie ciuchy. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś