uranus 20.01.03, 05:35 czy nie mozecie zablokowac americanin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: do redakcji 20.01.03, 05:50 Moze bys tak chciala zabanowac tych co naprawde tu szaleja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: do redakcji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 06:21 gdzie jest moj post o historii kryminalnej z Luiza i jej bylym mezem i byla zona jej bylego meza??????????????? co jest ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: do redakcji 20.01.03, 06:23 Spac nie mozesz? Idz na spacer i wyluzuj sie troszke bo powoli zaczynasz marudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: do redakcji 20.01.03, 06:25 Chyba ze wlasnie ogladasz te Golden Globe Awards ktore i ja jestem zmuszony ogladac bo moja szanowna polowa lubi sie gapic na tych calych "celebrities". Odpowiedz Link Zgłoś
marcel_prostak Re: canadian 20.01.03, 06:32 jestem tym kim jestem, zrobie to co zechce a co mnie obchodzi co ogladasz ty i twoja szacowna polowa??? Mozecie nawet zwisac z zyrandola , co to ma do tego ze ktos wycial moj tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: canadian 20.01.03, 06:37 A gowno Ci wycial tam. Masz przywidzenia i tyle. Komu by sie chcialo wycinac te bzdety co piszesz o 5 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: canadian IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 07:18 to wyciagnij to na gore jakims ladnym komentarzem chlopczyku no badz grzeczny Odpowiedz Link Zgłoś
obereck do canadian 20.01.03, 12:12 nie wyciagaj. Ty sa tez dzieci. Idz lepiej na forum dla grafomanow. up Odpowiedz Link Zgłoś