jajecznica1 Re: Jutro znowu do roboty - przechlapane 02.02.03, 21:25 przeciez ty masz rente canadyjska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Jutro znowu do roboty - przechlapane 02.02.03, 21:31 Zgadza sie .Ja martwie sie o Was. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: Jutro znowu do roboty - przechlapane 02.02.03, 21:34 Niektorzy do pracy. Szkoda mi Ciebie bo ty najwyrazniej miales "robote". Stad pewnie te durne watki wypisujesz bo Ci mozg zjadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jutro znowu do roboty - przechlapane IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.02.03, 22:11 bruno5 napisał: > Zgadza sie .Ja martwie sie o Was. ooooo, dziękuje troske. Też sie o was martwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Wiesz brunonie, pewnie sie zdziwisz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:17 Nie lubie cie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarre Jak sie masz, kurza twarz, rzekl do kury kotek bur 02.02.03, 22:49 y Wy to macie dobrze, zazdroszcze wam, naprawde wam zazdroszcze, no, fajnie macie, nie ma co. Ja nie mam pracy i musze sie czepiac roznych prac dorywczych. Czy warto wziac prace za 400zl na miesiac? Z zawodu jestem pracownikiem biurowym, znam ksiegowosc, zamowienia i jak postepowac z klientem. Znam sie tez na komputerze, ale to wszyscy dzisiaj znaja. Prowadzilem wlasna firme ale obecnie jak wszystko siada z minuty na minute, to musialbym wziac kredyt zeby firme utrzymac a to przeciez ryzyko duze i nie warto w tej chwili. Jestem silny i zadnej pracy sie nie boje, pracuje tez chetnie na powietrzu. Teraz dostalem oferte pracy w biurze za 400zl. Jest to bardzo malo. Czy ktos ma jakies rady dla mnie? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Do sarre 03.02.03, 19:30 Jesli nie ma nic to biez nawet za 400 zl .Maszna pewno zone ktora jeszcze pracuje .Przynajmniej bedzies mial na jedzeniw .Wez sie za ubezpieczenia rob rozliczenia podatkowe .Jestes wyksztalcony masz glowe i jestes w swoim kraju .Szukaj dzialaj i dla Ciebie zaswieci slonce .Badz dobrej mysli .Chcialbym byc na Twoim miejscu choc mieszkam w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarre Re: Do Wielkiego Bruno 04.02.03, 02:35 Jestes naprawde wielkim czlowiekiem a zgraja ujadaczy to tylko ci zazdrsoci. Dziekuje za slowa madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 do saree !! 04.02.03, 02:44 radze brac kazda prace jaka proponuja, a do tego poszukac jeszcze cos na pol etatu jak : dziurkowanie biletow w tramwaju !! lub robota papierkowa np. trzepanie workow po cemencie !!!! albo na stroza nocnego w super markiecie nad ranem mozna dostac za darmo suche bulki !!,wszystko jak znalazl w okresie kryzysu gospodarczego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: Do sarre IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 02:40 zarobione pieniadze przepij moze wtedy wpadniesz na jakis lepszy pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Jutro znowu do roboty - przechlapane IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 04.02.03, 20:18 bruno daj tu czlowiekowi przepis obiad za zlotowke Odpowiedz Link Zgłoś