wizard-of-ozpol 01.11.02, 05:14 tylko w budzie dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozpol Do budy szczekaczko do budy 01.11.02, 05:20 wizard-of-ozpol napisał: > tylko w budzie dla psa. Dalej szczekasz i widzisz swiat z tego punktu widzenia biedny tradziku niedowartosciowany. Do budy psie do budy Odpowiedz Link Zgłoś
suczka-fuga Re: Do budy szczekaczko do budy 01.11.02, 05:24 ozpol napisał: > wizard-of-ozpol napisał: > > > tylko w budzie dla psa. > > Dalej szczekasz i widzisz swiat z tego punktu widzenia biedny tradziku > niedowartosciowany. Do budy psie do budy ozpolku , czy psy maja tradzik?/ja suczka nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Do budy szczekaczko do budy 01.11.02, 05:26 suczka-fuga napisała: > ozpol napisał: > > > wizard-of-ozpol napisał: > > > > > tylko w budzie dla psa. > > > > Dalej szczekasz i widzisz swiat z tego punktu widzenia biedny tradziku > > niedowartosciowany. Do budy psie do budy > > > > ozpolku , czy psy maja tradzik?/ja suczka nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś