Dodaj do ulubionych

Bruno leci na Kube

07.06.06, 00:00
Wylatuje w poniedzialek.Bede mieszkal w hotelu z 4 gwiazdkami i cale dwa
tygodnie.Grunt to sie dobrze bawic.
Obserwuj wątek
    • jutka69 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 01:30
      napisz bruno jak bylo! Buzka.
    • olewam [...] 07.06.06, 01:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hotdog1 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 02:20
        co roku leci w to samo miejsce ,bo najtaniej a na nic innego go nie stac!!
        • jutka69 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 04:54
          odczepcie sie od bruno, zal wam ze sobie pozyje w luksusie 4 gwiazdkowym?
    • ertes Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 05:07
      W lipcu na Kube?
      Bruniasty to ty lepiej wejdz sobie do piekarnika: bedzie chlodniej a za darmo.
      • waldek.usa O kuzwa 07.06.06, 21:15
        ertes napisał:

> W lipcu na Kube?
        > Bruniasty to ty lepiej wejdz sobie do piekarnika: bedzie chlodniej a za darmo.
        >
        >
        ► usmialem sie, przednia porada. Mineta chyba oszalal z tym Kuba...w lipcu.
    • donat351 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 21:59
      to jest popieranie rezimu Castro.
    • edytkus a czy Kuba leci na Bruna? n/t 08.06.06, 05:06

• luiza-w-ogrodzie Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 06:26
      Nie rozumiem Was - czlowiek leci na wakacje i sie z tego cieszy, a Wy tylko
      patrzycie jak mu dokopac.
      Bruno,napisz jak planujesz spedzic wakacje.

Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • ertes Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 06:36
        Jak to jak?
        W dzien zamkniety w hotelu z klima na pelny gaz a w nocy na plazy albo
        snorkeling przy latarce.
      • bogini96 Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 15:29
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> >Bruno,napisz jak planujesz spedzic wakacje.

Jak to jak?
        Na Kube, do Tajlandii, Hiszpanii (najlepsza Barcelona), Polski, Chin,
        Wietnamu, Kambodzy (ostatnio) - jezdzi sie RUCHAC. Tanio, milo, czysto(na
        ogol...) i przyjemnie.
        Nigdy nie zapomne jak po kilku numerach sympatyczna Tajka polozyla sie spac na
        podlodze kolo lozka aby mi nie przeszkac mi w zasluzonym wypoczynku.

>
        > Luiza-w-Ogrodzie
        > ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯
        > ;`·.¸¸><crying(((º>
        > Australia-uzyteczne linki
        • flipflap Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 17:19
          Bruniak podaj nazwę tego resortu, posmiejemy się razem.
          Zeszłym razem po powrocie ganiałeś ze sraczką po lekażach przez trzy tygodnie.
          • fan.club1 Nooo! A raz to trafił nawet do lekarza! ntxt 11.06.06, 20:11
    • polonus5 7 NTS $ CAN 428.00 - Varadero Cuba 08.06.06, 23:18
      SuperClubs Breezes Varadero Cuba

3 Meals daily plus snacks • All drinks (Domestic beer & cocktails, select
      international brands) • Daily activities • Nightly entertainment• Snorkeling •
      Introductory SCUBA lesson • SCUBA diving certifed divers (one dive at sea per
      person per stay)• Windsurfing • Sailing • Kayaking • Water polo • Tennis •
      Waterskiing • Volleyball • Soccer • Basketball • Bicycles • Disco. Available
      for Additional Charges:• Massage • Internet Service.

Accommodation:
      Air-conditioned SuperSelect Suite with 1 king or 2 twins or beds • Satellite
      TV • Hair dryer • CD player • Safety deposit box • Iron & Ironing board •
      Balcony or terrace • (Max. occ. 2 persons) Garden View, Ocean View Suites same
      amenities as above. (Max. occ. 3 persons)

The beaches in Varadero are rightfully recognized as among the best in the
      world, and SuperClubs Breezes Varadero has a generous slice of some of
      Varadero's finest. Add an adults-only atmosphere, action-packed days and
      sizzling nights to this holiday feast.

www.simply-cuba.com/
      • hotdog1 Bruner a gdzie stara ?? 09.06.06, 00:48
        ty na Kube ,a stara zapie..rdala dwie roboty na nocna
        zmiane ?,hahahahaahhaahhaah!!
        Dlaczego nie zabierasz ze soba malzonki ?? ani do Polski ani na Kube ??,nie
        starcza forsy ?,hehehahahahahaah!!
        • pis.doff Re: Bruner a gdzie stara ?? 09.06.06, 00:53
          maja taki sam uklad jak miliony innych malzenstw tylko, ze uklad bruno jest
          lepszy.
      • graybar Kaszuby 09.06.06, 14:13
        A ja bede w tym roku wypoczywal na Kaszubach ! Taki mam akurat kaprys. Nad
        Baltykiem za duzo Polonii z USA.

www.kanialodge.com.pl/en_index.html

A jak spotkam w okolicy albo nad jeziorem grillujacego Polonusa w koszuli w
        kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu nawale
        po glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow.
        • polonus5 Kaszuby - Oczarowac Usmiechem !!! 09.06.06, 15:26
          graybar napisał:

kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu
          nawalepo glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Śnieżnobiałe, równe zęby to prawdziwy powód do dumy. Świadczą o zdrowiu, dodają
          urody, zjednują przyjaciół, pomagają w karierze... I zwykle nie są darem natury,
          tylko efektem codziennych zabiegów pielęgnacyjnych. Niestety, nadal wiele osób
          uważa, że to luksus, na który ich nie stać.

Amerykanie, którzy lubią wszystko mierzyć i liczyć, dowiedli, że osoby z
          pięknymi, zdrowymi zębami są zdecydowanie lepiej oceniane przez pracodawców. To
          one częściej awansują i otrzymują premie. Mają też większą szansę na dobrą pracę
          niż ludzie lepiej wykształceni, ale z brzydkimi zębami.
          Niestety, pod względem dbałości o stan uzębienia wypadamy bardzo słabo na tle
          innych narodów. Tylko 15 proc. Polaków chodzi regularnie do dentysty. Aż 46
          proc. nie leczy zębów, bo boi się bólu, a pozostali nie czują potrzeby
          zgłaszania się nawet na wizyty kontrolne. Niestety, stan uzębienia Polaków
          przestawia się źle. Statystyczny 30-latek nie ma 10-11 zębów, a co setny
          40-latek jest całkowicie bezzębny. Na próchnicę choruje 88 proc. 7-latków i 98
          proc. 18-latków. A przecież to, w jakiej kondycji są nasze zęby, jest ważne nie
          tylko ze względów zdrowotnych.

www.poradnikzdrowie.pl/71.htm
      • graybar Kaszuby 09.06.06, 14:13

www.kanialodge.com.pl/en_index.html

kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu nawale
        po glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow.
        • normalski1 Re: Kaszuby 11.06.06, 12:42
          to wiadomo że jak koszula w krate z krótkim rękawem ,szorty ibiałe skarpety w
          sandałach to tylko polonus z hameryki polacy tak sie nie ubierają
    • _czosnek_ A zupka moze pospacerowac po Greepoint. 09.06.06, 15:30
      Nadgodziny przy klozetach nie wystarcza ci nawet na PL.
      • bruno5 Juz za dwa dni poniedzialek 09.06.06, 16:50
    • zorbathegreek Re: Bruno leci na Kube 11.06.06, 12:58
      Pochwalam i zazdroszcze...
      • hotdog1 Re: Bruno leci na Kube w to samo miejsce 11.06.06, 18:53
        co przed rokiem ,bo najtaniej !!!,hahahahaha!! nigdy nie byl na Bahamas !!!
        ani we Florydzie !! a ja sie tam wybieram zima !! kiedy wszedzie snieg a w
        Miami slonce i ciepla plaza
        Brunona nie stac na to !!!
        hahaahahahahahhahaahhahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahaah!!
        • bruno5 Bruno leci co roku gdzie indziej 11.06.06, 20:11
          Na Floryde nigdy nie pojade na wczasy bo nie chce ogladac amerykanskich ryjow i
          im napychac kase,Na Floryde pojade trckiem z Jankiem i to wystarczy.Kuba mi
          zupelnie wystarcza. Liczy sie klimat i cieply ocean dobre zarcie i napoje
          alkoholowe w dowolnej ilosci.Zabieram tym raze tylko 5 kg bagazu to zupelnie
          wystarczy.Jutro juz lece wiec zamykam ten watek odezwe sie za 2 tygodnie.Zycze
          Wam owocnej pracy.
          • hotdog1 Re: Bruno leci co roku w to samo miejsce 11.06.06, 20:20
            i na Floryde Truckiem ?????, chyba jestes poje...bany ??
            hahahaahhaahhahahahahahaahaaha!!,kto tak jezdzi ?? tylko ten co ma puste
            kieszenie,nigdy nie bedziesz w Orlando i Disneyworld,za glupi jestes na to , i
            nie masz pojecie gdzie to jest i co to jest !!,hahahahahaahha

Brunon jedzie truckiem zaladowany w kontenerze jak Mexyki i zwiedza
            ameryke jak homeless ,hahaahhahahahahaahhahaah !! bo pekne ze smiechu
            • flipflap Re: Bruno leci co roku w to samo miejsce 11.06.06, 20:32
              Brunio patrzyłeś jaka tam jest pogoda
              weather.yahoo.com/img/carib_websattropir_440_mdy_y.html
              • lulu13 ja jade do Polski ! 11.06.06, 21:57
                a potem moj znajomy co jezdzi na Tirach zabiera mnie na Slask z ladunkiem
                towarow , zabiera mnie z tylu na pake i bede zwiedzal po drodze
                przejezdrzajac bocznymi drogami, Wroclaw, Katowice, Krakow i Rzeszow,tym
                sposobem bede widzial pol Polski i nie wydam grosza na zadne bilety
                kolejowe i autobusowe i mam wakacje po calej Polsce prawie za darmo ,tak
                samo jak Bruner po Ameryce !!!! A,jak wroce do Ameryki to moge sie chwalic
                ze wszedzie bylem i wszystko widzialem w Polsce wzdluz i wszerz.
                • donk Re: ja jade do Polski ! 11.06.06, 23:35
                  Nie jedz do Polski bo cie zjedzom. Na surowo i bez upieczenia.
                  Tam ponoc wilcy latajom po ulicach albo tez niedzwiedzie.
                  Zostan lepiej u nas gdzie ci lepiej i cie nie zjedzom. Ale to tez nie takie
                  pewne. heheh
                  Takie czasy. heheh
                  A czy wakacje autobusowe to dlatego ze byles w ZSMP czy masz polskom rentem?
                  Bo ze wygrales w polskiej ksiengarni wycieczkem to nie wierzem. heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka