IP: *.telocity.com 06.11.02, 14:23
HEJ POLANIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH TYCH, KTOZY LUBIA SPOCONE KOBIETY I CIEPLA
WODKE DO NAS NA FLORYDE !
Obserwuj wątek
    • lolo27 Re: Z FLORYDY 06.11.02, 14:26
      Gość portalu: WYGRZEJDUPA napisał(a):

> HEJ POLANIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH TYCH, KTOZY LUBIA SPOCONE KOBIETY I CIEPLA
      > WODKE DO NAS NA FLORYDE !
    • Gość: Florydzianka Re: Z FLORYDY IP: *.tnt48.mia5.da.uu.net 06.11.02, 23:31
      Oprocz tego ciepla i spoconych kobiet mamy tu rowniez i niespocone kobiety.
      Pozdrowienia z FL!
      • Gość: wygrzejdupa Re: Z FLORYDY IP: *.telocity.com 07.11.02, 14:16
        Oproz tego ciepla mam schlodzona wodke i chetnie poznalbym niepocona kobiete.
        • Gość: leosia wakacje na Florydzie IP: 130.68.2.* 07.11.02, 14:44
          Bylem we wrzesniu 7 dni w Disney World.
          Wylecialem samolotem do Orlando - siedzac wygodnie w fotelu saczylem piwko z
          uszki.
          Z samolotu do terminalu przejazd kolejka jednoszynowa - wszedzie klimatyzacja
          dziala. Musialem az wyjsc na zewnatrz by odetchnac swierzym wilgotnym
          powietrzem. Zamowiony samochod tez mial klimatyzacje , w hotelu, az dziwne ze
          klimatyzacja tez dzialala.

Jestem zaskoczony tym co pisze autor tego watku--Wygrzejd...---
          Gdzie na Florydzie zyja ludzie co maja spocona babe i cos cieplego do picia.
          To chyba trzeba byc :::
          ---bezrobotny
          zyjacym na zasilku , zwykly niedorajda.

Ja nie jestem zaden dorobkiewicz ani tym bardzej nie spie na dolarach.
          Zwykly czlowiek na wakacjach.
          Pracuje - zarabiam - stac mnie na wakacje.

• Gość: wygrzejdupa Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 17:54
            Od kiedy zwylki ludzie spedzaja wakacje na FLORYDZIE. A moze Leosiu byles
            sponsorowany przez przyjeciela? Dlatego nie wystawiles dupy poza klimatyzowane
            pomieszczenia...a miales Leosiu taka okazje wypocic ja sobie zdrowo.
            • leosia Re: wakacje na Florydzie 07.11.02, 18:37
              Pracuje i zarabiam nauczylem sie w Polsce.
              Przyjechalem do USA i robie to samo co w PL, mam rodzine i na wakacje za
              zarobione pieniadze pojechalem z zona.

Jezeli koles o nicku "wygrzejd..." jest spocony i ma mozliwosc napic sie czegos
              cieplego. To bardzo latwo jest wyczytac miedzy linijkami jego tekstu
              ze ma :::
              • Gość: Adi Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 19:42
                Leosiu, jak bedziesz pisal takie glopoty to ci tez prad wylacza.
              • Gość: kortag3 Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 19:43
                A twoja zona Leosiu to ma pewnie Mietek na imie.
                • leosia Re: wakacje na Florydzie.. za jakie pieniadze 09.11.02, 00:08
                  Gość portalu: kortag3 napisał(a):

Koles - zmieniles nick name ....ale zostalo to samo ----IP: *.telocity.com
                  Tak wiec widzisz ze twoje madre zaproszenie nie zostalo zauwazone przez nikogo.
                  Piszesz sam do siebie zmieniajac imie jak kameleon.
                  I widac ze jestes ROBAK POSPOLITY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka