Gość: WYGRZEJDUPA IP: *.telocity.com 06.11.02, 14:23 HEJ POLANIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH TYCH, KTOZY LUBIA SPOCONE KOBIETY I CIEPLA WODKE DO NAS NA FLORYDE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27 Re: Z FLORYDY 06.11.02, 14:26 Gość portalu: WYGRZEJDUPA napisał(a): > HEJ POLANIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH TYCH, KTOZY LUBIA SPOCONE KOBIETY I CIEPLA > WODKE DO NAS NA FLORYDE ! ________________________________________ <>ok. Slyszalem jednak ze mase tam komarow i innego scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florydzianka Re: Z FLORYDY IP: *.tnt48.mia5.da.uu.net 06.11.02, 23:31 Oprocz tego ciepla i spoconych kobiet mamy tu rowniez i niespocone kobiety. Pozdrowienia z FL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygrzejdupa Re: Z FLORYDY IP: *.telocity.com 07.11.02, 14:16 Oproz tego ciepla mam schlodzona wodke i chetnie poznalbym niepocona kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia wakacje na Florydzie IP: 130.68.2.* 07.11.02, 14:44 Bylem we wrzesniu 7 dni w Disney World. Wylecialem samolotem do Orlando - siedzac wygodnie w fotelu saczylem piwko z uszki. Z samolotu do terminalu przejazd kolejka jednoszynowa - wszedzie klimatyzacja dziala. Musialem az wyjsc na zewnatrz by odetchnac swierzym wilgotnym powietrzem. Zamowiony samochod tez mial klimatyzacje , w hotelu, az dziwne ze klimatyzacja tez dzialala. Jestem zaskoczony tym co pisze autor tego watku--Wygrzejd...--- Gdzie na Florydzie zyja ludzie co maja spocona babe i cos cieplego do picia. To chyba trzeba byc ::: ---bezrobotny zyjacym na zasilku , zwykly niedorajda. Ja nie jestem zaden dorobkiewicz ani tym bardzej nie spie na dolarach. Zwykly czlowiek na wakacjach. Pracuje - zarabiam - stac mnie na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygrzejdupa Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 17:54 Od kiedy zwylki ludzie spedzaja wakacje na FLORYDZIE. A moze Leosiu byles sponsorowany przez przyjeciela? Dlatego nie wystawiles dupy poza klimatyzowane pomieszczenia...a miales Leosiu taka okazje wypocic ja sobie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: wakacje na Florydzie 07.11.02, 18:37 Pracuje i zarabiam nauczylem sie w Polsce. Przyjechalem do USA i robie to samo co w PL, mam rodzine i na wakacje za zarobione pieniadze pojechalem z zona. Jezeli koles o nicku "wygrzejd..." jest spocony i ma mozliwosc napic sie czegos cieplego. To bardzo latwo jest wyczytac miedzy linijkami jego tekstu ze ma ::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 19:42 Leosiu, jak bedziesz pisal takie glopoty to ci tez prad wylacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kortag3 Re: wakacje na Florydzie IP: *.telocity.com 07.11.02, 19:43 A twoja zona Leosiu to ma pewnie Mietek na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: wakacje na Florydzie.. za jakie pieniadze 09.11.02, 00:08 Gość portalu: kortag3 napisał(a): Koles - zmieniles nick name ....ale zostalo to samo ----IP: *.telocity.com Tak wiec widzisz ze twoje madre zaproszenie nie zostalo zauwazone przez nikogo. Piszesz sam do siebie zmieniajac imie jak kameleon. I widac ze jestes ROBAK POSPOLITY Odpowiedz Link Zgłoś