10.07.06, 13:29
Bardzo prosze Was o informacje o klinikach specjalizujacych sie w leczeniu i
usuwaniu raka mozgu. Od czego zaczac? Czy ktos przypomni mi nazwisko
profesora-Polaka, lub polskiego pochodzenia majacego klinike w US?
(mieszkam w Us - NJ). Dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • piss.doff Re: rak mozgu 10.07.06, 14:54
      Dr Burzynski I believe from Houston
      • pikdama Re: rak mozgu 10.07.06, 16:27
        serdecznie Ci dziekuje piss.doff
        • piss.doff Re: rak mozgu 10.07.06, 16:42
          smile

sa jednak inne i lepsze metody i lekarze niz dr Burzynski.
        • trepciak Re: rak mozgu 10.07.06, 19:00
          moze zanim sie zdecydujesz na cokolowiek poczytaj dostepne kazdemu informacje na
          internecie

Burzynski to raczej kontrowerysjna postac, dla niektorych to znachor, zerujacy
          na ludzkim nieszczesciu

www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/burzynski1.html
          "These facts indicate to me that Burzynski's claims that his "antineoplastons"
          are effective against cancer are not credible."

sprobuj tutaj

www.cancer.org/docroot/PN/answers/faq_choose_doctor.asp?filter=Newly+Diagnosed&filtertype=Situation&subfilter=Yourself&subfiltertype=Audience

www.plwc.org/portal/site/PLWC/menuitem.6067beb2271039bcfd748f68ee37a01d/?vgnextoid=5cc6ea7105daa010VgnVCM100000ed730ad1RCRD&vgnextfmt=cancer

www.plwc.org/portal/site/PLWC/menuitem.b9ab5bc01ed11e0d51cf2943ee37a01d/?vgnextoid=6be903e8448d9010VgnVCM100000f2730ad1RCRD&vgnextfmt=default

• piss.doff dr Burzynski nie byl i nie jest znachorem. Zauwaz 10.07.06, 19:12
            kto to powiedzial. Twoje zrodla swiadcza o tobie.
          • pikdama Re: rak mozgu 10.07.06, 21:31
            Dziekuje Ci "trepciak" - kazda informacja jest dla mnie cenna.
            Mam duzo do poczytania. Dziekuje Wam.
            • piss.doff Re: rak mozgu 11.07.06, 01:35
              ot, i gadaj z tlumokiem. dobrze ze ci wiecej nic nie powiedzialem.
              • taki2 Re: rak mozgu 11.07.06, 03:21
                Nie przejmuj sie. Ta antypatje do medycyny nie opartej na truciznach z ropy
                naftowej i nasiwtlaniu, to maja wpojone od dziecka. U nich czym wiecej kosztuje
                tym leprzy doktor(szczegulnie jak TV zarekomenduje), a lekarze sie z nich
                smieja, ze tak ladnie umieraja, jak juz sie pozbeda wlasnych oszczednosci.
                Wkoncu kazdy chrzescianin, to ofiara dla ich boga molach. Piss.doff mam
                nadzieje, ze nie potrzebujesz pomocy. Ale gdzybys, to ja znam jeszcze jednego
                (pisz na mojego e-mail). Tego co ma klinike niedaleko San Diego i w Polsce w
                Kamieniu Pomorskim.
                • pis.doff Re: rak mozgu 11.07.06, 06:25
                  podbudowales mnie, ze nie wszystko stracone na ziemi i widac, ze masz wyraznie
                  wyzszy poziom inteligencji niz znakomita wiekszosc i do tego wielojezyczna, co
                  zreszta zauwazylem juz duzo wczesniej smile Niewielu nas jest na tym swiecie sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka