bruno5 07.06.06, 00:00 Wylatuje w poniedzialek.Bede mieszkal w hotelu z 4 gwiazdkami i cale dwa tygodnie.Grunt to sie dobrze bawic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olewam [...] 07.06.06, 01:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 02:20 co roku leci w to samo miejsce ,bo najtaniej a na nic innego go nie stac!! Odpowiedz Link Zgłoś
jutka69 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 04:54 odczepcie sie od bruno, zal wam ze sobie pozyje w luksusie 4 gwiazdkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 05:07 W lipcu na Kube? Bruniasty to ty lepiej wejdz sobie do piekarnika: bedzie chlodniej a za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa O kuzwa 07.06.06, 21:15 ertes napisał: > W lipcu na Kube? > Bruniasty to ty lepiej wejdz sobie do piekarnika: bedzie chlodniej a za darmo. > > ► usmialem sie, przednia porada. Mineta chyba oszalal z tym Kuba...w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
donat351 Re: Bruno leci na Kube 07.06.06, 21:59 to jest popieranie rezimu Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 06:26 Nie rozumiem Was - czlowiek leci na wakacje i sie z tego cieszy, a Wy tylko patrzycie jak mu dokopac. Bruno,napisz jak planujesz spedzic wakacje. Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 06:36 Jak to jak? W dzien zamkniety w hotelu z klima na pelny gaz a w nocy na plazy albo snorkeling przy latarce. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini96 Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 15:29 luiza-w-ogrodzie napisała: > >Bruno,napisz jak planujesz spedzic wakacje. Jak to jak? Na Kube, do Tajlandii, Hiszpanii (najlepsza Barcelona), Polski, Chin, Wietnamu, Kambodzy (ostatnio) - jezdzi sie RUCHAC. Tanio, milo, czysto(na ogol...) i przyjemnie. Nigdy nie zapomne jak po kilku numerach sympatyczna Tajka polozyla sie spac na podlodze kolo lozka aby mi nie przeszkac mi w zasluzonym wypoczynku. > > Luiza-w-Ogrodzie > ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯ > ;`·.¸¸><(((º> > Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Bruno leci na Kube 08.06.06, 17:19 Bruniak podaj nazwę tego resortu, posmiejemy się razem. Zeszłym razem po powrocie ganiałeś ze sraczką po lekażach przez trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 7 NTS $ CAN 428.00 - Varadero Cuba 08.06.06, 23:18 SuperClubs Breezes Varadero Cuba 3 Meals daily plus snacks • All drinks (Domestic beer & cocktails, select international brands) • Daily activities • Nightly entertainment• Snorkeling • Introductory SCUBA lesson • SCUBA diving certifed divers (one dive at sea per person per stay)• Windsurfing • Sailing • Kayaking • Water polo • Tennis • Waterskiing • Volleyball • Soccer • Basketball • Bicycles • Disco. Available for Additional Charges:• Massage • Internet Service. Accommodation: Air-conditioned SuperSelect Suite with 1 king or 2 twins or beds • Satellite TV • Hair dryer • CD player • Safety deposit box • Iron & Ironing board • Balcony or terrace • (Max. occ. 2 persons) Garden View, Ocean View Suites same amenities as above. (Max. occ. 3 persons) The beaches in Varadero are rightfully recognized as among the best in the world, and SuperClubs Breezes Varadero has a generous slice of some of Varadero's finest. Add an adults-only atmosphere, action-packed days and sizzling nights to this holiday feast. www.simply-cuba.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Bruner a gdzie stara ?? 09.06.06, 00:48 ty na Kube ,a stara zapie..rdala dwie roboty na nocna zmiane ?,hahahahaahhaahhaah!! Dlaczego nie zabierasz ze soba malzonki ?? ani do Polski ani na Kube ??,nie starcza forsy ?,hehehahahahahaah!! Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: Bruner a gdzie stara ?? 09.06.06, 00:53 maja taki sam uklad jak miliony innych malzenstw tylko, ze uklad bruno jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
graybar Kaszuby 09.06.06, 14:13 A ja bede w tym roku wypoczywal na Kaszubach ! Taki mam akurat kaprys. Nad Baltykiem za duzo Polonii z USA. www.kanialodge.com.pl/en_index.html A jak spotkam w okolicy albo nad jeziorem grillujacego Polonusa w koszuli w kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu nawale po glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Kaszuby - Oczarowac Usmiechem !!! 09.06.06, 15:26 graybar napisał: A ja bede w tym roku wypoczywal na Kaszubach ! Taki mam akurat kaprys. Nad Baltykiem za duzo Polonii z USA. A jak spotkam w okolicy albo nad jeziorem grillujacego Polonusa w koszuli w kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu nawalepo glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Śnieżnobiałe, równe zęby to prawdziwy powód do dumy. Świadczą o zdrowiu, dodają urody, zjednują przyjaciół, pomagają w karierze... I zwykle nie są darem natury, tylko efektem codziennych zabiegów pielęgnacyjnych. Niestety, nadal wiele osób uważa, że to luksus, na który ich nie stać. Amerykanie, którzy lubią wszystko mierzyć i liczyć, dowiedli, że osoby z pięknymi, zdrowymi zębami są zdecydowanie lepiej oceniane przez pracodawców. To one częściej awansują i otrzymują premie. Mają też większą szansę na dobrą pracę niż ludzie lepiej wykształceni, ale z brzydkimi zębami. Niestety, pod względem dbałości o stan uzębienia wypadamy bardzo słabo na tle innych narodów. Tylko 15 proc. Polaków chodzi regularnie do dentysty. Aż 46 proc. nie leczy zębów, bo boi się bólu, a pozostali nie czują potrzeby zgłaszania się nawet na wizyty kontrolne. Niestety, stan uzębienia Polaków przestawia się źle. Statystyczny 30-latek nie ma 10-11 zębów, a co setny 40-latek jest całkowicie bezzębny. Na próchnicę choruje 88 proc. 7-latków i 98 proc. 18-latków. A przecież to, w jakiej kondycji są nasze zęby, jest ważne nie tylko ze względów zdrowotnych. www.poradnikzdrowie.pl/71.htm Odpowiedz Link Zgłoś
graybar Kaszuby 09.06.06, 14:13 A ja bede w tym roku wypoczywal na Kaszubach ! Taki mam akurat kaprys. Nad Baltykiem za duzo Polonii z USA. www.kanialodge.com.pl/en_index.html A jak spotkam w okolicy albo nad jeziorem grillujacego Polonusa w koszuli w kratke i z krotkim rekawem oraz w sandalkach i bialych skarpetach, to mu nawale po glupim ryju i wybije resztki zaprochnialych zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Kaszuby 11.06.06, 12:42 to wiadomo że jak koszula w krate z krótkim rękawem ,szorty ibiałe skarpety w sandałach to tylko polonus z hameryki polacy tak sie nie ubierają Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ A zupka moze pospacerowac po Greepoint. 09.06.06, 15:30 Nadgodziny przy klozetach nie wystarcza ci nawet na PL. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Bruno leci na Kube w to samo miejsce 11.06.06, 18:53 co przed rokiem ,bo najtaniej !!!,hahahahaha!! nigdy nie byl na Bahamas !!! ani we Florydzie !! a ja sie tam wybieram zima !! kiedy wszedzie snieg a w Miami slonce i ciepla plaza Brunona nie stac na to !!! hahaahahahahahhahaahhahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahaah!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Bruno leci co roku gdzie indziej 11.06.06, 20:11 Na Floryde nigdy nie pojade na wczasy bo nie chce ogladac amerykanskich ryjow i im napychac kase,Na Floryde pojade trckiem z Jankiem i to wystarczy.Kuba mi zupelnie wystarcza. Liczy sie klimat i cieply ocean dobre zarcie i napoje alkoholowe w dowolnej ilosci.Zabieram tym raze tylko 5 kg bagazu to zupelnie wystarczy.Jutro juz lece wiec zamykam ten watek odezwe sie za 2 tygodnie.Zycze Wam owocnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Bruno leci co roku w to samo miejsce 11.06.06, 20:20 i na Floryde Truckiem ?????, chyba jestes poje...bany ?? hahahaahhaahhahahahahahaahaaha!!,kto tak jezdzi ?? tylko ten co ma puste kieszenie,nigdy nie bedziesz w Orlando i Disneyworld,za glupi jestes na to , i nie masz pojecie gdzie to jest i co to jest !!,hahahahahaahha Brunon jedzie truckiem zaladowany w kontenerze jak Mexyki i zwiedza ameryke jak homeless ,hahaahhahahahahaahhahaah !! bo pekne ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Bruno leci co roku w to samo miejsce 11.06.06, 20:32 Brunio patrzyłeś jaka tam jest pogoda weather.yahoo.com/img/carib_websattropir_440_mdy_y.html Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 ja jade do Polski ! 11.06.06, 21:57 a potem moj znajomy co jezdzi na Tirach zabiera mnie na Slask z ladunkiem towarow , zabiera mnie z tylu na pake i bede zwiedzal po drodze przejezdrzajac bocznymi drogami, Wroclaw, Katowice, Krakow i Rzeszow,tym sposobem bede widzial pol Polski i nie wydam grosza na zadne bilety kolejowe i autobusowe i mam wakacje po calej Polsce prawie za darmo ,tak samo jak Bruner po Ameryce !!!! A,jak wroce do Ameryki to moge sie chwalic ze wszedzie bylem i wszystko widzialem w Polsce wzdluz i wszerz. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: ja jade do Polski ! 11.06.06, 23:35 Nie jedz do Polski bo cie zjedzom. Na surowo i bez upieczenia. Tam ponoc wilcy latajom po ulicach albo tez niedzwiedzie. Zostan lepiej u nas gdzie ci lepiej i cie nie zjedzom. Ale to tez nie takie pewne. heheh Takie czasy. heheh A czy wakacje autobusowe to dlatego ze byles w ZSMP czy masz polskom rentem? Bo ze wygrales w polskiej ksiengarni wycieczkem to nie wierzem. heheh Odpowiedz Link Zgłoś