Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 16:02 i też Galeria Parafenaliów, Artefaktów i Rekwizytów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 16:10 deska Karelii zestaw mebli australijskich dywanik Baluna beemka Dona głowa Berlioza lodówka ds's Starsi Panowie dwaj beret z antenką Luizy oraz czapka z piór i złoty róg brzytwa Okhama i pies Ciorana pierścionek J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 16:38 zimowa kurtka Portugalczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota szwedzia, nie kojarzę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:18 _szwedka napisała: > zimowa kurtka Portugalczyka wstukaj parę słów o tej kurtce, pls. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 17:55 Wszelkiego rodzaju P O R A D N I K I Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 04.11.02, 01:57 krem przeciwtradzikowy gaduly karta kredytowa kiszczaka klej do rzes Carino zloty scyzoryk od dzielenia wlosa na czworo Trzeba przejrzec ta rosnaca sterte i poszukac wlascicieli Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 16:58 moja drewniana lycha do mieszania konfitury, tudziez bigosu Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 17:28 Spora ilosc dzieci mowiacych roznymi jezykami i recytujacych bez zajaknienia "W Szczebrzeszynie chrzaszcz brzmi w trzcinie". Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 18:01 Tutaj a podejrzewam, że i gdzie indziej DZIECI NIE SĄ RZECZAMI ))) Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 18:25 Wobec powyzszego Pani mir-elki, dopisuje do listy rzeczy znalezionych wszechobecna i przyduszajaca political correctness. Jak dotad wydawalo mi sie, ze jej zdecydowanie brak na tym forum ale jak sie okazuje - tkwila spokojnie w Biurze Rzeczy Znalezionych na Forum pod stosem porzuconych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:09 jesli chodzi o rekwizyty to szpilki od P...(umknelo mi sorry) doroty he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonder Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum IP: *.sympatico.ca 03.11.02, 19:13 Dyplom Doronii ... hehe! Harvarcki, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: zonder jestes bezczelny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:45 slowo daje, a ty jaki masz dyplom? no pochwal sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonder Re: zonder jestes bezczelny IP: *.sympatico.ca 03.11.02, 19:47 Rzecz w tym, ze ja sie nie chwale ... ja po prostu mam talent, ja sie wcale nie chwale ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: slynny Trenton High School IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:58 nie wiem czy pisze prawidlowo wiec przepraszam dorote w razie wpadki. Prawda jest taka iz jest sie mysle czym pochwalic. Im wiecej w polsce mamy specjalistow wyksztalconych na zagranicznych uczelniach wyzszych tym lepiej dla polski. A propos harvardu ktory tyle tutaj narobil zamieszania. Jakies 5 lat temu czytalam artykul o polskich absolwentach tej uczelni, oczywiscie zapamietalam wylacznie Gacie passentownę , ale reporterce udalo sie dotrzec do ok 10 osob i to mlodych ktorzy ukonczyli te uczelnie i wrocili do polski. Nie wiem czy nadal sa u nas. To juz inna sprawa. Harvard, Trenton...i inne. Wspaniale ze mamy takie znakomitosci w Polsce. Przy okazji moze czytaja ten tekst jacys absolwenci badz studenci innych zagranicznych uczelni. Uprzejmie i usilnie nawoluje do ujawnienai sie i pochwalenia gdyz jest czym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota pudło marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:16 w Trenton Central High, ponurej miejskiej szkole średniej najgorszego sortu spędziłam m-ce 3, spierdalając dalej niż widziałam, oczywiście jej nie kończąc i ciesząc się że z życiem uszłam. Dla zainteresowanych mą edukacją polecam archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: e tam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:22 nie pzrejmuj sie mnie wyjebali z elitarnej w polsce AM obecnie Collegium Medicum UJ...ha ha ha jak ci bylo tam zle to dobrze ze uszlas im w cholere...ze man na odwrot...konowaly mnie nie chcieli...ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonder Re: slynny Trenton High School IP: *.sympatico.ca 03.11.02, 20:22 Marcee, te wypociny czyta cala Polska (z duzej litery prosze, OK?) Doronia to jakis odpad emigracyjny, ale dyplomy w Polsce modne wiec na tym jedzie ... no, a teraz na druga nogem! Wiser's of kors! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: zonder ty mnie wnerwiasz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:25 kolejny Wyjechany Pan tutaj a ty jestes odpad polski na Emigracji Odpowiedz Link Zgłoś
_cyce_aniutka Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 03.11.02, 19:51 moj stanik zginal na ostatniej wyprawie zeglarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:19 kwitnące buraki Renki czereśnie enoli barek studenta bastarda Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Moja i tylko moja !!! 03.11.02, 20:56 gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, gorzka-zoladkowa, ............................by POLMOS - LUBLIN Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: żaglówka zibiego 04.11.02, 01:29 a w niej podrecznik "Jak osiagnac SUKCES" i legitymacja Stowarzyszenia "Polonia Technica" Dodac jeszcze nalezy : - precyzyjna, sterowana komputrowo, wiertarko-obrabiarke drapieznika - paczuszke pozegnalnych listow Theeenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: żaglówka zibiego....ha ha ha IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.11.02, 16:12 ....brzmi jak "Samotny, bialy żagiel" )) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka kurtka zimowa Portugalczyka 03.11.02, 21:03 Kiedys dawno temu niejaki Portugalczyk umiescil watek o kanadyskiej tandecie i jako argument podal ze szukal kurtki zimowej i nie nie znalazl. Watek byl bardzo burzliwy a kurtka stala sie przedmiotem zartu przez dlugi okres czasu Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: kurtka zimowa Portugalczyka 03.11.02, 22:00 jesuuuuu, ja siem zabijem, moja deska sie odnalazla)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:pola buraczane jak okiem siegnac IP: *.home.cgocable.net 03.11.02, 22:29 Kwiaty burakow sa rozowe jak swinskie uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:zagonek ? IP: *.home.cgocable.net 05.11.02, 04:15 nie wiedzialam, ze w kuluarach zagonkiem to nazywaja, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota fragmenty uzbrojenia Rycerzów różnych oraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 13:11 duża ilość bielizny męskiej spodniej dolnej (tzw. gacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota plik donosów do adminów forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Dorota i jej sny o meskich gaciach IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.11.02, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś
rune_ Re: poszukuje sie 04.11.02, 15:49 wlascicielki brazowej 'barf bag' pozostawionej na forum Polonia. Wglad bez ograniczen na lamach tegoz forum. Ostatni znany nadawca: sympatico.ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Antologia Forum Polonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 18:27 jedyna w swoim rodzaju, genialna acz niedokończona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: swinia z korkociągiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 22:28 ale w tym czarnym świetle to co było - kocie siki, czco? Już zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: zglaszam jeszcze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:13 blona dziewicza pajacyka maszynka do robienian dziurek Drapka trumna Szwedki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota oraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:15 zdeflorowana pajacynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a takze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:47 szezlong Kiciusia Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum 11.11.02, 22:27 Ciekawe rzeczy ludzie gubia na tym forum. Wlasnie znalazlam butelki po piwie domowej roboty i troche kory mozgowej z nadrukiem "sympatico.ca". Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Biuro Rzeczy Znalezionych na Forum IP: *.home.cgocable.net 14.11.02, 06:58 Ja znalazlam wreszcie prawdziwych generalow : Gownoprawde,Lizucha, Leniucha i Ciemniaka. Prawde mowiac, Gownoprawda nie jest jeszcze sprawdzony ale i na niego przyjdzie wkrotce czas. ad*)I nie zycze sobie, zeby sie jakies kreatury za nich podszywaly Odpowiedz Link Zgłoś