Gość: Larson IP: *.sympatico.ca 24.10.02, 05:33 I to juz, bo normalnie za siebie qrwa nie odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_cyce_aniutka_ Larson 25.10.02, 05:37 Gość portalu: Larson napisał(a): > I to juz, bo normalnie za siebie qrwa nie odpowiadam! powiedz im zeby i ode mnie sie odczepili/juz nie mam sily / nie ma rady na tych skurwieli ?/nawet grozba adwokatem nie pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wazne - odczepcie sie od Luizy! 25.10.02, 07:53 A o ktora luize Tobie chodzi, moj ty "Larsonie" z sympatico.ca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonder Re: Wazne - odczepcie sie od Luizy! IP: *.sympatico.ca 25.10.02, 16:28 Pewnie o ta zadufana pinde z Sidni, ktora swoja pretensjonalnoscia bije wszelkie rekordy ... ja bym w morde lal i patrzyl czy rowno puchnie! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Wazne - odczepcie sie od Luizy! 25.10.02, 16:39 Gość portalu: Zonder napisał(a): > Pewnie o ta zadufana pinde z Sidni, ktora swoja pretensjonalnoscia bije > wszelkie rekordy ... ja bym w morde lal i patrzyl czy rowno puchnie! _________________________________________________ <>Ona puchnie bez lania. p.s.zawsze znajdzie sie takie cos.....to zemsta czernobyla. Odpowiedz Link Zgłoś